Yohis

PSP zaidimai uzstringa!

Rekomenduojami pranešimai

sveiki nu as dar esu naujokas su PSP bet as manau kad man galejo blogai nuchipuoti mano psp nes atsitiko tokia problema kad zaidziu koki nors zaidima po kiek laiko jis man uzstringa ir kad isjungciau reikia isimti batareika ar gal dar kokia problema galejo atsitikti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

cia taip su visais zaidimais?

pabandyk per SELECT pagrindiniame meniu paziuret CPU clock (geriau default arba kuo didesnis) ir UMD iso mode pakeitinek.. betn jau pas mane viskas einas su M33 driver

update fw.

P.S. Koki chipa dejo?

Ne į temą

gal ne CHIPA o flashino...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o dar ziurekit paklausiau draugo tas sako padaryt 5.03 ir blt padartiau viska vapse sugadino gal galima ji downgradint ir kaip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia taip su visais zaidimais?

pabandyk per SELECT pagrindiniame meniu paziuret CPU clock (geriau default arba kuo didesnis) ir UMD iso mode pakeitinek.. betn jau pas mane viskas einas su M33 driver

Ne į temą

gal ne CHIPA o flashino...
Ne į temą

Ziuriu tu visai ironijos nesupranti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kitaip neimanoma? :)

Ne neimanoma. Ir vel auksine taisykle NEDUOK "MOKANCIAM" DRAUGUI :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man irgi budavo taip, kad pastrigdavo zaidimas,bet nevisi, o to priezastis budavo memory stick ji blogai isistatydavo tai reikedavo geriau pagrust, kad neklibetu tada viskas budavo ok poto nusipirkau kita memory stick tai su ja isvis nebekilo problemu paprastai ikisdavau ir veikdavo viskas, o ten tai apsauginis skydelis biski iskiles pasirodo buvo tai del to taip ir atsitiko kad reikejo pagrust

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man su PSP buvo ir panasi situacija bet man buvo uzlagine viskas net kai po meniu vaikstai ir lagindavo :D Bet kazkaip sumasciau paiimti ir palaikyti ji siltai <_< aisku nepadejo :D paskiau palikau nakty balkone kad atsaltu gerai ir poto rite ijungiau ir veike :D:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.