error1989

Problema irasant Xbox zaidimus

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, man iskilo tokia problemele ir nezinau ka daryti... Meginu irasyti i Verbatim DVD+R DL diska xbox zaidima pagal jusu "pagalbos gida" man iraso zaidima ir kada ji "finalising" is meta error'a "Finalise Disc Failed!; Device: [1:0:0]_NEC DVD_RW ND-4570A 1.02(E:) (ATA); Reason: No Seek Complete" Ka as darau netaip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, man iskilo tokia problemele ir nezinau ka daryti... Meginu irasyti i Verbatim DVD+R DL diska xbox zaidima pagal jusu "pagalbos gida" man iraso zaidima ir kada ji "finalising" is meta error'a "Finalise Disc Failed!; Device: [1:0:0]_NEC DVD_RW ND-4570A 1.02(E:) (ATA); Reason: No Seek Complete" Ka as darau netaip?

Siūlyčiau pabandyti su kita programa įrašyti ir dar firmware pabandyti atnaujinti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rasant zaidima daryt kazka netaip nelabai yra sansu jei rasai su tinkama programa,jei jau errora gali buti problemos su burneriu,o tik sita geima taip raso,ar tu tik pirma cia megini? dar gali buti blogas images zaidimo,megink kita zaidima,jei bus tas pats manau burneris pavarges jau,na atsinaujink fw burnerio jei galesi,pamegink

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rasant zaidima daryt kazka netaip nelabai yra sansu jei rasai su tinkama programa,jei jau errora gali buti problemos su burneriu,o tik sita geima taip raso,ar tu tik pirma cia megini? dar gali buti blogas images zaidimo,megink kita zaidima,jei bus tas pats manau burneris pavarges jau,na atsinaujink fw burnerio jei galesi,pamegink

na rasiau pora kartu ir skirtingus zaidimus, bet vis ta pati prroblema...DVD- room's 3-ju metu senumo... bet fw tai nemokesiu atnaujinti, nes nelaibai suprantu kas tai yra..

kokio senumo DVD romas. kaip daznai naudojai..

Esu rases i DVD+r bei i paprastus diskus, Filmus, zaidimus, ir t.t vat tik dabar pradejau naudoti DVD+R DL....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau, kad jau dvd-romas per daug pasedes jei nemazai disku esi rases. Jei turi galmybe pabandyti ant kito pabandyt ir tada jei isirasys zinosi, kad tavo kaltas tj galesi nauja dvd pirkt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad nelabai lieka jau kitu variantu tik keisti burneri,o tiksliau ta turima palik dvd kepimui,o nauja turesi butent dl diskam

nes jei zaidimo image geras,ir jei programa veikia gerai,tai lieka tik burneris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad nelabai lieka jau kitu variantu tik keisti burneri,o tiksliau ta turima palik dvd kepimui,o nauja turesi butent dl diskam

nes jei zaidimo image geras,ir jei programa veikia gerai,tai lieka tik burneris

Manau tu teisus, Vienintele iseitis pirkt atskira DVD-Roma ir su juo kept tik DL diskus, taip jis laikys ilgiau. O su senu romu tai tik CD ir DVD5 diskus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.