no0ne

Jasper gedimai

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Zinok Amerikoj tokiu atsiranda :doh:, nors ir netik ten.
Redagavo Vytautasxp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Zinok Amerikoj tokiu atsiranda :doh:, nors ir netik ten.

Ne į temą

Tai Amerikoj atsiranda ir tokiu, kur nusiperka konsole vien tam, kad ja sulauzytu ir dar filmuoja tokias "orgijas" atsiprasant ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:) Orgijas sakot.

Nu siaip Jasperiai arkadu primeiji pasirode jau pries 5-6 men. Pakolkas nei E74 nei RROD. Tai kazkaip darau prielaida kad jai ir pareis jasperiu tai pareis tikrai mazas procentas.

PS: Pas mane raudonas jasperas yra. tai RE5 tai prasolus gera pusdieni, is galo oras nu atsiprasant drugnas. Praktiskai neikertu kas ten begaletu atsilituoti ar perkaisti. Mano laptopas daugaiu kaista :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visdar ieskot prie ko prisikabint... nemanau kad bus ten kokie gedimai ir tt.. pagaliau pasistenge ir susitvake xboxas su savo "giltine". yey......

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va respect'as MS uz gera darba.. Dabar tegu pradeda galvoti apie naujos karto konsole, nes turi daug laiko pagaminti tokia, kuri bus iskart pranasesne uz kitas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano arcade tai normaliai eina, kad ir daugiau palosiu, kaip ir deadalus sake, drungnas oras iseina ir tiek.. bet tai jus paziurekit kad ir 60gb falconus ar girdejot kad kam nors jie pareitu? as tai ne..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane 60gb falconas 2008 galo pralosi kad ir puse dienos vistiek vos siltas oras pucia....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane 60gb falconas 2008 galo pralosi kad ir puse dienos vistiek vos siltas oras pucia....

Cia tiesa,as savo spintelej laikau (ner kur kitur det),pralosiu 4h,siltas oras pucia.Jei 2h losiu,tai vos siltas.Jei pas drauga nusivezu ir atviroj erdvej pastatau,tai ir po 4h vos siltas :] Neisivaizduoju kas ten atsilituot gali :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia tiesa,as savo spintelej laikau (ner kur kitur det),pralosiu 4h,siltas oras pucia.Jei 2h losiu,tai vos siltas.Jei pas drauga nusivezu ir atviroj erdvej pastatau,tai ir po 4h vos siltas :] Neisivaizduoju kas ten atsilituot gali :)

turejau 06.10 zefyra ir man niekad neatrode kad jis lb karsta ta ora pustu,po 15men nuo isigyjimo E74 parejo. db turiu jasperi ir vel nepasakyciau kad jis vesesni pucia ta ora, cia kekvieno zmogaus skirtingi supratimai apie to oro temperatura...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turejau 06.10 zefyra ir man niekad neatrode kad jis lb karsta ta ora pustu,po 15men nuo isigyjimo E74 parejo. db turiu jasperi ir vel nepasakyciau kad jis vesesni pucia ta ora, cia kekvieno zmogaus skirtingi supratimai apie to oro temperatura...

Ne į temą

Teisybė, oro temperatūrą reikia matuoti su termometru, o ne su ranka, nes kiekvienas skirtingai šilumą supranta :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na "ranka" skirtumo tarp jasperio ir zefyro gal ir nesijaucia,bet vidus tai tikrai skiriasi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakykim taip: Koks oras pucia po 5min, toks pucia ir po puses dienos ;D

Anyway, kad ir kaip bebutu jos bus patvaresnes.

Xenonai -> laike nekaip.

Zefyrai (vaniliniai) -> Laike panasiai gal biskigeriau nei xenonai.

Falconai -> laiko zymiai ilgiau nei zefyrai.

Tai sekant cia seka gaunam kad Jasperis laikys darilgiau. o jei viska isgaude laikys iki sekancios xbox kartos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va respect'as MS uz gera darba.. Dabar tegu pradeda galvoti apie naujos karto konsole, nes turi daug laiko pagaminti tokia, kuri bus iskart pranasesne uz kitas :)

repectas butu tada jei jie is karto butu gera konsole sukure, gal tik bd jie pradeda atgauti zmoniu pasitikejima. JAV ar UK gal jeim ten ir lengva pasikeisti console po rrod, bet tiem zmonem kam lietuvoj pareina po 13men. tai nuostolis.

na "ranka" skirtumo tarp jasperio ir zefyro gal ir nesijaucia,bet vidus tai tikrai skiriasi :)

zinok jauciasi, pas turiu ir falcona ir zephyra, tai skirtumas didelis. kol neturejau su kuo palygint tai man atrode kad zephyras nelabai kaista, is tikruju jis kaista ziauriai palyginus su falcon.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip. Na mano nuomone yra kad MS pasistenge tikrai su Jasper ir tikrai yra mazeu galimybiu kad gaus RROD ar kas kitas atsitiks juk pasimoke jie is Falcon ir kitu :) na aisku nezinia Jasper ir gali gauti RROD nuo to nera apsaugotas nei vienas X360 o gal yra nznau :) bet reikia dziaugtis kad Jasper laiko geriau nei kiti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.