narkata

Paskutiniai matyti filmai

Rekomenduojami pranešimai

Pažiūrėjau Need For Speed. Lenktynės gražiai nufilmuotos, mašinos gražios, viskas gražu, bet jau scenarijus toks lėkštas... Aš suprantu, kad čia apie lenktynes, bet filmo metu pagrindinė emocija buvo "facepalm".

Aš irgi vakar pažiūrėjau, bet man jis visai patiko. Gal dėl to, kad nesitikėjau iš jo labai kažko daug? Visada atidėliodavau šio filmo peržiūrą, nes galvojau, kad tikrai bus prastesnis. Šiaip visai gerai suvaidino Pinkmanas, galvojau jis tik BrBa žiūrėsis, kaip aktorius - pasirodo klydau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
X-Men: Days of Future Past

nemegstu siaip tokiu superhero filmu, bet is neturejimo ka veikt perziurejau ir likau labai nustebes geraja prasme. neprilygsta Nolano Betmenui aisku, bet labai netoli to.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar pažiūrėjau The Prestige, likau sužavėtas, žiauriai geras filmas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neseniai žiūrėjau Maze runner- visai patiko, ir tos dvi valandos neprailgo. Kažkas panašau į pirmą hunger games dalį, gal nesugadins su kita dalim,kaip buvo su hunger games :) ir neseniai Re directed pažiūrėjau :D kaip visada keikiasi labai lietuviai, bet patiko labiau nei tie zero. Irgi laikas neprailgo, veiksmo užteko. Kaip ten Vinnie Jones prikalbino vaidint, įdomu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

the-lazarus-effect-poster.jpg

Pirmą kartą nudegiau kino teatre. Filmo mintis, idėja suintrigavo ir jiems ją gana neblogai pavyko išpildyti, patiko, bet jie tikrai prašovė pro šalį su gąsdinimais. Toli gražu buvo iki baisaus filmo. IMDB turėtų nuimt „horror“ žanrą ir palikti „thriller“, nes šis filmas man grynas trileris su siaubo elementais (jump scares keli, iš kurių vienam pavyko mane prigauto, gore). Aktoriai patiko, geri parinkti. Niekada negalėjau atskirti kada aktorius vidutiniškai ir kada gerai vaidina (ne oskaro ar oskaro nominacijos lygio, tokius pasirodymus jau ir aš pastebiu), todėl man patiko visų aktorių vaidyba, ypač Olivie Wilde, imo, labai gerai padirbėjo.

6/10

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fifty Shades of Grey, su pana ziurejau,i veiksmo nenorejo eit :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

14710_1643458912544013_55999868052309926

Iš tikrųjų keista, jog niekas neskelbia apie šį nuostabų darbą. Viskas, ką įmanoma paimti iš 80ų vienoje vietoje, pagardinta velniškai over the top veiksmu, Kol kas geriausias šiais metais matytas filmas (nors ir trumpas (tiesa, dar nemačiau Mad Max, kuris taip pat atrodo daug žadantis)).

Redagavo D96

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

14710_1643458912544013_55999868052309926

Iš tikrųjų keista, jog niekas neskelbia apie šį nuostabų darbą. Viskas, ką įmanoma paimti iš 80ų vienoje vietoje, pagardinta velniškai over the top veiksmu, Kol kas geriausias šiais metais matytas filmas (nors ir trumpas (tiesa, dar nemačiau Mad Max, kuris taip pat atrodo daug žadantis)).

Mėgstu irgi pažiūrėti old school filmus ypač pirmus su Merfio filmus apie beverhilso menta, ir panašus filmus, bet šitas šaip sau, trūko nuseklumo.

Aš pats vakar žiūrėjau "Kingsman slaptoji tarnyba" nesitikėjau, kad patiks, nes atrodė įš pradžių nuobodokai.

Redagavo CerberusLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fifty Shades of Grey, su pana ziurejau,i veiksmo nenorejo eit :D

Labai šaunu. Gal galima apie filmą ? Jeigu ne, tai tokiems post'ams vieta ant „sienos“, o ne šitoj temoj.

220px-Edge_of_Tomorrow_Poster.jpg

Edge of Tomorrow.

Labai senai bežiūrėjau veiksmo filmą, o čia grynai veiksmo filmas pagardintas su sci-fi. Labai patiko. Trunka ne pilnas 2val. Laikas nei kiek neprailgo. Siužetas įdomus ir kažkiek tai įtraukiantis, man atrodo, kad dar nieko panašaus nebuvau girdėjęs ar matęs. Tom Cruise veiksmo filmuose visada (kiek man teko matyti) gerai žiūrisi. Emily Blunt puikiai derėjo prie Cruise'o, jos sudėjimas, pats veidas puikiai tinka karės įvaizdžiui. Kaip visada man pagrindinių aktorių vaidyba labai gera ir trūkumų nepastebėjau :D 

9/10

Ai, tik nelabai supratau kodėl jis buvo laikomas apsimetėliu filmo pradžioje. Gal kas galit paaiškint ?

Boogie_nights_ver1.jpg

Boogie Nights.

Na, įdomus filmas toks visai. Pirmą kartą tokio tipo (filme apie filmus suaugusiems) matau. Am, labai nustebino žinomų aktorių įvairovė, tikrai nesitikėjau pamatyti ne vieną žinomą veidą (per imdb netikrinau aktorių; retai taip būna). Na, gal neturėčiau būti labai nustebintas, nes filmas 1997 m. ir kai kurie aktoriai tuo metu nebuvo tokie žinomi ir garsūs, kokie yra dabar. Trunka apie 2:30val.Tai ir pakišo koją filmui imo - vietom jautėsi užtęstas ir norėjos, kad tik greičiau baigtųsi. Aktorių vaidyba labai patiko, ypač įdomiai atrodė Phillip Seymour Hoffman (RIP) Scotty vaidmeny, kas matėt, suprasit :D Mark Walhberg irgi nelabai įprastas vaidmuo (kiek mačiau jį filmuose). Patiko kostiumai, aplinkos, muzika, gana gerai atkurti 1970-1980m. Daugiau nesugalvoju ką parašyt tik pabaigos tokios nesitikėjau, tokį „mažą“ siurprizą, netikėtumą „paleido“ :D

7/10

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai šaunu. Gal galima apie filmą ? Jeigu ne, tai tokiems post'ams vieta ant „sienos“, o ne šitoj temoj.

220px-Edge_of_Tomorrow_Poster.jpg

Edge of Tomorrow.

Labai senai bežiūrėjau veiksmo filmą, o čia grynai veiksmo filmas pagardintas su sci-fi. Labai patiko. Trunka ne pilnas 2val. Laikas nei kiek neprailgo. Siužetas įdomus ir kažkiek tai įtraukiantis, man atrodo, kad dar nieko panašaus nebuvau girdėjęs ar matęs. Tom Cruise veiksmo filmuose visada (kiek man teko matyti) gerai žiūrisi. Emily Blunt puikiai derėjo prie Cruise'o, jos sudėjimas, pats veidas puikiai tinka karės įvaizdžiui. Kaip visada man pagrindinių aktorių vaidyba labai gera ir trūkumų nepastebėjau :D

9/10

Ai, tik nelabai supratau kodėl jis buvo laikomas apsimetėliu filmo pradžioje. Gal kas galit paaiškint ?

Boogie_nights_ver1.jpg

Boogie Nights.

Na, įdomus filmas toks visai. Pirmą kartą tokio tipo (filme apie filmus suaugusiems) matau. Am, labai nustebino žinomų aktorių įvairovė, tikrai nesitikėjau pamatyti ne vieną žinomą veidą (per imdb netikrinau aktorių; retai taip būna). Na, gal neturėčiau būti labai nustebintas, nes filmas 1997 m. ir kai kurie aktoriai tuo metu nebuvo tokie žinomi ir garsūs, kokie yra dabar. Trunka apie 2:30val.Tai ir pakišo koją filmui imo - vietom jautėsi užtęstas ir norėjos, kad tik greičiau baigtųsi. Aktorių vaidyba labai patiko, ypač įdomiai atrodė Phillip Seymour Hoffman (RIP) Scotty vaidmeny, kas matėt, suprasit :D Mark Walhberg irgi nelabai įprastas vaidmuo (kiek mačiau jį filmuose). Patiko kostiumai, aplinkos, muzika, gana gerai atkurti 1970-1980m. Daugiau nesugalvoju ką parašyt tik pabaigos tokios nesitikėjau, tokį „mažą“ siurprizą, netikėtumą „paleido“ :D

7/10

na as toki filma ir ziurejau,kas nors nepatinka,rado prikibt kad fono neikeliau..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

na as toki filma ir ziurejau,kas nors nepatinka,rado prikibt kad fono neikeliau..

:D supranti, tokia nerašyta taisyklė šitoje temoj yra, kad reikia ir apie filmą parašyt, savo nuomonę ar pan. Atrodo, kad dar ne taip senai apie tai buvo rašyta, dabar nepamenu katram psl. bent vieną kitą sakinį, savo nuomonę pateik tiesiog, negi sunku ? Komentuot laiko turi tai ir kelis sakinius parašyt laiko turi. + nereikia viso mano post'o cituot, galima ir apkarpyt

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar vienas...

large_5EzPQs7yDboIVZJa7Feaw7SioZa.jpg

Dark City.

Aamm.... Toks tikrai įdomesnis filmas, išskirtinis labiausiai siužetu. Filmas tikrai ne kiekvienam, toks gal rimtesnių filmų mėgėjams. Nelabai daug veiksmo čia randama. Buvo keletas scenų, kur kovėsi, bet tik tiek. Idėja filmo originali. Pažiūrėjęs šitą pagalvojau, kad męs, žmonės, nelabai vertinam savo išskirtinumo, savo individualybės, kad daugelis gėdimės ir nedrįstam kitiems pasirodyt tokiems, kokiais esam, labiau stengiamės plaukti pasroviui, eiti kartu su banda. Na, čia tokios mano įžvalgos į gilesnę filmo prasmę. Nežinau ar tai norėjo pasakyti filmo kūrėjai, būtų įdomu paskaityti jūsų nuomones. Filmas tamsus, kad niūrokas nelabai pasakyčiau, nors dažniausiai tokie tamsi filmai ir būna tokie. Filmas kaip ir imdb rašo grynai mystery ir sci-fi - daug prigalvota nebūtų dalykų ir filme tikrai jaučiasi mistika, neaiškumo jausmas. Smagu buvo stebėti detektyvą ir pagr. aktorių stengiantis išsiaiškinti visą tai painiavą ir buvo labai smagu, kad vienas iš veikėjų viską papasakojo kaip yra. Aktoriai gerai suvaidino, miestas atitinkamai siužetą puikiai padarytas. Spec. efektai jaučiasi, kad yra senoki - 1998 m. filmas visgi. Dar dėl neaiškumų, mana labai įdomu kodėl tie ateiviai pasirinko būtent spiralės simbolį... Jeigu esi nusiteikęs rimtam filmui, nesitiki šaudyk gaudyk ar kokių mašinų lenktynių, gali pamėgint.

8/10.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.