Svečias slash

Final Fantasy XII

Rekomenduojami pranešimai

man tai pabaiga zeurej grazi buvo negaliu <3 ^.^ balthier'as su ta zujka grazei miesta isgelbejo,o tam Panelo laiske ji aiskei parase kad Basch'as pasiilgo princeses Ash'alijos...nu zdz man tj irgi japonu anime yra nerealu nes zaidi ir tasi sukelia emocijas...ziauru ziauru negaliu...o jus visa graju TIK perejot ar ir visus ginklus visus esperus gavot? visa monster diary uzpyldet? visus huntus? kartu su tuo 100m+hp Yiazmat'u?um um ?? as tj negaliu atsidziaugt tuo zaidimu,einu jy gal jau 4ta karta... be to ar znojot kad jy galima pereik bunant 122333 leveliu? ta paty bandysiu daryt ir as,bet yra viens zmogus yra perejas tokiu budu.tai yra pats sunkiausias ir daugiausiai nervu ir kantrybes reikalaujantis budas zaisti sy zaidima.(jej norit yrodymu nuaikit y youtube ir yveskit *122333 ff12* ar panasei.tikrai liksit mazu mazeusiai nustebinti!)

---FFXII 4 Life!

Scalman db losi FFVII taip suprantu?

na kad ne,ffVII turiu ant psp,o ant ps2 losiu VP2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gerbiamas Auron...as man rodos zn kodel tu sakai kad ff12 lewesnis us ffx...nes tu nedaejai galo,neysigyjai gereusiu ginklu ( kuriuos beto kad gautum uztrunki iki savaites )beto sis zaidimas tik is dalies geresnis ginklais.... tu zdz daeisi gala sio zaidimo , manau kad nuomone pakeisi y visiskai kita puse! as ffx gavau pries 2 dienas ysijungiau ir man jis atsibodo vos tik as nuzudziau pati pirma monstra...tjgi bent jau man ffx lb primena ps1 graju , grafika , garso skleidimo kokybe...zdz vargo vakariene su tuo ffx...man tj ten vopsem primena senas geras zaidimu dezes parduotuvese kj ymeti 50ct ir losi...

Siulau tau palost iki galo ir ysitikinti tuo ka sakau,ir ysijausk y personazus.ai zdz pabandyk.SEKMES!

Na negalejau susilaikyti nepasakes ... Apie tavo zaidimu skoni nieko nesuprantu ... Kaip gali buti zaidimas geresnis ginklais ? :D Kiekviena FF dalis yra stebuklas zaidimu pasaulyje ir kiekviena dalis turi savo minusu bei pliusu , bet turi marias gerbeju. Kaip gali teigti , kad FFX pranasesnis uz FFXII jei tu pats FFX dar neperejai ... FFX primena tau psone grafika ;) , cia tai geras ... Isijung FFVII ir palygink , cia tai prajuokinai ... Ir FFX atkuria Dolby 5.1 garsa ir jis tikrai vertas pagyru ... Nepyk , bet mano galva tu nusisneki ;) ...

Redagavo Shliuzas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na negalejau susilaikyti nepasakes ... Apie tavo zaidimu skoni nieko nesuprantu ... Kaip gali buti zaidimas geresnis ginklais ? ;) Kiekviena FF dalis yra stebuklas zaidimu pasaulyje ir kiekviena dalis turi savo minusu bei pliusu , bet turi marias gerbeju. Kaip gali teigti , kad FFX pranasesnis uz FFXII jei tu pats FFX dar neperejai ... FFX primena tau psone grafika ;) , cia tai geras ... Isijung FFVII ir palygink , cia tai prajuokinai ... Ir FFX atkuria Dolby 5.1 garsa ir jis tikrai vertas pagyru ... Nepyk , bet mano galva tu nusisneki ;) ...

kzn man uzteko pazet pirmas minutes to FFX ir man nlb jis.per nervus aina nes letas kazkoks.sjp esu FF hardcore fanas , tj ir nebenuoriu stump ant kitu daliu,ce kaip sako scalman skonio reikalas.tjgi sorry jej kam pasirodziau issisokelis >.<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, Ermi su psOne tikrai žiauriai nusvaigai.. eina sau :blink: , bet ne tą norėjau pasakyt, jeigu tau žaidimas kažkuom nepatiko tai jau gali nesvaikti kad grafika liewa, garsas š, viskas tam ffx gerai, ir dar sakai kad tau ffx per letas?? Tai manau tu tikrai joksai FF "Hardcore fanas" nes visi final fantasy žaidimai tokie jau ir greiti nėra.. tau jau geriau eiti koki action palošt jeigu tu nori greičio ir prašau nevaryti ant FFX jei nesugebi surasti minusų jam. Pasak Auron, pasaka be galo.. sutinku, bet čia tiesiog nesusilaikiau..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pabek nuo jos jeigu pirma jei antra tai pasaikelk lvl

ups pasikelk

jo ta siena tai sunkiai iveikiama,pirma karta reikia tikrai pabegt,o antra jau tenka kautis lygtai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nera ren jokios gudrybes tik reik gerai gambitus susideliot ir normalu lvl turet.

p.s. kokstavo lvl

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pastebejot amazone plane kazkokios nuolauzos kartais jos ne tos imperijos flotiles kurioje reikejo kautis su tuo seniu is party kaip quest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki.gal kas galetumet padet?man dabar questas kad reike i Bur-Osamice nuejt.dabar esu Golmore Jungle/Dell of the Dreamer.jame yra bosas toks.Tipo drakonas,su apaugiusia zole ant nugaros.gal kas zino kokius kerus geraiusia jam uzmest?nes nekaip neina jo uzkalt.o gal as tiesog per mazo lvl

P.S mano lvl charai apie 20-24 lvl.

Edit:nu ** gal 0,3% Gyvybiu stulpelio uzkalt liko,ir uzkale visus bosas ;)

P.S jau nebereikia,uzkaliau.

Redagavo Robertas1994

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, as naujas siame forume ir tuo labiau FF pasaulyje :D Turiu FFXII. Noreciau, kad kas netingi issamiau man biski apie tu licenziju atidengima paaiskintu, ka jos lemia, ir kur, pradzioj, lvl normaliai keliasi? :D

Aciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, as naujas siame forume ir tuo labiau FF pasaulyje :) Turiu FFXII. Noreciau, kad kas netingi issamiau man biski apie tu licenziju atidengima paaiskintu, ka jos lemia, ir kur, pradzioj, lvl normaliai keliasi? :)

Aciu.

Licenzijos reikalingos tam kad uzsidetum geresnius sarvus ar ginklus,ar ismoktum skilus.O is pradziu kelk lvl estersand'e(dikumoj is desines) ir dar kur downtown'as yra tai ten bus misijos garamsyte waterway,tai va ten irgi gali kelt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.