Shliuzas

Magna Carta 2

Rekomenduojami pranešimai

ooo..atrodo gerai :dance: o aš pasakysiu(gal ir off topic) kad tie krpg ir jrpg skirias tuom,kad gal žaidimus jie kuria pagal kokias savo istorijas ir pan,nu pvz japonam budingi drakonai ir t.t va taip va ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o man visai neatrode taip gerai jau,nz kai pamaciau kad Unreal variklis,prisiminiau loadingus kas 5 zingsniai ir dar visai nestebuklingas tekturas,ta pati ir cia gavau,na tikrai nieko labai jau grazaus.nzn mano manymu U3 variklis visai netinka rpg zaidimam,erzina tie loadingai ir na pasigrozet tikrai nera kuom svelniai taip sakant,bet aisku svarbiausia gera istorija,ko is JAP versijos nejo suprast,ir net isejus is miesto,niekaip nejo iveikt to pirmo prieso kazkokio ugninio vilko kuris atrodo tik stovi ir net nepuola,nzn musiu sistema gana idomi,uzsipildineja linijos kuo daugia uatakuoji tuo greiciau linija uzsipildo ir tada nieko negali daryt,stovi ir viskas,lauki kol nuses over heating linija,cia kaip kokiai masinai kai variklis perkaista,nzn labai keista kam reikejo to over heating tiem veikejam,ar jie greit uzkaista ir negali kautis po keliu smugiu :dance: ,kas ten per dalykas nepagavau bajerio biski.po to maciau kad gali dayrti grandinines atakas susijunges us kitu veikeju,tar kuriu beje gali keisti musio metu,kai vienas uzkaista,perjungi ant kito itr puoli su kitu,bet po keliu smugiu jis irgi perkaista,isivaizduoju kiek damage gautu mano charai,kai jie taip stovi uzkaite apie 10-20 sekundziu.bent jau kol kas atrodo keistai tikrai,atrodo kad butum koks tai kyborgas ar koki velnia,kodel turi perkaist? :D

kas dar ,na taip loadingai kas 5 zingsniai,kas jau tapo standartu jei naudojamas buna U3 variklis.kam ji naudot nzn,nesamone bent jau man.ir jokio grozio nera.kai kurios teksturos nzn net ne teksturos o tik spalva uzpilta plokstuma,kazkaip ne to tikejausi is next gen.po t okai vyksta voice over pokalbiai pereini i atskira ekrana su dviem veikejais is sonu,jie kazkiek juda ir tada jau kalba balsu,bet tai kodel negali balsu kalbet tam paciam ekrane kur ir stovi visi,kam dar atskiro ekrano,atrodo kad neuztektu ar tai konsoles galios, ar ko tai,na toks jaumas kad zaidimas apkarpytas,sumaznta kas galima, del vietos stokos ar kaip neaisku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.