welns

Del game seivu y perkelimo y usb rakta

Rekomenduojami pranešimai

Kai tik atsidarys pagrindinis puslapis drožk į gidų sekcija ir tokių klausimų neuždavinėk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
kaskarta kai ijungi konsole reikia praejus keletui sekundziu tik ikishti USB, 99% (bent man) tarkim po restarto palikto usb nebemato reikia kaskart jy perkishti).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai perkelinedavau su AR MAX ar codebrakeriu,ir naudoju savo psp,nori pacheetint ar siaip kokiu geru seivu is intero atsisiunti,isimeti i psp, tada permeti i ps2 ir zaidi sau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va.Mane sudomino galimybė žiūrėti įvairaus formato vaizdo įrašus ir klausyti mp3 per ps2 pasitelkiant flash'ą.Tik va norėčiau sutaupyti porą litų naudodamas savo mp3 grotuvą.Ar tai įmanoma ir ko man dar reikės?Grotuvas MSI firmos,modelio nepamenu.Prijungus prie ps2 jo baterija kraunasi,tačiau per EVO MAX "Memory MAX" rėžimą grotuvo vis dėl to nerodo :) Kas nusimanot šitam reikale,jei galit, padėkit :)

P.S. mano ps2 čipuotas,plonas(slim).

Redagavo reanimator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pats naudoju mp3 kaip flash ir veikia lygiai taip pat kaip butu flash. pabandyk SMS playeri isirasyt.

na ne visus mp3 galima naudot kaip usb raktus,siaip jei jau jis tiktu tai rodytu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pats naudoju mp3 kaip flash ir veikia lygiai taip pat kaip butu flash. pabandyk SMS playeri isirasyt.

Žinai ka?Ogi nepadėjo.Tačiau supratau kame reikalas.Mano mp3 jungiasi per kabelį,todėl jo ir neranda.Pabandžiau brolio mp3,kuris jungiasi tiesiogiai,ir viskas buvo čiki.Bet pas jį tik 256mb ,o pas maniškį 1gb, tad nieko doro neisirašysiu.Gal dar kas išminties kokios turit? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano ir per kabeli is miniusb jaungiau PSP ir kazkoki senoviska mp3 abu veike. bandziau ir brolio kuris tiesiogiai jungiasi irgi veike :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visu pirma, kaip jis matomas, kai jungi prie PC ant tarkim WinXP? Ar rodo ji kaip iprasta flash'a, t.y. removable drive? jei taip, turetu matyt ir PS2. O kabelis nelabai cia kuo detas, jis atlieka viso labo tik prailgintuvo vaidmeni. Jei narodo per PC, galbut yra kokie nustatymai paciam plejery, kaip ji pripazinti, nes USB irenginiai kartais turi du USB atpazinimo budus pvz A ir B. Telefonai isviso gali turet kokius penkis. Priinstalini ji ir kaip modema ir kaip card reader'i ir dar gyvas velnias paskirciu...

Kitas variantas, failu sistema. Kai kurie plejeriai naudoja FAT, kiti FAT32, gali megint nuformatuot ji i FAT32. Aisq nepamirsk issisaugot dainusku :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as neturiu memory cardo ,ar imanoma kad zaidima issaugoti i usb sticka,nes jei imanoma nera tikso pirkti ps2 mc,

ir dar dabar ps2 nemato mano usb sticko,konsole necipuota

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as neturiu memory cardo ,ar imanoma kad zaidima issaugoti i usb sticka,nes jei imanoma nera tikso pirkti ps2 mc,

ir dar dabar ps2 nemato mano usb sticko,konsole necipuota

Neįmanoma.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.