Nahalas

Klausimelis

Ar išbaninti vartotoją Nahalas iš šio forumo?  

55 nariai prabalsavo

1. 1. Pareiškite savo nuomonę

• Taip,butinai
      14
    • Ne
      11
    • Man nesvarbu
      19
    • Jei galėčiau - jau senei bučiau išmetęs lauk.
      11

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

O man vienodai :first: tu mane debilu isvadinai greiciausiai pakursiu ir tau tema kad isbaninti :doh: 2 taisykle ;) Man reikia demesio galvoji ? kad cia dauguma nepilnameciai.... paprasciausiai tie nepilnameciai turetu pradeti galvoti galva daugiau... daugumoje lt forumu yra tokia politika moderatoriai ir draugeliai atrodo yra nelieciami ir jie gali stumti ant kitu ir tiek :)

Ne į temą

galybe tame kad cia "as uzstumejas" moderatorius pasakiau tau keisk posta arba busi ispetas ir panasiai :)
Ne į temą

Kurioj jis vietoj tave taip pavadino? Tu man parodyk!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Kurioj jis vietoj tave taip pavadino? Tu man parodyk!

Pastebejau tokia tendencija Lietuvos ir uzsienio forumuose, kad atsiranda tokiu zmoniu , kurie tiesiog megsta trolinti , fleiminti , spaminti ir t.t. , jie kartais tam turi priezasti, o kartais daro tai siaip sau savo malonumui. Jie pasivadina issaukianciais arba izeidzianciais vardais , uzsideda debiliska avatara ir gadina forumieciams gyvenima debiliskom temom , mintim ir t.t. Nahalas man ir sudaro tokio zmogaus ispudi.

Cia as tikriausiai ne taip supratau ;) cia is sliuzo posto

P.S tikriausiai cia dar galima vadinti visokiais gyvunais :first: nes mane tai gerbiamas moderatorius vadina troliu :doh: ar galeciau jus vadinti GOblinu ar dar kokiu nesamoningu vardu :)

Redagavo Nahalas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O man vienodai :first: tu mane debilu isvadinai greiciausiai pakursiu ir tau tema kad isbaninti :doh: 2 taisykle ;) Man reikia demesio galvoji ? kad cia dauguma nepilnameciai.... paprasciausiai tie nepilnameciai turetu pradeti galvoti galva daugiau... daugumoje lt forumu yra tokia politika moderatoriai ir draugeliai atrodo yra nelieciami ir jie gali stumti ant kitu ir tiek :)

Ne į temą

galybe tame kad cia "as uzstumejas" moderatorius pasakiau tau keisk posta arba busi ispetas ir panasiai :)
Gincytis su troliu nenoriu. Butu buve protingiausiai tau pasisneketi su Impaler del to ar izeide ar dar kanors netaip padare mod'ai , o ne tema kurti ir trolinti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gincytis su troliu nenoriu. Butu buve protingiausiai tau pasisneketi su Impaler del to ar izeide ar dar kanors netaip padare mod'ai , o ne tema kurti ir trolinti.

Ne į temą

Tai ko cia rasai ne tau ir pakuriau ta tema tik suleke cia visi su draugeliais :first: Ir ne tau spresti ka man daryti. Parasiau kur reikia ir parasiau su priezastim. Moderatoriai rodo savo kultura ir pagarba kitiems :) esi puikus pavyzdys

Ne į temą

Na ka paskutinis postas, nes busiu apkaltintas spamu ir panasiai :doh: sekmes balsavimuose ir panasiai tik nepamirskit ivardinti priezasties uz ka baninamas busiu :) ir taip kad kitiems paprastiems vartotojams galit vadinti kitus vartotojus visokiais personazais nesvarbu jis buvo gal slykstus ar dar koks cia tai yra toleruojama.... ir kaip matote moderatorius uz moderatoriu visada stoja ;) nesvarbu kad gal ir neteisius buvo siuo atveju ar kitu atveju moderatorius jis vistiek tikriausiai laimes :)

P.S sekmes balsuojant ar impaler sprendziant ar gal "Gerbiamiems" moderatoriams sprendziant ka daryti baninti ar ne... jei jau izeidziau ir pazeidziau tas taisykles o Viperiz to nepadare ir nepazeide taisykliu tai galit baninti... ir nepamirskis pasiskaityti ka patys raset, debilu vadinot ir troliais dar kokiu nors susigalvokit :) Tik vienas dalykas gal truputi maziau kabinetis ir nedaryti to ko pats nenoretum susilaukti :)

Uzstuminetojau tau :)

Redagavo Nahalas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinai vienas dalykas yra ant zmogaus stumti, o visai kitas ji siuntineti, tad manau tau ispejimas dar bus labai maza bausme ir pries kita karta ka rasydamas geriau pagalvosi...

Redagavo Vytautasxp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinai vienas dalykas yra ant zmogaus stumti, o visai kitas ji siutineti, tad manau tau ispejima dar bus labai maza bausme ir pries kita karta ka rasydamas geriau pagalvosi...

Uzstumdamas bandai zmogu pazeminti... taigi nebent kas nors stumiat kitokiais tikslais :first:

P.S einu palosti ka nors bereikialingos diskusijos, kova su malunais :doh:

Redagavo Nahalas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip pats sita kova ir uzviriai, o dbr jau gedingai pamates, kad nieko nepesi traukiesi... :first:

P.s maciau as ta posta del kurio tu pasiuntei ta zmogu ir galiu pasakyti, kad jis visai normaliai paklausi, gal kazkiek su ironija, bet jokio bandymo pazeminti tikrai nemaciau. Beto kodel visiems kitiems nariams viskas tvarkoje, o tau vienam tie modai pasirode prasti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pats užvirei šitą koše ir dabar gėdingai traukėsi... Shame you :first:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip pats sita kova ir uzviriai, o dbr jau gedingai pamates, kad nieko nepesi traukiesi... :first:

P.s maciau as ta posta del kurio tu pasiuntei ta zmogu ir galiu pasakyti, kad jis visai normaliai paklausi, gal kazkiek su ironija, bet jokio bandymo pazeminti tikrai nemaciau. Beto kodel visiems kitiems nariams viskas tvarkoje, o tau vienam tie modai pasirode prasti?

As nieko ir negalejau laimeti cia. tik norejau kad truputi apsiramintu daugiau nieko... as nekalbu apie visus moderatorius, jie juk turi ginti savo kolega kas jiems belieka juk nekurstys pykciu savam rate :doh: gal kiek ironija ? kur tu ten matai ironijos isviso tu supranti ka tas zodis reiskia... ten paprasciausiai stumimas ;)

pats užvirei šitą koše ir dabar gėdingai traukėsi... Shame you :)

Kaip pastebejai viperiz jau senai pabego :) o as neturiu ka su jumis kalbetis jus cia visa diena galit rasineti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinai as pasakysiu, kad zmogui pirma reikia subresti tik tada pradeti rasyti viesuose forumuose, nes dbr tu pats nusisneki jei modas butu tikrai kaltas manai jo niekas nebaustu? Jau buvo tokiu atveju, kad modai buvo nusalinti del blogo elgesio ir pan, tad jei manai kad cia visi yra uz tai kad modas visada yra teisus, tai tu klysti...

Ne į temą

Ironija – paslėpta pajuoka. Tad manau ten kazkiek ir buvo bandymas pasijuokti ir tiek...
Redagavo Vytautasxp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinai as pasakysiu, kad zmogui pirma reikia subresti tik tada pradeti rasyti viesuose forumuose, nes dbr tu pats nusisneki jei modas butu tikrai kaltas manai jo niekas nebaustu? Jau buvo tokiu atveju, kad modai buvo nusalinti del blogo elgesio ir pan, tad jei manai kad cia visi yra uz tai kad modas visada yra teisus, tai tu klysti...

Tai reiskias siame forume galima stumti :first: ir bandyti pazeminti zmones vadinti troliais :doh: tai kur ta tvarka... Taip sakau reiktu subresti ir maziau kabinetis... ikeliau viena foto o tai jau turi susilaukti stumimo kam fotkeje 2 kompai yra.... kazkas prikele bobu plikom p.......... ir niekam tai nerupi bet kazkodel kad mano fotkeje 2 kompai tai susilauke tokio stumimo ;) o tu pasakyk kur moderatoriai kerta moderatorius ? visu pirma yra valdzia teisi.... kad moderatoriu pasalinti to nepakanka jis turetu istrinti naujienas kaip kad kazkas padare ir nesenai tada ismes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ironija – paslėpta pajuoka. Tad manau ten kazkiek ir buvo bandymas pasijuokti ir tiek...

Visiems atrodo kad jis pats yra visada teisus o visi kili klysta taip ir čia .. Pirma pats pasižėk ką darai ,o paskui ką kiti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ot kirto moda del blogo elgesio, tik manau neestetiska yra dbr imti cia ir vardinti kas tai buvo. Del to, kad kaip sakai vadina "Troliu" nieko nesakiau, nes nieko nemaciau apie tai ir man tai visai neidomu, o del to kas buvo padakyta apie tavo nuotrauka kaip ir sakiau tai tik buvo menkas pasisaipymas i kuri tarkim tu irgi galejai tuo paciu atsakyti, o ne zmogu siuti i tam tikra vieta...

P.s inferno visiskai sutinku, kad zmogus pirma turi atsizvelgti i save ir savo poelgius.

Redagavo Vytautasxp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ot kirto moda del blogo elgesio, tik manau neestetiska yra dbr imti cia ir vardinti kas tai buvo. Del to, kad kaip sakai vadina "Troliu" nieko nesakiau, nes nieko nemaciau apie tai ir man tai visai neidomu, o del to kas buvo padakyta apie tavo nuotrauka kaip ir sakiau tai tik buvo menkas pasisaipymas i kuri tarkim tu irgi galejai tuo paciu atsakyti, o ne zmogu siuti i tam tikra vieta...

Ne į temą

tai kad viska zinosi tada domekis aisku ? o ne cia paskaites dali kazkokia tai reisk savo nuomone, viska persiskaityk kas buvo... kaip noriu taip atsakau tegul dziaugiasi kad dar zvaigzdute uzdejau galejau net tos nedeti :first: bet dar kazkiek susilaikiau tokie stumejai moderatoriai...

Visiems atrodo kad jis pats yra visada teisus o visi kili klysta taip ir čia .. Pirma pats pasižėk ką darai ,o paskui ką kiti

as nesu visada teisus. ir niekada toks nebusiu tik maziau tokiu uzstumeju reiktu.... ne tam sukurtas sis forumas as manau jis sukurtas kad dalintis informacija o ne uzstumeti vienas kita....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nenoriu ir neskaitau visko... Ir beto as ir rasau tik apie tai ka irskaiciau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.