narkata

Paskutiniai matyti filmai

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Grown ups 2.Patiko,linksma,juokinga,gera komedija.Buvo vietų, kai jie truputį perdėjo, bet šiaip gera komedija.Neižinau ar geresnė už pirmą dalį, bet gera :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pawn Shop Chronicles - some fucked up movie. Jei nežinočiau, pasakyčiau, kad Tarantino filmas. Pradžioj nepatiko, norėjosi išjungti, bet vėliau įtraukė. Pasakojamos kelios istorijos viename miestelyje, kurios kaip vėliau pasirodo susijusios kai kuriom detalėm. Vietomis juokingas, vietomis keistas, o kartais labai kvailas. Bet aplamai neblogas.

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Road to Perdition

Nuotrauka

Filmas patiko, nors tikejausi kazko daugiau apie mafija. 6/10

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Užvakar peržiūrėjau. Filmas apie žudiką Richard'ą Kuklinskį. Puikiai atkurtas to meto laikotarpis, puikiai suvaidintas puikių aktorių. :) 10/10

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Redemption a.k.a Kolibrio efektas (WOOT?) na geras filmas man patiko. Su J. Statham visi dazniausiai geri buna :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Redemption a.k.a Kolibrio efektas (WOOT?) na geras filmas man patiko. Su J. Statham visi dazniausiai geri buna :)

Lietuviški vertimai filmų kartais atrodo padaryti kad skambėtų kuo idiotiškiau :D

Mano favoritai: http://www.obuolys.lt/kinozona/filmas/1369/

http://www.obuolys.lt/kinozona/filmas/2426/

:genius:

Paskutiniai matyti:

Conjuring - 8/10, kaip siaubekas tai nors ir nebuvo ypatingai baisus bet siužetas tikrai geras, retas tokio žanro filmui, kai Insidious mano manymu pirma pusė filmo puiki, o antra totali huinia, tai čia visas filmas puikiai išlaiko atmosferą ir siužetas nenugrybauja per daug.

Mr. Nobody - 10/10, puikus filmas, paknisantis protą, kam patiko Butterfly Effect būtina pažiūrėt :D

Redagavo Dwėsk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Memento (2000) reikėjo truputi pasukti galvą, bet žiaurei geras, o pabaiga tai išvis.

Redagavo Mldc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Memento (2000) reikėjo truputi pasukti galvą, bet žiaurei geras, o pabaiga tai išvis.

Visi Nolano filmai ahujeni. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Kuo daugiau ziurau si seriala tuo jis idomesnis.

Redagavo Fray

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.