bartezas16

Xbox 360 data CD play playable?

Rekomenduojami pranešimai

Na iškilo toks suktas klausimėlis...Jai video failą (avi) įrašysiu kaip data disc su nero, ar mano xbox 360 konsolė skaitys (rodys) tuos video?Ar visdėlto reikia įrašinėti video CD arba Supervideo CD formatu? :mad2:

Ačiū

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na iškilo toks suktas klausimėlis...Jai video failą (avi) įrašysiu kaip data disc su nero, ar mano xbox 360 konsolė skaitys (rodys) tuos video?Ar visdėlto reikia įrašinėti video CD arba Supervideo CD formatu? :mad2:

Ačiū

Turėtų rodyt jei esi instaliavęs tą seną updeitą kur leidžia avi. formato filmus žiūrėt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

nu blyn jei cia kalba apie CD tai ka tau gaila tu centu kur nei lito nesiekia kad paimt ir patestuot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

nu blyn jei cia kalba apie CD tai ka tau gaila tu centu kur nei lito nesiekia kad paimt ir patestuot?

Pinigu negaila.Gaila laiko.Paprasčiausiai galvojau, jog šiame forume yra protingų žmonių, kurie nusimano apie tokius dalykus...Anyway rakinkit topika, nes čia tik flood'as kaip matau bus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na iškilo toks suktas klausimėlis...Jai video failą (avi) įrašysiu kaip data disc su nero, ar mano xbox 360 konsolė skaitys (rodys) tuos video?Ar visdėlto reikia įrašinėti video CD arba Supervideo CD formatu? :D

Ačiū

jau rase kad skaitys,jei turi ta updeita,jis leidzia ziureti divx fimus nesvarbu is kokios laikmenos,tai reiskia eis ir is cd aisku

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane nerodo :D ...Rašo mixed media content.Tai kaip įrašinėti filmus, kad juos rodytų per konsolę?

PS updeitint nenoriu, nes tai turbūt pernelyg rizikinga. :P

Redagavo bartezas16

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane nerodo :D ...Rašo mixed media content.Tai kaip įrašinėti filmus, kad juos rodytų per konsolę?

PS updeitint nenoriu, nes tai turbūt pernelyg rizikinga. :P

ar tu bent jau teisingai megini ta filma paleist? boxas tau jo automatiskai ir nepaleis,reikia paciam pasileist,eini i video library,ir parenki kad skaitytu is disko,o tada jau matysi ar tau rodys kad tam diske yra filmas ar ne,jei nerodo reiskia neturi tu to reikiamo updeito,kuris man atrodo kad parsisiuncia ir updeitinas ir irasius i diska

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.