no0ne

Jasper gedimai

Rekomenduojami pranešimai

A vat man toks klausimas kilo as vat turiu jasper nu tarkim pralosiu kokias 9h tj kai iseinu ant dashboard palaikau ji taip dar kokias 15min ir tik td isjungiu, ale tipo toks temperaturos suolis mazesnis. Jus ka nors panasaus darot ar iskart isejus is zaidimo isjungiat ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

A vat man toks klausimas kilo as vat turiu jasper nu tarkim pralosiu kokias 9h tj kai iseinu ant dashboard palaikau ji taip dar kokias 15min ir tik td isjungiu, ale tipo toks temperaturos suolis mazesnis. Jus ka nors panasaus darot ar iskart isejus is zaidimo isjungiat ?

taip, ir as taip karatais darau, bet buna, kad boxas is kart neissijungia, t.y. lempute jau nedega, bet dar kokia 20s. sukasi ventiliatoriai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane falconas 2008-07 su papildomu cooleriu is galo padetas ant retu groteliu,tai pastebejau,kad labiausiai isiles buna po kokiu dvieju val.-syla tik apacia,veliau kaip tik po 3-6 val. buna vesesnis,kai issjungiu x,coollery dar palieku kokias desimt minuciu suktis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemanot kad dar didesnis temperaturos suolis kai ventiliatoriai veikia?

nesuprantu ka tu cia nori pasakyt, negali buti temp. suolis jei ventiliatorioai sukasi, butu atvriksciai jei jie nesisuktu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai manau kad mazesnis temperaturu suolis kaip pazaidus koncole isjungiama visai ir kad nesisuktu coleriai visai po iskungimo. Tada koncole vesta savaime palengva. O kaip coleriai sukasi, tai auksta temperatura krenta greiciau, ir aip susidaro didesnis temp. suolis. Cia mano tokia nuomone.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

abejoju ar tas vadinamas temperaturos suolis kazka itakoja... as visada kai nusibosta geimint spaudziu off ir einu... juk po truputi savaime atausta (beja manau visa tai jasperiams neaktualu visai)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Blin kaip mane siandien mano xboxas isgazdino... Zaidziu sau dirta 2 ir puff. issijungia xboxas, galvoju vel elektra dingo, nes siandien jau buvo viena karta dingus... Bet telikas ziuriu neissijunge. Atsisuku i xboxa ziuriu RROD. O kas svarbiausia jasperis pas mane. Kai sokas man buvo, bet issjungiu, tada vel ijungiu ir tvarkoi eina viskas, bet nebezaidziau isjungiau, kazkaip baime ir bezaist buvo. Tai kaip manot ? kas cia galejo but. Kazkaip keista man su ta elektra, siandien kai ji dingo tai pc issijunge o sviesa kazkodel paliko sviesti. Tas pats dabar su xboxu, atrodo jis issijunge bet TV eina toliau. Nesuprantu... Reiks veliau pamegint pazaist, duok dieve kad viskas tvarkoi butu, na bet jeigu suges tada garantinis dar iki kovo 23d. galioja, bet ta garantija zodine tebuvo, tai kazi kaip cia bus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Blin kaip mane siandien mano xboxas isgazdino... Zaidziu sau dirta 2 ir puff. issijungia xboxas, galvoju vel elektra dingo, nes siandien jau buvo viena karta dingus... Bet telikas ziuriu neissijunge. Atsisuku i xboxa ziuriu RROD. O kas svarbiausia jasperis pas mane. Kai sokas man buvo, bet issjungiu, tada vel ijungiu ir tvarkoi eina viskas, bet nebezaidziau isjungiau, kazkaip baime ir bezaist buvo. Tai kaip manot ? kas cia galejo but. Kazkaip keista man su ta elektra, siandien kai ji dingo tai pc issijunge o sviesa kazkodel paliko sviesti. Tas pats dabar su xboxu, atrodo jis issijunge bet TV eina toliau. Nesuprantu... Reiks veliau pamegint pazaist, duok dieve kad viskas tvarkoi butu, na bet jeigu suges tada garantinis dar iki kovo 23d. galioja, bet ta garantija zodine tebuvo, tai kazi kaip cia bus...

Tiesa pasakius visai elektros irangai yra pats didziausias peilis elektros suoliai. net perkaitimas taip nedroze irangos, kaip elektros suoliai ......

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidziu sau dirta 2 ir puff. issijungia xboxas, galvoju vel elektra dingo, nes siandien jau buvo viena karta dingus... Bet telikas ziuriu neissijunge. Atsisuku i xboxa ziuriu RROD.

turbut del itampos suolio taip nutiko, as daug kart modindamas kanors uztrumpinu ir isoka rrod... siandien 3 kart uztrumpinau netycia darydamas hdd led activity :D naudok ups'a, as turiu tai 3 isejimai 2 i pc ir 1 kaiptik x'ui
Ne į temą

trbt taip ir sudeginsiu kada savo x'a :P
Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesa pasakius visai elektros irangai yra pats didziausias peilis elektros suoliai. net perkaitimas taip nedroze irangos, kaip elektros suoliai ......

su elektros suoliu nenuvertinkit: mano PC praeita savaite del to susvilo - sulyde maitlbloki ir motinine tuo paciu. manau ir xboxui taip pat lengvai gali trenkti. turbut labai retas prietaisas yra apsaugotas nuo tokiu dalyku.

Ne į temą

trbt taip ir sudeginsiu kada savo x'a :D

Ne į temą

as taip ir sudeginau su modais bedirbdamas
Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia blyn tu durns jusu bazaras.. temp suolis buna jei fanai nesisuka

zinot nors kam jasperiam sukas fanai isjungus ji ? kad numestu temp ir necirkstu detales isjungus. numetama temp iki saugios ribos tada isjungiami fan ir paliekama savaime aust sistema. ir siaip apsukos dideja paciu fanu priklausomai nuo temperaturos. o jei nenorit rrod gaut nejasperiai, tai darot kaip draugas ;DD nukepe ventiko lizdas, sulitavo laidus tiesiai i 12 ir 5v uzia aisq kaip traktorius bulviakasi net galva rauna bet uztat ranka prikisus prie uzpakalio boxo jauti vasariska vejo pliupsny :D ir aisq ten n kartu didesnis putimas ;] tai negaus dar greit rrodo ;]

o siaip tai dashe krenta temp palaikius gerai daro jei ilgokai paloshiat galit dasha palaikyt kokias 2 min nes sistema netiek resursu naudoja maziau kaista atsiausins kazkiek tada isjungt galit ;]

pvz kai su vaizdaske buna pc, jei overclockinu savaja grabine, tai ji uz 10 min kimba del perkaitimo nes naudojimas palieka n kartu didesnis ir temp pakyla gal dvigubai, o tas ventikas nespeja ausint...

beto su elektros suoliais atsargiau ;], dekit izeminimus rozetem... blyn galit susicirskint iranga kaip nieko, pats per itampos keitikli sedziu tai boxui nebijau labai ju, nes keitikly stovi saugikliai keli tai ;] saugesnis jauciuos o suoliu pas mane nebuna nebet svyravimas rimtas...

Redagavo redcat

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu issiaiskinau, kad visam mano namui tos elektros suoliai cia visa diena, dingstaelektra ir ta pacia sekunde atsiranda vel, jau koki 6 karta siandien. Reikia tada xboxa pailsint ir elektrikus kviest, poto su*isiu xboxa ir pasibaigs...

Redagavo medionaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zinot nors kam jasperiam sukas fanai isjungus ji ?

nzn ar cia tik jasperiuosia taip bet mano falconas paspaudus off dar uzia 10-20s

...sulitavo laidus tiesiai i 12 ir 5v uzia aisq kaip traktorius bulviakasi net galva rauna bet uztat ranka prikisus prie uzpakalio boxo jauti vasariska vejo pliupsny

pas mane 12v savaime atsirado kai uztrumpinau =D db x'as su 4ventiliatoriais kurie eina full power =D na uz pc 2 ar 3x garsiau uzia bet nera lb jau garsiai nebent nakty zaidziant...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos