narkata

Paskutiniai matyti filmai

Rekomenduojami pranešimai

nakti ziurejau Case 39. Seip filmas neblogas , buvo keletas vietu kur persikt galima :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ką tik po peržiūros rusų filmo Груз 200...

Njoo.....

Nežinau net kaip aš ant tokių filmų pastoviai užsiraunu...

Внимание: Фильм запрещен для показа на ТВ!

Внимание: Фильм не рекомендован к просмотру лицам младше 21 года!!!

Внимание: Фильм основан на реальных событиях

Nepilnamečiai galit negaišti savo laiko, filmas tikrai nepatiks, nes yra genėtinai žiaurus ir sunkus.

Kas dėl vyresnių, tai GAL ir rekomenduočiau pažiūrėti, bet nesitikėkite gerų emocijų. Na, bent jau abejingais šitam filmui tikrai neliksite. :whistling:

Tai jau pavadinimas nuteikia: "Gruz 200". Taip koduojamos "siuntos" su zuvusiais arba kas ish ju liko.

Perziurejau ir labai patiko vienas Korejieciu filmas Kiss Me, Kill Me.

Ne į temą

Aciu SudraSkytaS uz pataisyma del filmo pavadinimo.
Visas filmas susukatas apie kileri ir pastoviai jam ant kelio pasimaishancia savizude mergina. Temos rimtos, bet yra nemazai smagiu, neshablonishku scenu, del ko pagrinde ir isimine. Skirtas tik suaugusiems (bet taip ziauru kaip SudraSkytaS'o paskutiniu metu aprashomuose tikrai nebus).

Nuotrauka

Redagavo neramiBite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ejau i Yomayo diena forum cinemas kino teatre, pirkau 14bilietu, pats ziurejau 4 filmus ta diena.

pirmas buvo Shrekas, tikrai labai smagus buvo, tikrai patenkino mano lukescius. nuspredziau neiti i 3D, bet po to biski gailejaus, nes maciau geru vietu kur sis effectas butu sauniai suveikes.

mano balas 9/10

antras: A Komanda - kai daugelis ji nurase net neziureje ir sake kai bus sugadintas as ilgai negalvojes vistiek nuejau ir likau labai nustebintas, tikrai po shreko labai gerai susiziurejo, daug veiksmo ir geru bajeriu, tik ant galo gal perlenke lazda, bet tai filmo tikrai nesugadino. kas svarbiausia pamaciau istorija kaip ta a komanda susibure, ko nerode seriale, o tik pasakydavo pradzioj.

mano balas 8/10

trecias: Robinas Hudas - neblogas, tikejaus kazkaip daugiau veiksmo, galvojau bus toks stipresnis, na bet irgi, gavau istorija kurios nebuvau mates, nuo ko viskas prasidejo, ir koks jis buvo pries tapdamas tuo Hood'u.

mano balas 7,5/10

na ir ketvirtas: Prince of Persia - kazkaip irgi tikejaus daugiau, buvau mates keleta traileriu, bet i juos ir buvo sukista bene visi spec effectai kurie buvo ir visame filme, is pradziu tai man ziauriai assassin's creed'a primine, kaip jis ten stogais laksto ir begioja nuo sargybiniu, galvojau kad toks visas filmas ir bus... na aisq tai nebuvo, bet istorija tikrai nenuvyle, nors ir toks holivudinis bet visai nieko.

mano balas 7,5/10

filmu iverinimu neziurejau as, cia grynai mano paties nuomone.

stai tokia buvo mano diena kuria praleidau kino teatre :whistling: aisq buvo nuo 40min iki iki 90min pertraukos tarp filmu, tai spedavau atsigau ir net namo pavalgyt nuvaziuot. ir viso labo man tai kainavo 24 litus, plius filmus ziurejau su draugais, tai nebuvo nuobodu ar liudna.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neramiBite,

Gal gali patikslinti filmo pavadinimą? Kažkaip neiviename trekeryje nerandu Kill Me, Love Me... ir per google kažką ne tą išmeta.. :whistling:

P.S. Radau :P Kiss Me, Kill Me :P Atrodo šitas.. ;)

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagaliau peržiūrėjau Kiss Me, Kill Me. Geras. Dėkui, neramiBite.

Dar neseniai žiūrėjau Wolfman... Daugiau 5 balų neduočiau (net Hopkinsas negelbsti... ^_^ ).

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ziurejau vakar kino teatre Predators, krc apgailetinai kaskaip atrode viskas, vakuciam visai padarytas kaskoks, duociau 6balus uz tai kad tik daug geru aktoriu buvo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as zejau Stan Helsing. Komedija kaip ir visi Scary movie, lekstoka bet gana linska. Ir Final Destination 3. Kadangi patiko visi trys anksciau matyti, tai patiko ir sitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paskutini filma ziurejau pavadinimu "Requiem for a dream" ^_^ filmas parodo kaip narkotikai priveda prie visko netekimo... Pats ,kai ziurejau si filma jauciausi ,kaip narkomanas keisti efektai filme,keista muzika.Patariu paziureti filma :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

requem from a dream tai tikrai geras, apie narkotikus dar geri Human Traffic (ne trafficing), Smiley face... shiaip perzejau neseniai Spirited Away (anime) ir Princess Mononoke (anime) tai abu labai stipru ispudi paliko.. beje jei megstat kompiuterines grafikos multikus (kaip Final Fantasy) rekomenduoju paziureti: Appleseed 1 (remake) ir Appleseed 2 bei Vexille..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziurejau per lnk vakar gera drama ,,John Q'' ir per tv100 premium dar kartais geru parodo,tai neseniai maciau ,,reikalai briugeje",labai patiko sitas filmas ir taip pat jau yra torrentuose ,,Cempionas 3 " su lt subais(patiks tam kam patinka geros kovu scenos).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

katik perziurejau "KANDAGAR" rusu filmas, man asmeniskai labai patiko ir juo labiau neisgalvota istorija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kine ziurejau PoP: The Sands Of Time. Tai labai patiko. Aktoriai puikiai atliko savo vaidmeni, buvo panasus i zaidimo herojus. Istorija taip pat nebloga, efektai labai grazus. O dar kai zinom koki filmai buvo pagal zaidimus, tai sitas >Visi kiti filmai apie zaidimus...

O Namie ziurejau Shutter Island (Kuzdesiu sala). nors Mindfuck'u daug nemates, bet sitas tai nerealus. Dar vienas puikus

Martin'o Scorsese's darbas.

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zejau the karate kid, nu uz originala geriau nera bet atkurta istorija siuolaikinem akim tai visai neblogai. Dabar ziuriu rec2 tai idomus nakti visai nors nepatinka ta istorija apie velnius..

Ne į temą

Giedrius o kas cia per zanras mindfuck negirdetas :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Giedrius o kas cia per zanras mindfuck negirdetas :notworthy:

Protkru*ys

Shutter island tikrai nerealus filmas, kiekvienas ziuredamas mato ji tik savo akimis ir mato tai skirtingai, todel teoriju i pabaigas yra prikurta begale ;)

Na o as vakar antra karta ziurejau Pi (1998). Filmas pagal rezisierio uzsakyma padarytas juoda/balta ir dar dirbtinai pasendintas. Pirma karta ziuredamas jauciau kad visa atmosfera labai slegianti. Filmas labai sunkus, tikrai reikia ziureti ijungus smegenis. Na o kai paziurejau antra karta, supratau kad tai tiesiog - sedevras. Tikrai reta tokiu giliu, su mintim filmu. Kaip minimum dar viena karta butina man praziureti kad susistatytu viskas i vietas.

Redagavo Dzozas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hachiko:a Dogs story.Filmas pagal tikrus faktus,pravirkdys,net akmeni ;)

Redagavo Ration

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.