snaiperr

lite-on dvd rom problema

Rekomenduojami pranešimai

sveiki vakar bandziau perflashint liteon drive zodziu buvo sulituoti pries tai dariusio meistro r707 ir r708 kontaktai istraukiau key.bin inquiry.bin Identify.bin ir dummy.bin viskas ejosi gerai kol..... padariau erase liteon ir kai padariau write tada ir pastrigo man viskas gale gavosi taip kad xboxas ismeta error E64 o kai bandau jungt prie pc tai stringa pc. viska dariau su ck3 pro istriniau viska ir pakibo restartinau pc ir dabar kai uzjungiau dvd roma viskas stringa nejaugi reikes laidoti dvd roma? prasau zmones padekit su sia beda

viska dariau su jungle flasheriu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mani ir taip pat buvo, fleshink su dosflesh , per iprepa naujausia, ir viska jis sukis.... gal ne is pirmo karto, bet bandyk, bandyk ir pasiseks. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mani ir taip pat buvo, fleshink su dosflesh , per iprepa naujausia, ir viska jis sukis.... gal ne is pirmo karto, bet bandyk, bandyk ir pasiseks. :)

tai sakai reikia megint per dos flash? o man dvd rom jis pagaus? nes dabar esu tokioj situacijoj kad nzn nuo ko pradet

bet supranti kas man dvd romas net neatsidaro ar kai visa fw istrini tas jau nebeturi reiksmes?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.