citrinasa

ps2 neuzkrauna geimu

Rekomenduojami pranešimai

As kaskur pries 2 metus gavau ps2 slima ir turejau 3 orginaliu geimus ir neturejau atminties kortos (Ir dabar neturiu biggrin.gif).... zaidziau tik juos nes nezinojau kad mano ps2 jau buvo nucipintas , ir aisq atsibodo man jis per 2 sav biggrin.gif tik pries 2-3 sav suzinojau kad kai pirko man ps2 ji ir nucipavo , bet bandziau rasyt geimus i dvd-r, +r , dvd+r DL ir nepaleidzia ismeta play station®2 ir poto "Pakimba" nes rodo juoda vaizda ir nk nekrauna ... isbandziau 4 geimus isirasyt , poto tuos pacius gamus per usb bandziau paleist per usb advanceri

ir man ismezdavo "Please wait..." ir nk nekrove ... kas cia galetu but ? kox cipas idetas tai visiskai nenutuokiu nes kai jungiu game , jo neuzkrauna ir neparaso kox cipas ir kai isjungiu ir ijungiu laikydamas trikampis.gif skritulys.gif nk neisoka... cd diskus skaito ir dvd jauciu kad skaito bet nepaleidzia geimu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As kaskur pries 2 metus gavau ps2 slima ir turejau 3 orginaliu geimus ir neturejau atminties kortos (Ir dabar neturiu biggrin.gif).... zaidziau tik juos nes nezinojau kad mano ps2 jau buvo nucipintas , ir aisq atsibodo man jis per 2 sav biggrin.gif tik pries 2-3 sav suzinojau kad kai pirko man ps2 ji ir nucipavo , bet bandziau rasyt geimus i dvd-r, +r , dvd+r DL ir nepaleidzia ismeta play station®2 ir poto "Pakimba" nes rodo juoda vaizda ir nk nekrauna ... isbandziau 4 geimus isirasyt , poto tuos pacius gamus per usb bandziau paleist per usb advanceri

ir man ismezdavo "Please wait..." ir nk nekrove ... kas cia galetu but ? kox cipas idetas tai visiskai nenutuokiu nes kai jungiu game , jo neuzkrauna ir neparaso kox cipas ir kai isjungiu ir ijungiu laikydamas trikampis.gif skritulys.gif nk neisoka... cd diskus skaito ir dvd jauciu kad skaito bet nepaleidzia geimu...

Nelabai išsimanau šitoj srity bet gal čipas sudegė?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jai paleidzia programas pvz uLauncerELF paleidzia ir kitas programas ir nereikalauja ps2 disku tai vadinasi idetas

Redagavo citrinasa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai orgus zaidimus paleidzia sakai? o filmus is dvd? jei filmai ir zaidimai eina ir yra idetas cipas,reiskia blogai zaidima isirasai ar diskus lievus naudoji,nes daugiau nieko cia negali buti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai orgus zaidimus paleidzia sakai? o filmus is dvd? jei filmai ir zaidimai eina ir yra idetas cipas,reiskia blogai zaidima isirasai ar diskus lievus naudoji,nes daugiau nieko cia negali buti

orginalius gamus ir nepaleidzia , dvd filmu nebandziau , naudoju verbatin diskus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

krc as ir turiu problemu su pleistu pas mane playstation 2 slim nenulauzstas tai krc neuzkrauna man kaikuriu zaidimu vienu zdz turiu kokius 6 originalinius zaidus is ju insijunge tvarkingai 3 o kiti du insijunge raso loading ir nks nesidaro o dar 1 tai isvis juodas ekranas tai va as noriu paklaust ar man kas su pleistu negerai ar su zaidimais? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.