narkata

Paskutiniai matyti filmai

Rekomenduojami pranešimai

Ziurejau Scott Piligrim Versus the World. Tai filmas man visai patiko, bet rekomenduoju pradet ziuret nuo kokia ~30minuciu :D Nes pradzia tai RETARDED!!!! Bet Kovu scenos tai nuostabios, kaikurios primena nintendo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vakar "The Other Guys" peržiūrėjau. Mėgstamiausi aktoriai vaidina. Filmas tikrai linksmas, patiko, rekomenduoju :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rekomenduoju pasižiūrėti filmą Four Lions tiems, kas pasiilgo gerų komedijų ir kuriuos jau vimdo nuo holivudinių šūdo apie paauglius-looserius, bandančius nukabinti merginą... Four Lions užtektinai yra ir juodo, ir buko, ir netgi intelektualaus humoro.

DEkui ,vakar norejau siustis bet kas kaip praejo noras , bet vadabar jau siunciu

Nu vakar ziurejau American (2010)

nera toks sunkus filmas ,aisku galejo but geresnis ,bet aisku geras aktorius padare savo darba gera :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar per MTV žiūrėjau "My Super Psycho Sweet Sixteen". Filmą norėjo padaryti gal kaip siaubo, bet nelabai jiems gavosi, bet šiaip toks juokingas man pasirodė kaip visiem galvas kerta ir su peiliais kapoja... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Butterfly effect Director's cut. Nerealus filmas su nereali pabaiga (Si pabaiga man patiko labiausiai). TIesiog itampa, veiksmas, istorija ir scenarijus. VIskas puiku. Ir A.Kutcher parode jog gali gerai vaidinti rimtus vaidmenis...

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Antra karta ziurejau si filma (Isejo DVDrip su norm garsu ir vaizdu). Taigi antra karta ziurint jis dar ispudingesnis, dar aiskesnis. Tiesiog Blowed my balls away... Iseis 720p ir vel ziuresiu.... Tiesiog sedevras...

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rekomenduoju pasižiūrėti filmą Four Lions tiems, kas pasiilgo gerų komedijų ir kuriuos jau vimdo nuo holivudinių šūdo apie paauglius-looserius, bandančius nukabinti merginą... Four Lions užtektinai yra ir juodo, ir buko, ir netgi intelektualaus humoro.

Perziurejau. Patiko. Shiaip filmas "nesulaizytas" iki galo, bet tikrai, kad uz holivudmeshli nepalyginamai geriau.

Nu vakar ziurejau American (2010)

nera toks sunkus filmas ,aisku galejo but geresnis ,bet aisku geras aktorius padare savo darba gera :offtopic:

Tikejaus daugiau, bet man filmas kazkoks vidutinis pasirode. Nusivyliau. Bet be Klunio nebutu ish vis shis filmas ziurimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas tai jo, be George Clooney tai tikrai nebutu vertas filmo ziurejimo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vakar perziurejau "Stone". gera ispudi paliko. filmas nera is tu "vau", bet turi kazka itraukiancio. priesingu kartu aktoriu (R. De Niro ir E. Norton'o) vaidyba taipat nenuvyle. kolkas geriausias mano matytas filmas si rudeni.

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusprendziau paranormal activity paziuret, nu tokio **do dar nemaciau. ;)

Anyway, vistiek noriu 2dali pamatyt, is trailerio visai neblogai. Reiks tikriausiai i kina eit su 3D, geresni ispudi paliks gal. ;)

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziurejau Transformeriai 2 BONUS diska :huh: (kaip kure filme) viska sudejus gaunas 3valandos ziurejimo , Kas idomiausei kad kai buvo premjera Japonijoj (Tai rezisierus dar montavo dare efektus ,slepe devektus kai iki premjeros dvi su pese valandos liko)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

13. itemptas.. ir pabaigos man tokios patinka. visai neblogas filmiukstis.

Nuotrauka

Redagavo WhiteNoise

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

13. itemptas.. ir pabaigos man tokios patinka. visai neblogas filmiukstis.

Nuotrauka

Man jame kazko truko iki gero filmo, kuri galeciau ziureti antra karta. Shiaip neblogai susuktas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.