famous

Reik nusimanancio zmogaus pakalbos skubiai

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki , radau zmogu skelbime kuris parduoda psp . Paklausiau koks date code jis sako jog sis psp date code neturi , bet yra atristas . Ar pirkti man si psp , ar cia kazkas negerai ? Busiu dekingas uz atsakyma :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

negali buti kad neturi.Kiekvienas psp turi.Apgaut nori tikrai.Plius kokia versija paklausk ?phat,slim,slim lite,ar brite (psp 3000)

Nes jei brite ar slim naujesnis tai neatrisami.Geriau duok nuoroda i skelbima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Girdejau kad date code yra tik ant europiniu PSP. Tiksliai nezinau. :) Beje, jei sako kad atristas, tai susitik ir patikring per System Information. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

DATE CODE neturi amerikietiski modeliai, tai jaigu atristas tai net nesuk galvos ir pirk :idea:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

DATE CODE neturi amerikietiski modeliai, tai jaigu atristas tai net nesuk galvos ir pirk :idea:

Ne į temą

Kaip tai neturi? visi turi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kaip tai neturi? visi turi
nu pvz tikrai neturi, sawo akim maciau kad ant amerikietisko psp nera date code,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką jūs čia beveik visi nusišnekat, DATE CODE turi tik 2004 modelis, visi kiti- neturi !!! :idea:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką jūs čia beveik visi nusišnekat, DATE CODE turi tik 2004 modelis, visi kiti- neturi !!! :idea:

Tai tu dabar nusisnekejai nes pas mane Fat ir po baterija yra parasytas date code :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tu dabar nusisnekejai nes pas mane Fat ir po baterija yra parasytas date code :idea:

na šiaip aš kalbėjau apie slimus, nepaminėjau fat :D

ant 1004 fato irgi yra datecode :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.