zerodanis

Pirkti PS2 dabar ar pasitaupyti ir pirkti Wii?

Rekomenduojami pranešimai

Gerai pastebėta ,jeigu turi ps3 ,tai ps2 atkrenta nes juk galima su juo ps2 geimus lošti :D

Negalima, kadangi PS3 40GB :D

P.S HDD įsimečiau 150GB, bet tai esmės nekeičia ;)

Redagavo zerodanis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Negalima, kadangi PS3 40GB :D

P.S HDD įsimečiau 150GB, bet tai esmės nekeičia :D

Kartai dabar su nauju updeite neatkeliavo galimybė žaisti su 40 GB HDD žaisti PS2 geimus? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kartai dabar su nauju updeite neatkeliavo galimybė žaisti su 40 GB HDD žaisti PS2 geimus? :D

Ne į temą

neatkeliavo, bet cia tema ne apie tai juk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O šiaip kas ant Wii gero? Galit pavardint gerų geimų? PS2 tai norėčiau gal dėl kolekcijos :)

The House of Dead : Overkill , The Legend of Zelda : Twillight Princess , Mario Kart Wii ir daug kitų mario žaidimų , Super Smash Bros. Brawl , The Metroid 3: Corruption , Resident Evil 4 & Umbrella Chronicles, Madworld , The Conduit , Guitar Hero daug dalių, No More Heroes , Deadly Creatures. Hey ir gale Wii Fit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na o kokius tu zaidimus labiausiai megsti?

ps2 biblioteka labai didele. o wii tai populiarus del savo valdymo ipatumu. rimtesniu zaidimu ant jo mazai

mano manymu wii gerai kaip antra konsole. pazaisti su kompanija for fun

o jei nori atsisedes vienas ka nors normaliai palosti tai geriau ps2 arba kas nors rimciau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na o kokius tu zaidimus labiausiai megsti?

ps2 biblioteka labai didele. o wii tai populiarus del savo valdymo ipatumu. rimtesniu zaidimu ant jo mazai

mano manymu wii gerai kaip antra konsole. pazaisti su kompanija for fun

o jei nori atsisedes vienas ka nors normaliai palosti tai geriau ps2 arba kas nors rimciau

Mėgstu gerus žaidimus :) Ką nors rimčiau aš turiu (PS3, X360). Kaip jau minėjau, PS2 norėčiau dėl kolekcijos, o Wii žaist. Šiaip labiau linkstu ties Wii, kadangi tai tikrai labai fun konsolė. Šiaip dabar galvoju dėl PS2 grafikos. Ji geresnė už Wii? Daugelis sako, kad tokia pati. Kažkada buvau pasijungęs PS2 prie HDTV (32' ir 42'), tai vaizdas tiesiog tragiškas. Man įdomu, ar ant "burbulinio" teliko atrodys normaliai (jau senai lošiau ant "burbulinio", tai nepamenu)? Ačiū. :)

Redagavo zerodanis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

The House of Dead : Overkill , The Legend of Zelda : Twillight Princess , Mario Kart Wii ir daug kitų mario žaidimų , Super Smash Bros. Brawl , The Metroid 3: Corruption , Resident Evil 4 & Umbrella Chronicles, Madworld , The Conduit , Guitar Hero daug dalių, No More Heroes , Deadly Creatures. Hey ir gale Wii Fit.

tai kad residentai yra kiek zinau PS sedevrai o ne wii :) kaip ir kiti zaidimai kur cia vardini Redagavo Nahalas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar tas "Burbulinis"reiskia kineskopas su isgaubtu ekranu , jei su tokiu ti vaizdas kaip ir normalus man tai priimtinas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mėgstu gerus žaidimus :) Ką nors rimčiau aš turiu (PS3, X360). Kaip jau minėjau, PS2 norėčiau dėl kolekcijos, o Wii žaist. Šiaip labiau linkstu ties Wii, kadangi tai tikrai labai fun konsolė. Šiaip dabar galvoju dėl PS2 grafikos. Ji geresnė už Wii? Daugelis sako, kad tokia pati. Kažkada buvau pasijungęs PS2 prie HDTV (32' ir 42'), tai vaizdas tiesiog tragiškas. Man įdomu, ar ant "burbulinio" teliko atrodys normaliai (jau senai lošiau ant "burbulinio", tai nepamenu)? Ačiū. :)

na kiek zaidziau,tai jei jungsi ar prie paprasto ar lcd tv kurio istrizaine virs 82cm tai jau vaizdas blogeja :)
Ne į temą

gera grafika kaip ant ps2 ishspausi su pvz. dbz tenkaichi3 ; re4 ; gt4 ; naruto ultimate ninja4 .. tuos bandziau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tada nesuk sau galvos ir imk wii. grafika jo geresne uz ps2. nes juk tai naujos kartos konsole. bet ne tiek gera kaip xbox ar ps3.

o ps2 kaina daba nukritusi. tai arba veliau nusipirksi arba pagal skelbima nesudrozta rasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.