narkata

Paskutiniai matyti filmai

Rekomenduojami pranešimai

katik gryzau is forum cinemas kaune, ziurejau TRON Legacy 3D.

na filmas tikrai ne eilinis, pradzia galima ziureti ir be akiniu, nes realiame gyvenime filmuota 2D, aisq tai visai netrugdo. As kai mates TRON 1982m., man buvo labai idomi istorija, todel nereikejo sedet ir skiecioti peciais, ne tai kaip mano draugams

3D effectas labai geras, akys labai gerai prisitaiko prie jo, jis jauciamas gerai, bet tuo paciu ir nevarginantis, ko nepasakyciau apie kai kuriuos kitus filmus su 3D.

labai patiko kad popkornai buvo saldus ir skanus, ziurint filma labai skaniai traskejo burnoje, viska uzsigeriau enrgetiniu burn, kuri prasinesiau kiseneje.

filmas tikrai pateisino ir net pernoko luksecius, garso takelis epic, ne veltui masinoj jau daugiau menesis nekeiciu kompakto, kelione namo po filmo grojant siai muzikai buvo kvapa gniauzianti, net nekalbu kaip jos derejo prie filmo scenu.

bilieto kaina 22lt be nuolaidu, gaila pigesniu bilietu nera, nes jo ryte nerodo. jis bus rodomas gal po savaites 2D salese, tada bus ir pigesni bilietai, nors turint kino klubo kortele nuolaida 2lt, su ACIU kortele 3lt (-0.75lt is korteles).

Filmo nelabai eina atpasakot, be to gerai zinoti jo priesistore todel ir rekomenduoju paziuret pirmaja jo dali, is kart perspeju kad pirmos 20min bus itin sunkios, nes reikes priprasti prie stulbinanciu 84m. kompiuteriniu effectu

aisq buvo vienas ir minusas, labai mazai paasikina apie tokia nauja gyvybes forma (netskleisiu kaip ir kas), kazkaip pritruko man gilsnes istorijos apie tai, bet manau kad sitas epizodas bus ispasakotas zaidime (bent jau tikiuosi), tai reikes ir ji galbut pazaisti.

siulyciau apsisarvuoti kantrybe ir palaukti dvdripo, o geriausia butu kad nepagailetumet pinigu ir nueitumet, as pats priprates eiti per yomayo diena ir moket po 6lt, bet iki jos dar labai toli, o filmas tikrai isskirtinis.

edit: b***** noriu dar nueit paziuret, man tikrai neuzteko vieno karto.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

atsiprasau bet tron'as originaliai buvo isleistas 1982 o ne 1984 - tada buvo isleistas Tron Disks Arcade zaidimas. cia tarp kitko ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsiprasau bet tron'as originaliai buvo isleistas 1982 o ne 1984 - tada buvo isleistas Tron Disks Arcade zaidimas. cia tarp kitko ;]

nu jo jo, sumaisiau, nes jokio kito ir nera daugiau tik tas originalusis. cia zinai ar 84m., ar 82m. vistiek velniskai seniai tai buvo ^_^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar ziurejau Public Enemies tikrai geras filmas su Johnny Deppu :)

IMDB

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paziurejau ta Inception nk ispudingo, tikrai neduociau jam tokios aukstos vietos imdb...gal kokiam amerikieciu redneckui jis ir buvo mind f*ckas ,bet man viskas aisku jau iskart buvo ir nk nenustebino ...seip nera blogas filmas ,bet tikrai pervertintas.Uz soundtracka duociau 10/10 ,bet siuzetas 8/10.Donnie Darko rekomenduoju paziuret kas norit mind f*cko normalaus,tik neziurekit 2 dalies.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasiziurejau kine "Paskutinis tevu isbandymas.Mazieji fakeriai", visai geras filmas, tik kazkaip veiksmas stovi vietoje, ir kazko truko lyginant su pirma ir antra dalim, kaip supratau cia paskutinis filmas is trilogijos, tikejausi kazko ispudingesnio pakutiniam filmui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Pasiziurejau kine "Paskutinis tevu isbandymas.Mazieji fakeriai", visai geras filmas, tik kazkaip veiksmas stovi vietoje, ir kazko truko lyginant su pirma ir antra dalim, kaip supratau cia paskutinis filmas is trilogijos, tikejausi kazko ispudingesnio pakutiniam filmui.

Aš atsimenu kai NBA naktį tiesiogiai (kaip beveik kiekvieną dieną) žiūrėjau ir per pertrauką reklamavo šitą, tai gerai skamba "Little Fockers" :D
Redagavo sausainisLTU

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasiziurejau zero 1 visai patiko man, panasu i antra dali tik ilgesnis galejo but.

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip tik baigiau ziureti gera filma(bent jau man)gelpstint eilini rajana as ji ziurejau keilis kartus ir jis man neatsibosta tikrai geras filmas dauk veiksmo susisaudymu ir siaip man patinka antras pasaulinis karas.Taigi tikrai siulau paziureti si filma kas nemate <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as eisiu ziuret jau Black hawk down (siandien gavau BR diska) , tikrai geras karinis filmas , paimtas tikrais faktais, mattas simta kartu , bet isai man neatsibosta <_< Recomenduoju kas nemate ,patarciau paziuret

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parsisiuntęs pažiūrėjau RED ^_^ 2010 metų filmas , apie į pensiją išėjusius slaptuosius agentus :D Maniau bus banalu ir t.t. , bet tikrai gera humoro dozė :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parsisiuntęs pažiūrėjau RED :D 2010 metų filmas , apie į pensiją išėjusius slaptuosius agentus ;) Maniau bus banalu ir t.t. , bet tikrai gera humoro dozė :D

O man jis ispudzio jokio nepadare. Vidutinishkas filmas ir tiek.

Nu as eisiu ziuret jau Black hawk down (siandien gavau BR diska) , tikrai geras karinis filmas , paimtas tikrais faktais, mattas simta kartu , bet isai man neatsibosta ;) Recomenduoju kas nemate ,patarciau paziuret

Black hawk down geras, bet Gelbstint eilini Rajana nepalyginamai geriau.

katik gryzau is forum cinemas kaune, ziurejau TRON Legacy 3D.

na filmas tikrai ne eilinis, pradzia galima ziureti ir be akiniu, nes realiame gyvenime filmuota 2D, aisq tai visai netrugdo. As kai mates TRON 1982m., man buvo labai idomi istorija, todel nereikejo sedet ir skiecioti peciais, ne tai kaip mano draugams

Laukiu ir ash kada uztaikysiu proga ji pasiziuret. Sulyginsim su pirmu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Black hawk down geras, bet Gelbstint eilini Rajana nepalyginamai geriau.

Gelbstint eilini Rajana irgi geras :D tikrai isigisiu BR diska i kolekcija ji :D

Seip abu geri filmai kariniai ir abu paimti tikrais faktais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
The Fighter. patiko. nemazai mates filmu apie bokisinkus ir sitas butu antras po Raging Bull pagal geruma. Beilas eilini karta nesveikai isijaute i savo personaza. is kur pas ji tiek kantrybes taip nualint save neisivaizduoju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paziurejau inception, nu kazko ypatingo nebuvo, zodziu nelabai sudomino 7/10

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.