Dzozas

Fuel

Rekomenduojami pranešimai

Isbandziau :D Map`as tikrai beprotisko dydzio, grafika gan nebloga (kaip tokio ploto zaidimui), tik medziai labai nukentejo :D Kai privaziuoji arciau juodos juostos vaiksto taip per juos. Pats zaidimas nera sunku ir rinktis easy kazkaip nera minciu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nieks nesusimaise tiesiog ant xbox 360 sis zaidimas yra piratinis ir pigus o ant ps3 tik originalas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieks nesusimaise tiesiog ant xbox 360 sis zaidimas yra piratinis ir pigus o ant ps3 tik originalas.

nusisnekejai visai,tai jis yra ir ant pc ,ten dar pigiau nei boxui,tai cia tada vinis i tavo boxa taip iseina :D

reik mastyt kai ka nors rasai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fu**ing awesome game, visikai toks kokio ir tikejausi :D valdymas man patiko, labai priklauso nuo surface'o, smagu, kad gali rinktis per kur nori vaziuoti, vingiuotai per kelius, ar tiesiu taikiniu iki finiso per meslynus :D free ride taippat labai smagus, pasidraskytu per kalnus etc. Taip kad geimas man kolkas 9.5/10 del labai smulkiu minusiuku :D

To wens, nera cia tu NOS ant motociklu ir visu kitu bagiu (bent kol kas).

Redagavo dzozas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va isbandžiau ir as tikrai geras game nors retai man itinka lenktynių game bet šitas tikrai geras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tas free world yra tik is dalies geras dalykas kai nori pasivazinet siaip sau,bet jei reikia lanktyniaut,tai dazniausiai reikia vaziuot per checpointus deje,o tai neleidzia labai jau nukrypt nuo kelio,yra trasu kur gali det tiesiai kur, biski nukirst kampa bet tik tiek,aplamai vaziuoji trasa nes tik taip pasieksi visus checkus,tai ka cia kalbet apie tai kad vaziuoji kur nori? teoriskai taip,bet praktiskai kadangi padare checpointu kruva ir juos dar sudejo ant keliu daug kur,taigi tenka vaziuoti keliu ir vaziuoti gerai,kitaip galima padaryt kokia lemtinga klaida ir teks restartint,tas pats buvo ir baja,velgi lyginu su baja nes labai panasi situacija. dar kas taip nemaloniai nustebino biski tai garsas bagiu,mocu,na nzn toks jausmas kad vaziuoji antru begiu ir norisi mesti sekanti bet jo nera,keistas jausmas kazkoks su greiciu,jis kaip ir isibegeja ir sustoja daugiau begetis tipo negali,neaisku del ko,be to mocu garsas kaip kokios zoliapjoves :D ,tikrai cia galejo but ispudingiau, kai vazineji free ride labai grazu tos naktys kai isijugnia sveisos ,tas tai tikrai laba gerai atrodo,bet vel kazkiek laiko pavazinejas jauti kad noretum kazkokio daugiau extrymo,didesnio greicio ir ispudingesniu suoliu nuo slaitu,velgi viskas del greicio trukumo kazkodel,gal del to kad truksta Fuel ? na tipo gal deficitas kuro ir todel ji taupo ar ka :D:D

del valdymo tai gal dauguma nera zaide baja ir nezino koks turi buti valdymas tokiom salygom is tikro,bet na cia arkada ir viskas ok is tos puses,man aplamai patiko laikas praleistas prie sio zaidimo,toks madmax stiliaus racingas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tas free world yra tik is dalies geras dalykas kai nori pasivazinet siaip sau,bet jei reikia lanktyniaut,tai dazniausiai reikia vaziuot per checpointus deje,o tai neleidzia labai jau nukrypt nuo kelio,yra trasu kur gali det tiesiai kur, biski nukirst kampa bet tik tiek,aplamai vaziuoji trasa nes tik taip pasieksi visus checkus,tai ka cia kalbet apie tai kad vaziuoji kur nori? teoriskai taip,bet praktiskai kadangi padare checpointu kruva ir juos dar sudejo ant keliu daug kur,taigi tenka vaziuoti keliu ir vaziuoti gerai,kitaip galima padaryt kokia lemtinga klaida ir teks restartint,tas pats buvo ir baja,velgi lyginu su baja nes labai panasi situacija. dar kas taip nemaloniai nustebino biski tai garsas bagiu,mocu,na nzn toks jausmas kad vaziuoji antru begiu ir norisi mesti sekanti bet jo nera,keistas jausmas kazkoks su greiciu,jis kaip ir isibegeja ir sustoja daugiau begetis tipo negali,neaisku del ko,be to mocu garsas kaip kokios zoliapjoves :D ,tikrai cia galejo but ispudingiau, kai vazineji free ride labai grazu tos naktys kai isijugnia sveisos ,tas tai tikrai laba gerai atrodo,bet vel kazkiek laiko pavazinejas jauti kad noretum kazkokio daugiau extrymo,didesnio greicio ir ispudingesniu suoliu nuo slaitu,velgi viskas del greicio trukumo kazkodel,gal del to kad truksta Fuel ? na tipo gal deficitas kuro ir todel ji taupo ar ka :D:D

del valdymo tai gal dauguma nera zaide baja ir nezino koks turi buti valdymas tokiom salygom is tikro,bet na cia arkada ir viskas ok is tos puses,man aplamai patiko laikas praleistas prie sio zaidimo,toks madmax stiliaus racingas

Na seip jei varai circuit tai taip daug ten tu checkpointu, bet pvz kiek sprinto losiau tai ten tie checkpointai tikrai nera vienas nuo kito labai arti ir tikrai gali vaziuoti kitaip.

Ne į temą

Na o cia siaip klausimas, katras geresnis lyginant su baja?
Redagavo dzozas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Biski nusisnekejai :P Tai visi XBOX 360 zaidimai piratiniai ir pigus, o ant PS3 tik originalai :D :D :D Redagavo Bonke

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na o cia siaip klausimas, katras geresnis lyginant su baja?

Ne į temą

na baja yra daugiau realesnis valdymas ir yra realus pazeidimai ,realus masinos nustatymai,tikrai gali giliai pasiknist ten,ir pvz nusokes nuo auksto slaito laisvai gali suvaryt amortizatorius po ko tikrai negalesi vaziuot normaliai toliau

siaip yra tokios realios lenktynes Baja vyksta jau daug metu meksikoj ,cia pagal realias ir kurta ,cia pati kieciausia off-road beprotyste. beje yra 2 skirtingi baja zaidimai baja,ir baja 1000

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na istikruju zaidimas man labai patinka, buvo trasa per kuria siaute viesulas, tai vaziuoji tau nurodytu keliu ir matai sone taves kaip nuo namu uraganas kelia stoga, visokios furos nuo kalnu rieda, lauzo antenas visokias tau ant kelio, na tikrai sis dalykas paliko ispudi man :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

FUEL PC Version Ships, New Media

30 Jun 2009 at 16:18:41 by Bill Vaughan

Codemasters has announced that the PC version of FUEL is now shipping in North America and Europe.

FUEL will hit the shops in EMEA regions on 2 July and the UK on 3 July. To celebrate the launch, Codemasters has released a new trailer which can be seen on IncGamers TV, and screenshots of the game, as seen below.

cia tipo screena butent pc versijai,bet nezinau kuom jie turetu skirtis nuo konsoliu versiju ;)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ijungiau, pazaidziau trisdesimt minuciu, isjungiau, daugiau ijungt nenoriu, kompaktas senai ismestas. Zaidimas, bent jau man viskskas nulis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man demo tai ziauriai nepatiko. Vaziuoji su mocu kazkaip keistai. Nesijaucia, kad vaziuoji su mocu. Nu man tai labai nepatiko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.