Nahalas

Klausimelis

Ar išbaninti vartotoją Nahalas iš šio forumo?  

55 nariai prabalsavo

1. 1. Pareiškite savo nuomonę

• Taip,butinai
      14
    • Ne
      11
    • Man nesvarbu
      19
    • Jei galėčiau - jau senei bučiau išmetęs lauk.
      11

Rekomenduojami pranešimai

Cia tipo kas nepatinka moderatoriams yra neleistina ? ar kaip cia suprasti ? kad man rasineja visokie pm su grasinimais :D tipo moderatorius gali uzstumti o as jam nieko negaliu

P.S Stumiku komanda renkat ?

tavo vietoj pakoreguociau komentrara, nes ispejima uzsidirbsi.

uz ka dar koki ta ispejima ? kad kabinejies ? as nieko blogo nepadariau

as pats nemaciau, bet kai buvai pranestas pastebejau. kiti modai ir pasake paliekam tau spresti.

as taves n* nesiunciau, o tik uzstumiau. jei nemoki atsivartyt tavo problemos, bet manes nesiuntinesi.

sakau arba as pakoreguosiu posta, uzkabinsiu ispejima ir atimsiu teises rasyt, arba pakoreguok pats posta ir apsiemsiu kad nemaciau.

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Tave jau senei laikas mest is cia.Tavo laime kad mod`ai banint negali.Kitaip cia jau gan senokai nerasytum.
Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasol n* smile.gif neturiu as 2 konsoliu antra ne mano is po vakar buvo ant zemes nes ziurejau ar ta konsole dar veikia nes jos savininkas neturi jokiu laidu tik konsole

kas cia per pranesimas?

pasikartosiu as taves niekur nesiunciau, parasiau i pm ir pasakiau. butu kitas modas tau uzkabines ispejima ir pasibaige butu, as db taip ir padarysiu. shaunuolis tu.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tave jau senei laikas mest is cia.Tavo laime kad mod`ai banint negali.Kitaip cia jau gan senokai nerasytum.
Ne į temą

Tai ka uzstumti cia yra privalumas ;) modai gali uzstumti o ju pasiusti negali ? manau cia visi lygus bet pasirodo cia yra tik modu forumas :D nes tendencijos kiek maciau zmoniu visi buvo ispeti ir panasiai :D

tipo ispejimas kad nerasyciau ka cia stumi ar ne ? ka as blogo padariau ? as nemoku kitaip uzstumti tik pasiusti tokius stumejus toli :D

kas liecia mod baninimus ir gerai kad negali jie baninti nes puse ju cia vaikai :D o jiem dar protas neveikia kaip turetu veikti :D atrodo moderatorius yra issikirtinis ;) ir jis yra nelieciamas ne taip turi buti...

Redagavo Nahalas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tai ka uzstumti cia yra privalumas :D modai gali uzstumti o ju pasiusti negali ? manau cia visi lygus bet pasirodo cia yra tik modu forumas :D nes tendencijos kiek maciau zmoniu visi buvo ispeti ir panasiai :D

tipo ispejimas kad nerasyciau ka cia stumi ar ne ? ka as blogo padariau ? as nemoku kitaip uzstumti tik pasiusti tokius stumejus toli :D

tai prasom stumk, nieks uz tai nededa ispejimu, o uz izeidinejima deda, be to man i domu ka tu rasysi, tai teisiu neatimsiu.

prisikreksejai anciukas, galesi pasikeist avatara ir kukuot db.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai prasom stumk, nieks uz tai nededa ispejimu, o uz izeidinejima deda, be to man i domu ka tu rasysi, tai teisiu neatimsiu.

prisikreksejai anciukas, galesi pasikeist avatara ir kukuot db.

O kur tu matai izeidinejima ? n* yra izeidinejimas ? zvaigzdute gali tureti daug reiksmiu o tu pasirink kuri tau tinka stumejau tu :D

P.S matau redaguojiesi pranesimus :D saunuolis pats juk turi suktis

antra ps2 siaip padejai ant grindu, kad visi pamatytu koks tu kietas 2 consoles turi :D:D

P.S tu neperdaug sau leidi ? cia ka tu galesi daryti ne savo temose visokius dalykus nes tu moderatorius ? nes as parasiau tau n* o tu ant manes gali uzstumti ir tau nieko ? Redagavo Nahalas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kur tu matai izeidinejima ? n* yra izeidinejimas ? zvaigzdute gali tureti daug reiksmiu o tu pasirink kuri tau tinka stumejau tu :D

P.S matau redaguojiesi pranesimus :D saunuolis pats juk turi suktis

as parasiau sitaip

antra ps2 siaip padejai ant grindu, kad visi pamatytu koks tu kietas 2 consoles turi :D:D

o tu man sitaip

Pasol n* :D neturiu as 2 konsoliu antra ne mano is po vakar buvo ant zemes nes ziurejau ar ta konsole dar veikia nes jos savininkas neturi jokiu laidu tik konsole

tai tu atsirink zodzius ir atrasyk normaliai, perlenkiai lazda. as tau i pm parasiau nes nenorejau bausti, o tik kad posta pakeistum.

dunas buvau pasigailejau taves, galvojau pasitaisysi, bet matau esi konfliktiska asmenybe.

o del postu redagavimo tai tik nuimiau off tagus kurios tau narkata uzdejo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Namo namo zasiuka namo! :D Seip jei jau deda "*" tai tu tikrai nesakei "nk" ar dar ka tu sakei tik.. nu zinai. Todel, pasakymas eik tu ant to ir to, yra izeidimas.. Pasakysiu (parodysiu): :D see ya' :D

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as parasiau sitaip

o tu man sitaip

tai tu atsirink zodzius ir atrasyk normaliai, perlenkiai lazda. as tau i pm parasiau nes nenorejau bausti, o tik kad posta pakeistum.

dunas buvau pasigailejau taves, galvojau pasitaisysi, bet matau esi konfliktiska asmenybe.

o del postu redagavimo tai tik nuimiau off tagus kurios tau narkata uzdejo.

Pats pripazysti kad durnas esi :D ir tau cia stumimo konkursas ? tu cia uzstumti esi paskirtas ? tipo moderatorius tapai pries kelias dienas ir jau esi top moderatorius :D Dabar parasyk kuria forumo taisykle as pazeidziau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Namo namo zasiuka namo! :D Seip jei jau deda "*" tai tu tikrai nesakei "nk" ar dar ka tu sakei tik.. nu zinai. Todel, pasakymas eik tu ant to ir to, yra izeidimas.. Pasakysiu (parodysiu): :whistling: see ya' ;)

O tu ka neizeidineji zasiuku vadindamas ? namo namo isstatu namo ;) moderatoriai dievai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats pripazysti kad durnas esi :D ir tau cia stumimo konkursas ? tu cia uzstumti esi paskirtas ? tipo moderatorius tapai pries kelias dienas ir jau esi top moderatorius :D Dabar parasyk kuria forumo taisykle as pazeidziau :whistling:

2. Gerbkite kitų forumo dalyvių nuomonę ir laikykitės etikos normų, nesikeikite, neįžeidinėkite ir negrąsinkite. Žinutės, pažeidžiančios šią taisyklę bus ištrinamos be perspėjimo, o dalyvis įspėjamas.

mataui taisykliu nezinai, uz tai irgi ispejimas ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu ka neizeidineji zasiuku vadindamas ? namo namo isstatu namo :D moderatoriai dievai :whistling:

I savo avatara pasiziurek, kas ten?Zasiukas.Taip kad su izeidinejimu cia nieko nera susijusio..

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats pripazysti kad durnas esi :D ir tau cia stumimo konkursas ? tu cia uzstumti esi paskirtas ? tipo moderatorius tapai pries kelias dienas ir jau esi top moderatorius :D Dabar parasyk kuria forumo taisykle as pazeidziau :whistling:

2. Gerbkite kitų forumo dalyvių nuomonę ir laikykitės etikos normų, nesikeikite, neįžeidinėkite ir negrąsinkite. Žinutės, pažeidžiančios šią taisyklę bus ištrinamos be perspėjimo, o dalyvis įspėjamas.

Sakyčiau labai aiški taisyklė. Paprasčiausiai prieš rašant į forumą, tai pradžioj bent jau reikėtų gerbti kitus forumo narius neskirstant juos į moderatorius ar dar kažką.

Jo, visi čia labai greiti....

Redagavo griauciai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mataui taisykliu nezinai, uz tai irgi ispejimas :D

Taip negrasinkite i pm kad kazka pasiredaguok ir panasiai :whistling: as taisykles zinau matau tu pats ju nezinai... o ka tu pavadintum uzstumimu ? ne zmogaus zeminimu ? kas yra uzstumimas ??? tu gi sakei uzstumei man :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.