succubusseducer

Live'as neapsisprendžia.. :S

Rekomenduojami pranešimai

Nu ždž žiūrėjau čia į kur galėčiau paklaust taip kad jie jau tokia tema yra tai nepykit.

Bet mane neramina toks dalykas, kai įsijungiu xboxą parašo 'disconnected from xbox live' , tada patikrinu sujungimą, ir kai patikrina, toj eilutėj kur tipo iš xbox į Live'ą rodo šauktuką geltoną ir rašo kad problema su mano connection'u.

Bet langely kur rašo Live'o statusą, rašo 'Xbox LIVE is up and running properly'.

Ir mane tai nervuoja nes nesuprantu kas iš tikrųjų vyksta :nunchuks:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu ždž žiūrėjau čia į kur galėčiau paklaust taip kad jie jau tokia tema yra tai nepykit.

Bet mane neramina toks dalykas, kai įsijungiu xboxą parašo 'disconnected from xbox live' , tada patikrinu sujungimą, ir kai patikrina, toj eilutėj kur tipo iš xbox į Live'ą rodo šauktuką geltoną ir rašo kad problema su mano connection'u.

Bet langely kur rašo Live'o statusą, rašo 'Xbox LIVE is up and running properly'.

Ir mane tai nervuoja nes nesuprantu kas iš tikrųjų vyksta :rolleyes:

Jei routeris Speedtouch tai tada reikia atidaryt portus ir ijungt Upnp. Ar pns. Man tas pats buvo. Pabandyk Gow2 jei neveikia zinok kad reikia atidaryt portus.

Jei speedtouch tai va gidas kaip susitvarkyt http://portforward.com/english/routers/por...ght_Service.htm

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man pvz yra kad kai prijungiu xboxa.. kartais neprisijungia prie xbox live, ir bandant connectintis raso kad tipo yra problema, bet nueini i test conenction, pratestuoji su XBL ir viskas veikia, bei prisijungia. tai pabandyk ir jeigu prisijungia tai turetu ir veikt...

ir beje per ka jungi xboxa i interneta

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man pvz yra kad kai prijungiu xboxa.. kartais neprisijungia prie xbox live, ir bandant connectintis raso kad tipo yra problema, bet nueini i test conenction, pratestuoji su XBL ir viskas veikia, bei prisijungia. tai pabandyk ir jeigu prisijungia tai turetu ir veikt...

ir beje per ka jungi xboxa i interneta

Nu tai man tas pats, ką tu čia pasakei, tik kad vietoj to kad rašytų kad veikia, rodo šauktuką ir rašo kad neveikia, bet tada nueini, įsilogini į profilį ir veikia.

Ir aš jungiu xbox prie pc, o pc wirelessą gaudo. [Hub'as tolokai]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.