narkata

Paskutiniai matyti filmai

Rekomenduojami pranešimai

Tenacious D the pick of destiny, perziurejas iskarto uzsimaniau vel brutal legend palost :)

geras filmas, toks tupai geras, muzika gera jame :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Red su Bruce Willis ir dar keletas geru aktoriu, sis filmas man labai primine i The Whole Nine Yards ir The Whole Ten Yards

The Town tikrai patiko sis filmas, nes man asmeniskai patinka tokie filmai kaip apiplesineja bankus plius Director: Ben Affleck aisku pats ir filmavosis dar

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinojau kur postint tai parasysiu cia :) Greiti ir Isiute 5 traileris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ziurejau Skyline tai galiu pasakyt toks sh kad nafik... 1h28min savo gyvenimo veltui sugaisau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinojau kur postint tai parasysiu cia :thumbup: Greiti ir Isiute 5 traileris

To MrAlex ,
Ne į temą

seip galejei tema sukurt

Final Fantasy VII: Advent Children 2009 (prailginta versija kaip sakoma US) kas kaip uzsinorejo gera anima paziuret (jei kas nemate tai recomenduoju paziuret)

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fast and furious 1, 2 ir 3 dali.

1 dalis man visai patiko 9/10

2 irgi panasi 9/10

3 nelabai sudomino, nieko gero 7/10

Siandien 4 ziuresiu manau bus kazkas panasaus i 1 ir 2 dalis :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas megsta serialus kaip Stargate Universe tai turetu patikti ir Finge 1-3 sezono serialas. Man bent labiau limpa nei shablonishkas holiwood'o sh.

Eureka irgi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas megsta serialus kaip Stargate Universe tai turetu patikti ir Finge 1-3 sezono serialas. Man bent labiau limpa nei shablonishkas holiwood'o sh.

Eureka irgi :)

tuos pacius ziuriu, tikrai idomus ir lengvai lenda. is serialu dar galeciau dadeti "How i met your mother", puikus linksmas serialas, dar anksciau "heroes" ziurejau bet kazko neberodo jau jo. nesidomejau kodel.

o is paskutiniu filmu.. na snd ziurejau "Takars", visai neblogai susiziurejo, pradzioj biski stabde ten su veiskmu, o po to tikrai jo netruko - neblogas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tuos pacius ziuriu, tikrai idomus ir lengvai lenda. is serialu dar galeciau dadeti "How i met your mother", puikus linksmas serialas, dar anksciau "heroes" ziurejau bet kazko neberodo jau jo. nesidomejau kodel.

o is paskutiniu filmu.. na snd ziurejau "Takars", visai neblogai susiziurejo, pradzioj biski stabde ten su veiskmu, o po to tikrai jo netruko - neblogas.

Jei turi omeny "Takers",tai man sis filmas pasirode labai jau bukas..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

The Tournament žiūrėjau, labai smagus filmas nesenai per BTV rodė, dabar parsisiunčiau ir dar kartą peržiūrėjau, labai patiko :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Inception - vienas geriausių aplamai matytų filmų. Shutter Island - vėl gi labai įtraukiantis filmas, su visiškai nenuspėjama pabaiga. Grown ups - nereali komedija

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fast and furious 4 dali paziurejau vakar, tai visai gera buvo, panasi i 1 ir 2, bet tikrai idomi.

Dar paziurejau cop out, gera komedija, siulau paziuret.

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar ziuriu Minisiriala Stephen King's Kingdom Hospital [unrated] (2004) ,tikrai toks idomus apie ligonine , kuriems vaidenas ir taip toliau , mistinis psihologinis serialas , aisku buvo rasyta kad cia siaubo , 15 seriju is viso yra , Daktaro House gerbejei galit net neziureti jo, tikrai nepatiks jums, nors isdalies juoku buna biskiuka

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.