Magnumas

Street Fighter 4

Rekomenduojami pranešimai

Per psp rašiau xD Kiek pastebėjau tie charge sucks ir dar pastebėjau ,kad kaunantis išleist ultra combo nėr šansų nes kol susukinėji nukala tave ;D (šiaip cool užstunint o poto ir combo)

Jo online kovoje man asmeniskai labai sunku panaudoti Ultra Combo.Esu keleta kartu padares su Akuma,bet jie protingi sugeba isvengti. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jo online kovoje man asmeniskai labai sunku panaudoti Ultra Combo.Esu keleta kartu padares su Akuma,bet jie protingi sugeba isvengti. :lol:

Įtaikyti combo gana sunku. Tame ir esmė.

O dėl charge - tai labai geras dalykas jeigu moki juo naudotis dėl to kad tai priešblokinis smugis. Pvz jeigu aš su Zangief įtaikysiu tau charge smugį ir prasuksiu "For Mother Russia" tai daugiau negu puse energijos skaityk jau nebėra :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai dar padėkit dėl to rusų imtynininko ,kad jo ultrą padaryt reikia prasukt 720 kampu ir paspaust kumštį ,bet kai prasuko bent vieną kartą jis pašoka ,nes aš prasuku ir pro viršų tai kaip atlikt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai dar padėkit dėl to rusų imtynininko ,kad jo ultrą padaryt reikia prasukt 720 kampu ir paspaust kumštį ,bet kai prasuko bent vieną kartą jis pašoka ,nes aš prasuku ir pro viršų tai kaip atlikt?

Bandyk ir pasiseks.Mes uztave gi negalim padaryt.Viskas kaip ten parodyta taip ir daryk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip su Zangief gana sudetingi smugiai. Dėl darymo tai geriausiai daryti ore arba kai atsistoji ant kojų (po kritimo). Nes tiksliai iš vietos padaryti šį judesį beveik neimanoma.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gal kas pakvies matchui? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu labai gerai kovoji :)?

Nu aš nežinau iš tikro. Gal gerai, gal ir blogai :)

Nežaidžiant - nesuprasi.

Šiaip visada atsiranda tas, kuris žaidžia geriau. Reikia stengtis visada tobulėti ir tai liečia netik Street Fighter :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano ID: Zombiukas

Nedažnai online matau tavę nors esi mano kontaktuose.

Mano PSN yra mano profilyje bet parašysiu dar kartą - zeonmystic

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijungiau prie diskusijų. Malonu kad ir Lietuvoje yra SF fanų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.