narkata

Paskutiniai matyti filmai

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Gan nebloga trilogijos pabaiga.

Redagavo Fisherman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nuotrauka

Pabaigiau žiūrėti sopranus.Ir ką galiu pasakyti,tai kogero geriausias mano matytas serialas ir nežinau ar kas nors jį gali/galės nurungti.Pabaigą, bent jau man,iš pradžių buvo sunkoka suprast, bet dabar aš ją supratau ir net gaila pasidarė...Žiauriai įtraukiantis.Nežinau kaip būčiau galėjęs žiūrėti per televiziją po seriją per savaitę.Žodžiu, kas nematėt pažiūrėkit,nepasigailėsit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Django Unchained labai geras filmas patariu visiems paziureti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pradėjau žiūrėti Broadwalk Empire.Po sopranų norėjau kažko panašaus ir radau!Kolkas įdomus ir pakankamai įtraukiantis.Pažiūrėkit, kas norit kažko panašaus į sopranus :D

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

fast furious 6 tik del letes idomu buvo ziuret visa filma iki galo ..todel aplamai geras.geriau uz 5 dali man

iron man 3 ..kazkoks keistokas iron manas si karta..savarankiski armorai kaip kokie power rangeriai jau pasidare..bet bendrai nieko susiziurejo

good day to die hard..na su cernobiliu jau perlenke lazda jie ten..kosmoso biski ..per daug usa pop

bullet to the head...visai kietai sukaltas old schoolinis stalones snukiu dauzymas..jumoras savo vietose irgi..smagiai susiziurejo..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką tik iš FF6, nu geras tas filmas. Viskas ko reikia yra, nieko netrūko. Tik galas įdomus (na matos pinigai savo padaro), bet laaaabai puikiai visą Fast and Furious galėjo užbaigti su tom paskutinėm minutėm, tik galėjo tą vaizdelį iš Tokyo iškirpti ir būtų gerai. O dabar kas kitoj daly bus? Vienas eis prieš visą šeimą, ir gi viskas aišku, kad šeima vistiek išliks viena.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

The Hangover

Nuotrauka

Žiauriai patiko!Nesveika komedija,einu antrą dalį žiūrėt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Šaunus filmas, stiprus tiek vaidyba,tiek scenarijumi. Įtraukiantis ir paliekantis gerą įspūdį

Redagavo Altec128

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"Parker" - neblogas veiksmo filmas su Stathamu.

Su stathamu visi filmai geri

Sent from my B1-A71 using Tapatalk 4 Beta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.