giunteriz

Patarkit del atminties korteles

Rekomenduojami pranešimai

Patarkit kokia atminties kortele geriau pirkti ar 4 GB ar 8 Gb. Ar nebus kad 8 Gb blogai veiks su psp slimu. Galvoju apie sandisk firma. patarkit prasau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Patarkit kokia atminties kortele geriau pirkti ar 4 GB ar 8 Gb. Ar nebus kad 8 Gb blogai veiks su psp slimu. Galvoju apie sandisk firma. patarkit prasau.

Imk 8gb tik orginalia nes pats dabar neorginalia turiu tai biški nėrvina ji mane.

Patarčiau pirkti šita čia yra M2 su Memory Stick Pro Duo adapteriu ir support'ina Magic Gate tai reiškia jokių bėdų nebus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Si tema kaip tik mano norimam klausimui uzduoti. As taip pat galvoju pirkti originalia ,,Sandisk" kortele, kad po to nesciau atristi. Bet paziurejau, kad jos yra visokios su galunemis, Pro duo, micro m2, extreme 3 ir t.t. Mano pirktoje PSP konsoleje buvo Pro duo. As galvoju apie 4GB talpa nes man to pilnai pakaktu. Tik kuria pasirinkti? Ir ka reiskia tos galunes? Aciu is anksto.

Ne į temą

P.S. Kai nesi atristi PSP konsole, reikia jau ja nesti su naujai nupirkta atminties kortele ar nesti su sena kuri buvo ideta pirkimo metu? Nes nezinau ar nulauziant jie dar i atminties kortele kazka irasineja?
Redagavo geimeristas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Si tema kaip tik mano norimam klausimui uzduoti. As taip pat galvoju pirkti originalia ,,Sandisk" kortele, kad po to nesciau atristi. Bet paziurejau, kad jos yra visokios su galunemis, Pro duo, micro m2, extreme 3 ir t.t. Mano pirktoje PSP konsoleje buvo Pro duo. As galvoju apie 4GB talpa nes man to pilnai pakaktu. Tik kuria pasirinkti? Ir ka reiskia tos galunes? Aciu is anksto.

Ne į temą

P.S. Kai nesi atristi PSP konsole, reikia jau ja nesti su naujai nupirkta atminties kortele ar nesti su sena kuri buvo ideta pirkimo metu? Nes nezinau ar nulauziant jie dar i atminties kortele kazka irasineja?

Pirk M2 su pro duo adapteriu arba tiesiog Memory Stick Pro duo.

O jokios kortelės nešt nereikia jis pats viska turi :mad2:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mm.. Aisku. Tada gerai. O kaip del to, kad uzsiminei apie adapteri? :notworthy: kad cia per dalykas? Ir jei pirkciau tik Memory stick pro duo, tas adapteris siame pirkinyje butu? Nezinau tai spelioju truouti. :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mm.. Aisku. Tada gerai. O kaip del to, kad uzsiminei apie adapteri? :) kad cia per dalykas? Ir jei pirkciau tik Memory stick pro duo, tas adapteris siame pirkinyje butu? Nezinau tai spelioju truouti. :)

Dazniausiai adapteris buna. Jai pirksi M2 tai butinai ziurek, kad butu, atrodo taip. Nuotrauka Redagavo busters

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mm.. Dabar supratau. Tai geriau su situ priedu pirkti nes patogu bus ir tai, kad galima bus neprijungus pacios konsoles isirasyti zaidimus i MS. Dekui uz paaiskinima ir net nuotrauka. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.