Nahalas

Strategai ps2

Rekomenduojami pranešimai

Ka pasiulytumet ps2 strateginio ? kiek ieskojau tai net keista pasidare kad ant ps2 nera red alert serijos o gal yra ? noreciau ka nors panasaus i ps1 clasic...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ka pasiulytumet ps2 strateginio ? kiek ieskojau tai net keista pasidare kad ant ps2 nera red alert serijos o gal yra ? noreciau ka nors panasaus i ps1 clasic...

Radau va tokius žaidimus, gal kažką pats išsirinksi:

http://videogames.yahoo.com/ps2/strategy/

ir dar čia:

http://www.gamespot.com/games.html?platfor...mp;sortdir=asc#

Redagavo griauciai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

web man nereikia ;) as moku naudotis internetu, man geriau ka pasiulytu kas ka yra zaides o tada galiu rinktis ;)

Ne į temą

Kažkaip keista, kad moki naudotis, o rašai, kad kiek ieškojai, tai... Kažkaip pats sau prieštarauji.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kažkaip keista, kad moki naudotis, o rašai, kad kiek ieškojai, tai... Kažkaip pats sau prieštarauji.
Ne į temą

taip ieskojau ir nieko gero neradau ;) tad laukiu gal ka pasiulys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

age of empires nors prastokas jis.Geriausias is strategu goblin commander unleash the horde.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Išvis visuose konsolėse (Išskyrus handheld'us) gerų strategų nėra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip na mes galim tik pasiulyt tuos zaidimus kurie yra aprasyti smulkiai ir su video tuose puslapiuose,tik ten jie su detaliais aprasymais,gameplay video,pats pasiziurai ir renkiesi,ar svarbiau yra kitu nuomone negu savo paties??? :nunchuks:

tai kokia prasme kad dabar kazkas parasys kas jam patiko,kitas parasys kas jam,ir ka tada butent tuos zaidimus ir losi??

:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Išvis visuose konsolėse (Išskyrus handheld'us) gerų strategų nėra

Vo cia tai klysti, ps1 turi geru strategu kolekcija:

Dune 2000

C&C Red alert visos dalys

Warcraft

war zone

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As esu strategiju megejas, esu prisirinkes tokiu strateginiu zaidimu ant PS2, pagal apzvalgas ir zaidimu aprasymus bei reitingus jie man pasirode geriausi:

1. Age Of Empires II: The Age Of Kings. Sita zaides ir ant PC ir ant PS2, valdymas sunkokas ant PS2, bet zaisti imanoma.

2. Goblin Commander: Unleash The Horde.

3. Ring Of Red.

4. History Channel Civil War: Secret Mission USA.

5. Front Mission 1-4.

6. Dar yra rasoma, kad Starcraft yra isleistas ant PS2, bet as jo niekur neradau...

7. Nobunagas Ambition Iron Triangle.

8. Dynasty Tactics 1-2.

9. Thrillville.

10. Ir labiausiai uzkietejusiems strategiju fanams: Romance of the Three Kingdoms I-XI, labai sudetingas strateginis zaidimas su turnais.

Tai cia patys geriausi is strateginiu ant PS2, kuriuos as issikepiau, bet ju yra dar daugiau, taip, kad pasirinkimas yra nemazas...

Redagavo Neziniukasne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad ant PS2 starcraftas ne strategas http://www.gamespot.com/ps2/action/starcra...tag=tabs;images

Tai toj nuorodoj yra Starcraft: Ghost zaidimas, o as skaiciau ir vienas mano pazystamas net sake, kad zaide strategini Starcraft ant PS2, bet galbut cia tik gandai, nes as niekur tokio zaidimo neradau ir netgi aprasymo, todel ir parasiau, kad neaisku ar yra toks zaidas ant PS2 ar jo isvis nera...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai toj nuorodoj yra Starcraft: Ghost zaidimas, o as skaiciau ir vienas mano pazystamas net sake, kad zaide strategini Starcraft ant PS2, bet galbut cia tik gandai, nes as niekur tokio zaidimo neradau ir netgi aprasymo, todel ir parasiau, kad neaisku ar yra toks zaidas ant PS2 ar jo isvis nera...

na jei taip ,tai reik bandyt google labai gerai paknist, gal bus kokos tai info apie ji....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As esu strategiju megejas, esu prisirinkes tokiu strateginiu zaidimu ant PS2, pagal apzvalgas ir zaidimu aprasymus bei reitingus jie man pasirode geriausi:

1. Age Of Empires II: The Age Of Kings. Sita zaides ir ant PC ir ant PS2, valdymas sunkokas ant PS2, bet zaisti imanoma.

2. Goblin Commander: Unleash The Horde.

3. Ring Of Red.

4. History Channel Civil War: Secret Mission USA.

5. Front Mission 1-4.

6. Dar yra rasoma, kad Starcraft yra isleistas ant PS2, bet as jo niekur neradau...

7. Nobunagas Ambition Iron Triangle.

8. Dynasty Tactics 1-2.

9. Thrillville.

10. Ir labiausiai uzkietejusiems strategiju fanams: Romance of the Three Kingdoms I-XI, labai sudetingas strateginis zaidimas su turnais.

Tai cia patys geriausi is strateginiu ant PS2, kuriuos as issikepiau, bet ju yra dar daugiau, taip, kad pasirinkimas yra nemazas...

Gal karstais turi Conflict zone ir juo noretum pasidalint? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.