Remigutis

How do 5.03 update to 3.71 ?

Rekomenduojami pranešimai

Nu vat vieno daliko truksta iki atflesinto psp. Pas man yra 5.03,reik turet 1.50,3.60,3.71,3.80,3.90 arba 4.01. Kaip man padaryt,kad is 5.03 update padarytu i bent jau 3.71,nes kai meginu update,meta lentele,kad sio update tau nereikia,nes turi naujesne versija.Kas turi minciu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu vat vieno daliko truksta iki atflesinto psp. Pas man yra 5.03,reik turet 1.50,3.60,3.71,3.80,3.90 arba 4.01. Kaip man padaryt,kad is 5.03 update padarytu i bent jau 3.71,nes kai meginu update,meta lentele,kad sio update tau nereikia,nes turi naujesne versija.Kas turi minciu ?

O PSP isvis atrisamas? :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atrimas,pagal gida cia ziurejau 8a,2003. k**,buvo pas man 3,60 update,bet draugas per ziopluma padare i 5,03.Meginu i 3,71 daryt,bet neleidzia,nes sako,kad jau turiu naujesne versija ;/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atrimas,pagal gida cia ziurejau 8a,2003. k**,buvo pas man 3,60 update,bet draugas per ziopluma padare i 5,03.Meginu i 3,71 daryt,bet neleidzia,nes sako,kad jau turiu naujesne versija ;/

Tai aš nesuprantu kam tau tas senas update? Tau reikia pandora ir magic ms, tai galėsi atsirišt :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai as turiu pandora battery,noriu padaryti magic ms per programa RainMMS,uzlaudinu 4.01 fw,viska irasau,bet man vistiek neinsijungia instalers pandora,meta error,kad blogas game formatas.Tai kaip supratau kai darau magic ms su 4.01 per prorama,tai ir psp lygiai toks pat turetu tada butu 4.01,o ne 5.03,gal der to ir neveikia ar ne ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai as turiu pandora battery,noriu padaryti magic ms per programa RainMMS,uzlaudinu 4.01 fw,viska irasau,bet man vistiek neinsijungia instalers pandora,meta error,kad blogas game formatas.Tai kaip supratau kai darau magic ms su 4.01 per prorama,tai ir psp lygiai toks pat turetu tada butu 4.01,o ne 5.03,gal der to ir neveikia ar ne ?

Jokio skirtumo kokia pas tave firmware, svarbiausia, kad būtų nulaužiamas PSP. Persidaryk MMSX iš naujo su kitu kompu ir pabandyk iš naujo.

Redagavo griauciai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isjungiu psp,isemu batarke,ikisu maitinima,ijungiu psp,ikisu usb,per rain programa padarau magic ms,spaudziu finish ant programos,istraukiu maitinima,lauikau L ispaudes,idedu batarke ir niekas nereguoja kaip juodas,taip juodas ekranas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isjungiu psp,isemu batarke,ikisu maitinima,ijungiu psp,ikisu usb,per rain programa padarau magic ms,spaudziu finish ant programos,istraukiu maitinima,lauikau L ispaudes,idedu batarke ir niekas nereguoja kaip juodas,taip juodas ekranas

http://www.playmanija.net/forumas/index.ph...22&hl=gidas

Va, daryk pagal šitą gidą - manau viskas labai aiškiai parašyta :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu einu,pameginsiu / Nu nezinau,atrodo viska padariau pagal gida,bet niekas neveikia,despertar meginu paleist,meta error,kad jis sugadintas

Redagavo Remgutis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.