Nahalas

Klausimelis

Ar išbaninti vartotoją Nahalas iš šio forumo?  

55 nariai prabalsavo

1. 1. Pareiškite savo nuomonę

• Taip,butinai
      14
    • Ne
      11
    • Man nesvarbu
      19
    • Jei galėčiau - jau senei bučiau išmetęs lauk.
      11

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Ne į temą

tai kad viperiz pasake kad uzstume pirmas kokiu dar klausimu kyla ? as jam nerasiau pirmas... tai koks cia dar as pirmas uzstumiau jei nematei jo pm kur jis tai pasake kad jis pirmas uzstume tai ne mano kalte :yes:

P.S O tu pasakyk kas taves cia nori :)

Netyčia padėkojau šitam debylui, tavęs tai tikrai nieks nenori,nes tu prašyte prašaisi būti užbanintas :doh:
Ne į temą

[/off]
Ne į temą

[off]
Redagavo Baikas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nahalas, na radau nuo ko prasidejo viskas :) :) aisku daug redagawimo jau yra,idomu tik koks orginalus pats pirmas Viper postas buvo? viperis ir man seniau yra nebudamas moderu rases kad istrinciau pasikartojanti pranesima,bet tai dare is gero,nes uz pasikartojancius gali det ispejima modai. tau panasiai buvo, tik ne uz pasikartojima.Ir uz ka tau rase i pm? uz tai kad labai astriai sureagavai :yes::) ainasau,linksma tema cia. anyway, idomiausia db ir neaisku: KOKS ORGINALUS pirmas komentaras Viperio....

Jis yra redaguotas :) kaip ir kad raso... o sitie visi kurie viska zino tik paprasciausiai raso :) matyt jiems reikia tasku :doh: kiek matau mano postas neredaguotas :) juk rasiau kad viperiz sukasi is to ka privire...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai gal ir biski pasikarsciavau su tuo postu, bet tu suprask- prasidejo ne nuo to, kad tave "apvare" pasakydamas, kad norejai pasimaivyt, o nuo to , kad pradejai PIRMAS stumti, nemanai? Pasakyk, kas pirmas pasiunte kita n*? Tau Shliuzo apibudinimas tiesiog puikiai tinka. Nori pasirodyt, ir jei jau iseit, tai iseit su triuksmu. Ir ismok NUSILEISTI. Jei taip gincysies, tai patikek- forumuose tau nesiseks... ;)

Ne į temą

O del mano pageidavimo forume, esu juk vienas is seniau prisireginusiu nariu, o tu naujokas-skandalistas... Manau, kad as mane cia nors truputi labiau gerbia... Jei ne tai pataisykit, sveika kritika visada gerai (nors kai kam (pirstu nerodysiu) tai nesuprantama).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai gal ir biski pasikarsciavau su tuo postu, bet tu suprask- prasidejo ne nuo to, kad tave "apvare" pasakydamas, kad norejai pasimaivyt, o nuo to , kad pradejai PIRMAS stumti, nemanai? Pasakyk, kas pirmas pasiunte kita n*? Tau Shliuzo apibudinimas tiesiog puikiai tinka. Nori pasirodyt, ir jei jau iseit, tai iseit su triuksmu. Ir ismok NUSILEISTI. Jei taip gincysies, tai patikek- forumuose tau nesiseks... ;)

Ne į temą

O del mano pageidavimo forume, esu juk vienas is seniau prisireginusiu nariu, o tu naujokas-skandalistas... Manau, kad as mane cia nors truputi labiau gerbia... Jei ne tai pataisykit, sveika kritika visada gerai (nors kai kam (pirstu nerodysiu) tai nesuprantama).
Ne į temą

Tu suprask kuom man maivytis ? :P kad 2 konsoles buvo ?(cia yra daug zmoniu kurie turi daug konsoliu ne po viena tai kame tu cia matai maivymasi ? gal tau tokiam tai atrodo daug :P 13 metų tau tik priespiecius ilgai reikia taupyti kad nusipirkti, cia tau apraminti truputi) kad viena is ju nemano ? kad tos konsoles "labai" brangios ? o tu matei ka jis buvo is pirmo paprases pries redagavima ? kai pertaise truputi savo posta ? o mano tik kitas moderatorius redagavo nieko nekeiciau...

P.S tukiuosi admin uzrakins sita tema, o jus pakviestieji zmones laukiamieji ir panasus dalyvaujat forumuose :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nu ir tema... Negi negalima buvo visa šits išspręsti kažkur kitur, nekuriant temos ? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

Tu suprask kuom man maivytis ? :P kad 2 konsoles buvo ?(cia yra daug zmoniu kurie turi daug konsoliu ne po viena tai kame tu cia matai maivymasi ? gal tau tokiam tai atrodo daug :P 13 metų tau tik priespiecius ilgai reikia taupyti kad nusipirkti, cia tau apraminti truputi) kad viena is ju nemano ? kad tos konsoles "labai" brangios ? o tu matei ka jis buvo is pirmo paprases pries redagavima ? kai pertaise truputi savo posta ? o mano tik kitas moderatorius redagavo nieko nekeiciau...

P.S tukiuosi admin uzrakins sita tema, o jus pakviestieji zmones laukiamieji ir panasus dalyvaujat forumuose ;)

Ne į temą

Apsiverk...

Ir rakinkit sita tema. Nesamones cia dedas ir viskas del kazkokio issisokelio. Pagalvok kiek tu zmoniu per visus 8-9 psl apstumei ir kiek pats apstumtas uz tai buvai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Permečiau akimis porą puslapių - juokinga jūsų diskusija, bet ne mano reikalas, sėkmės randant tiesą. Nieko daugiau nesakysiu, nes nei man labai įdomu šis ginčas, nei jums labai svarbi mano nuomonė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tema del stumimo, kazko issiaiskinimo, bet kaip kad sake, liko uzstumtas, taip, kad manau nevystom daugiau temos, ir baigiam sita kara del 2 konsoliu!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nahalas, na radau nuo ko prasidejo viskas ;):P aisku daug redagawimo jau yra,idomu tik koks orginalus pats pirmas Viper postas buvo? viperis ir man seniau yra nebudamas moderu rases kad istrinciau pasikartojanti pranesima,bet tai dare is gero,nes uz pasikartojancius gali det ispejima modai. tau panasiai buvo, tik ne uz pasikartojima.Ir uz ka tau rase i pm? uz tai kad labai astriai sureagavai :P:) ainasau,linksma tema cia. anyway, idomiausia db ir neaisku: KOKS ORGINALUS pirmas komentaras Viperio....

noreciau patikslinti del redaguoto posto, visu pirma galite pamatyti jis buvo redaguotas daug anksciau negu sukurta si tema ir as tikrai negalejau zinot kad cia kls skandalas, visu antra jis buvo redaguotas kito moderatoriaus su tikslu uzdet off tagus (taip pat atsitiko su nahalo postu), as juos nusimiau nes nemanau kad ivairus pasnekesiai forume ir pasijuokim ir pralinksmesim temoje jie reikalingi, kadangi aptarinejamos idetos nuotraukos.

taip kad postas nebuvo neikiek pakeistas, o as redaguodamas net nzn kad bus sukurta sita tema, be to nahalas pacitavo mano posta kol jis dar nebuvo redaguotas, manau klausimu del to nebeturetu kilti.

ps. jei buciau norejes as buciau iskart pakeites posta tik temai atsiradus, bet nematau tikslo nuo kazko begti ir sleptis kaip kazkas minejo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

aisku db vaiper :) nieko mandro ten neuzstumei tada :) na is vis,negi niekas neturi galios uzdaryt sia beprasmiska tema??????

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

yep, you have some respect :)

Ne į temą

Nu ir tema... Negi negalima buvo visa šits išspręsti kažkur kitur, nekuriant temos ? :)
Ne į temą

srsly... jauciuos kai kokiam vakaro ziniu laikrasty dabar

Ne į temą

Permečiau akimis porą puslapių - juokinga jūsų diskusija, bet ne mano reikalas, sėkmės randant tiesą. Nieko daugiau nesakysiu, nes nei man labai įdomu šis ginčas, nei jums labai svarbi mano nuomonė.

nu tos diskusijos tai savsiem.. galima is ju demotivational daryt

as is esmes esu gan taikus zmogus tai sakau gal pabandom "verst svaru puslapi" ir suteikt dar viena galimybe. galbut kaipnors susitvarkys.

kaip suprantu viskas prasidejo nuo to aik tu n... ir prasymo redaguot ta posta? nu tai cia viskas aisku: yra zmoniu kurie gan laisvai slaistosi zodziais, nu tai cia taip ir buvo nepagalvojes leptelejo nahalas, gal ir izeist nenorejo. aisku viperis budamas gan stropus modas (VAT TOKIU MUM IR REIKIA,rimtai!!!) paprase pakeist savo posta kad neskambetu kaip izeidimas. nu ir nuo to viskas prasidejo.. vienas uzskaite kaip stumima kitas atstume atgal. poto vel is naujo nu ir turim ka turim. seip tokioj situacijoj manau reikejo paredaguot ta posta.. na vistiek, nemalonu gi. ir baikit jus cia pjautis visi kaip laukiniai sunys... gan neblogai einas kai ~3 modai ant vieno zmogaus uzsoka, turekit garbes :) paaiskinkit savo nuomones normaliai ir t.t. zodziu sekems jums

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yep, you have some respect :)

Ne į temą

srsly... jauciuos kai kokiam vakaro ziniu laikrasty dabar

nu tos diskusijos tai savsiem.. galima is ju demotivational daryt

as is esmes esu gan taikus zmogus tai sakau gal pabandom "verst svaru puslapi" ir suteikt dar viena galimybe. galbut kaipnors susitvarkys.

kaip suprantu viskas prasidejo nuo to aik tu n... ir prasymo redaguot ta posta? nu tai cia viskas aisku: yra zmoniu kurie gan laisvai slaistosi zodziais, nu tai cia taip ir buvo nepagalvojes leptelejo nahalas, gal ir izeist nenorejo. aisku viperis budamas gan stropus modas (VAT TOKIU MUM IR REIKIA,rimtai!!!) paprase pakeist savo posta kad neskambetu kaip izeidimas. nu ir nuo to viskas prasidejo.. vienas uzskaite kaip stumima kitas atstume atgal. poto vel is naujo nu ir turim ka turim. seip tokioj situacijoj manau reikejo paredaguot ta posta.. na vistiek, nemalonu gi. ir baikit jus cia pjautis visi kaip laukiniai sunys... gan neblogai einas kai ~3 modai ant vieno zmogaus uzsoka, turekit garbes :) paaiskinkit savo nuomones normaliai ir t.t. zodziu sekems jums

Ne į temą

Jie turi garbes :) vienas paraso apie tolerancija ir panasiai visokias nesamones raso ne i tema :) prasidejo rasymai kaip kazko kazkas nori forume kaip kazkas kazka gerbia :) o i tema postu cia nedaug yra...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kagi, šios temos gyvavimo laikas baigiasi už keletos valandų.

Nahale, turiu tavęs viešai atsiprašyti už visą patirtą spaudimą, už tai kaip visi kiti su tavim elgėsi.

Rimtai..

Ne į temą

but actually...

Ne į temą

Nahale,

Ne į temą

Gali čia stumti nestūmęs tu apsistūmęs stumuokli, kurį stumuokliai stumdo.

Ne į temą

suck my ballz, susireikšminęs, bejėgę auką vaidinantis troli-mumi, tu jau man iš karto nepatikai dėl savo bazaro čia, kai pradėjai vapėti ir verkšlenti kaip boba.

Ne į temą

Tave labai puikiai apibūdino Shliuzas - tu trolis. Tiesa aš keisčiau T raidę į M raidę. Puikiai žinau tokius žmones kaip tu ir tokie kaip tu tikrai nėra malonūs.

Ne į temą

Atkreipk dėmesį į mano vartotojo grupę (mėlynom raidėm), jeigu galvoji (aišku, kad galvoji, kaip gi kitaip - tu čia auka), kad esą pažeidžiamos tavo teisės ir pan. ir pagalvok ar man rūpi, kad taip yra ar nevisai. Pats prisiprašei visko ir galutinai nusprendei savo likimą sukurdamas šią temą. Aš čia Diktatorius ir ataskaitų neprivalau duoti niekam, todėl tu skrendi lauk šios dienos vakare. Už ką? Kodėl? Nueik į artimiausią kambarį, pažiūrėk į veidrodį ir sužinosi kodėl. Tau atimama teisė rašyti vien tam, kad galėtum paskaityti šį post'ą.

Visų pirma griežčiausiai bus nubaustas Viper'is...

Ne į temą

Jam -

Ne į temą

visiškai nieko nebus. Have a nice day.

Kitiems nariams adresuota žinia: be reikalo stengėtės ir spaminot čia temą. Tam lodoriui ignoravimas būtų daugiausiai širdgėlos sukėlęs dalykas. Kai visi rašėt kaip pasiutę (nu fenomenas nekitaip) jis tik jautėsi koks svarbus čia yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

cia buvo geras :):) pora psl perskaiciau,kaip koki dienrasti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu vos ne kaip lietuviskas trileris gavosi, zodziu metymas is kiauro i pilna

nelabai pagaunu kam isvis reikejo leist siai temai rutuliuotis nes jau nuo pat pradziu

matesi kad sunki asmenybe pakliuvo o visi tik dar labiau ipyle zibalo i ugni :) ,

del tokiu pastebejimu-juoku-minciu kurias issreiske viper - seip mano patarimas butu pries rasant pagalvoti,

juk ne kiekvienas gali suprasti tai o vat tokiai asmenybei tiek ir tereikejo kad uzsidege kaip degtukas,

cia tas issisokelis uzsimine kazka apie zemaitija tai jau cia turetu buti geda ir as kaip nuo zemaitijos krasto

tureciau atsiprasyti uz tokius pizdabolus atsiprasant, visiems gero savaitgalio :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.