Nourishing

Fighting Force

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Atsimenu eidavau i kompiuterines zaist sio zaidimo jis man unreal patiko kaip sakant mano megstamiausias.Kaip jums sitas zaidimas? 2 dalies nesu loses bet girdejau gera jus pakomentukit apie si zaidima kokie jusu ispudziai

Redagavo BlodyMan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

vienas is pirmu zaidimu ant mano pc. buvo ZIAURIAI geras paskui bandziau parsisiust po kokiu 4 metu niekur nera ar radau bet neveike ant xp. be to tu man laibai praskaidrinai nuotai ka parodei kad yra ant psx varysu parsipust ant psx. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai atsimenu pries 1-2 metus bandziau ver atrast tai buvau rades ant pc tik demo ... ir siap nezinojau kad jis buvo kurtas ant pc saip tik psx galvojau tebuvo jis veliau buvau rades tas ant psx full buvo visai cool prisimint bet neprisimenu kur uzsikirtua :) ar win reikejo perintaliuot ir nebeliko :) jai rasi kur gaut man parasyk kur radai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi, tas tai nerealus, ziauriai man patiko, ciuju pirmas 3d fighting zanro geimas ishbandytas ant PSX konsoles. tikrai lb patiko. antra dalis nuvyle :/ Deja taip ir neishvydom FF ant PS2 konsoles.. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesiog jeginis zaidimas!

Dar atsimenu kai i darzeli ejau ir i kompines eidavau jo palost dviese...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai atsimenu pries 1-2 metus bandziau ver atrast tai buvau rades ant pc tik demo ... ir siap nezinojau kad jis buvo kurtas ant pc saip tik psx galvojau tebuvo jis veliau buvau rades tas ant psx full buvo visai cool prisimint bet neprisimenu kur uzsikirtua :) ar win reikejo perintaliuot ir nebeliko :) jai rasi kur gaut man parasyk kur radai

jis yra ir ant psx ir ant n64. Bent jau man ant n64 emulio jisai fainiau atrodo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

b***** ant n64 losiau per pc tai prisiminiau kaip su draugais eidavom dviese per lygius kompinese :) tokie geri prisiminimai paeme :0 reik psx gaut bet deja dc ir ftp nera is torrent lb letai jau siuncia ;/ gal parsius per kelias dienas :) ant deadalus lyg ant psp nepasileido :) o grafika gan nebloga lyginant su tais laikais :) tik biski sunkoka buvo su klavietura lost...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

b***** ant n64 losiau per pc tai prisiminiau kaip su draugais eidavom dviese per lygius kompinese :lol: tokie geri prisiminimai paeme :0 reik psx gaut bet deja dc ir ftp nera is torrent lb letai jau siuncia ;/ gal parsius per kelias dienas :lol: ant deadalus lyg ant psp nepasileido :dwn: o grafika gan nebloga lyginant su tais laikais :) tik biski sunkoka buvo su klavietura lost...

geras geimas,legenda :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai nežinau, arba neturėjau malonumo jo palošt arba per tiek daug geimų kiek turėjau neatsimenu ar žaidžiau tokį ar ne :>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai nežinau, arba neturėjau malonumo jo palošt arba per tiek daug geimų kiek turėjau neatsimenu ar žaidžiau tokį ar ne :>

geda :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Net nežinojau, kad toks išvis egzistavo, reiškias lievs gal buvo jei neturėjau <_< joke

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Net nežinojau, kad toks išvis egzistavo, reiškias lievs gal buvo jei neturėjau :angry: joke

Na tikrai nelievas, ypac nerealus zaisti dviese.

Nors krc as tai nelabai pamenu ar 1 ar 2 dali losiau, bet labai patiko.

Vienas vargau niekaip nepereidavau, karta pas draugeli atejau per valandike kita sumetem ir oplia game end.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Game pereitas 1k kartų... toks unreal... 2p mode ant pc perėjau, pirmasis 3d ir tuo metu geriausias game ... It pwns.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na dažniausiai seni žaidimai atrodo geri, nes juos seniau žaidi tai ir norisi pabandyti vėl. Kaip man - Chrono Cross.

Bet dabar kai pasižiūriu, tuos Fighting Force screenus, tai išvis nežavi ;)

Vis dėlto tai nostalgija mus verčia parsisiųsti senus žaidimus ir sužaisti vėl..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.