deamed

ar beiks PS3 parveztas is JAV cia lietuvoje?

Rekomenduojami pranešimai

na ar veiks?

turiu ome4nij ar palaikis masyu telikai tuos zaidimus spalvotai ar ne?

ir ar galima ji bus velaiu cipuoti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kodel manai , kad neveiks ... Aisku veiks , nors ir ish Japonijos ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ps3 visi zaidimai kolkas yra region free (veikia ant visu regionu) tik neuzmirskit kad ps1 ir ps2 turi regionus tai ant ps3 NTSC versijos neveiks PAL regiono ps2 ir ps1 zaidimai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ps3 visi zaidimai kolkas yra region free (veikia ant visu regionu) tik neuzmirskit kad ps1 ir ps2 turi regionus tai ant ps3 NTSC versijos neveiks PAL regiono ps2 ir ps1 zaidimai :D

Na kadangi PS3 US versija turi intergruota EE liusta ish PS2 tai glai kilti problemu bet manyciau kad EU versija turinti programini emuliatoriu neturetu kilti probelmos del pal/NTSC

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

USA ir japonijoje rozetes vatu galia yra 110 o ne kaip pas mus 220, ir ju prietaisai pvz neveiktu ant 220 vatu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nea nes amerikoi laido galas kitoks , nej europos. (Nu kur kisti )

Bet yra toks budas, nusipirkti detale i kuria ikisi JAV laido gala ir ta detale yra su europos galu.

O del vatu nesijaudinkit, as kai atvaziavau i amerika, atsiveziau europietiska PS2, nusipirkau detale kuri keicia i JAV gala ir losiau. Viskas zjbz buvo. Bet po metu as jau PS3 nusipirkau. Bet uzkniso laukti geru zaidimu ant PS3 ir pardaviau ta PS3 ir nusipirkau Xbox 360.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano sese JAV norejo man geima pirkti, tai pardavejas sake tipo Europiniuose neveiks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na wertikalas labai rizikavo nedasidėdamas to kažkokio srovės lygintojo, nes ps2 galėjo sudegt, esu girdėjęs , kad kažkoks vaikas gba nusivežė į australiją ir ten krovė, paskui norėjo atjungt ir gavos trumpas jungimas ir užmušė tą vaiką elektra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visi nauji prietaisai pagaminti siom dienom palaiko 100~240v ....ps3 taip pat, netikrinau bet esu uztikrintas. ;] problema tik su kistukais nes usa biski kitokie UK-IE taip pat kitokie (biski uznesa i lietuviska trifazi) bet nusiperki ta vadinamaji 'pirihadnika' ir viskas buna ok ;] beje ps3 naudoja toki pat maitinimo kabeli kaip ir PC.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

USA ir japonijoje rozetes vatu galia yra 110 o ne kaip pas mus 220, ir ju prietaisai pvz neveiktu ant 220 vatu.

itampa voltais matuojama ne vatais,

110V usa ir jap,:P nejuokink,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.