nipitz

Del DS zaidimu

Rekomenduojami pranešimai

Nu va,norejau paklaust , kokie zaidimai jums labai patinka ant DS,arba kurios reiketu isbandyt? Gali man patart? ir geriau butu kad ne po viena,ir pasakytumet apie ka zaidimas. Aciu :D.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu va,norejau paklaust , kokie zaidimai jums labai patinka ant DS,arba kurios reiketu isbandyt? Gali man patart? ir geriau butu kad ne po viena,ir pasakytumet apie ka zaidimas. Aciu :D.

http://www.gamespot.com/games.html?type=ga...mp;official=all

cia pasiskaitynek. yra ivertinimai, aprasymai ir video.

toliau pagal skoni

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va ką aš rekomenduoju. :D

Phoenix Wright visas dalis,Pokemon mistery dungeon irgi visas dalis,Pokemon Diamond,Pokemon platin,Mario and sonic at the olympic games.New! Super Mario Bros

Ant Phoenix Wright reikia teisme teisint žmones, bet jei nemoki anglų gali, net nebandyti.

Ant Pokemon Mistery Dungeon tave apklausia pagal atsakymus parenka pokemona kuriuo būsi ir poto vaikščioji po dungeon'us renki pokemonus į komanda, daužai kitus.

Pokemon Diamond ir Pokemon Platin gaudai pokemus treniruoji,keli Levelius renki ženklelius.

Per Mario and sonic at the olympic games dalyvauji olimpinėse žaidynėse ir darai visas tas runktis.

Paskutinis ir turbūt geriausias žaidimas New!Super Mario Bros renki grybus monetas, šokinėji ant priešų galvų. :D

Prašom.

Ne į temą

Padėka būtų neprošal :D
Redagavo Gajuz19

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Asmeniškai esu fanas Megaman: Battle Network serijos (Starforce pradėjau, bet kovos sistemos pakeitimai man nelabai patinka).

Labai patiko:

World Ends With You

Final Fantasy: Crystal Chronicles

Castlevania: Dawn Of Sorrow

Fire Emblem: Shadow Dragon

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mario Kart DS, New Super Mario Bros., Sonic And Mario At The Olympic Games, Rune factory, GTA, Picross DS, N+... Yra tikrai gerų žaidimų ant NDS, čia jau pagal skoni reikia pasirinkti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.