konni

Ruosiames matematikos egzaminui kartu!

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki!

As ruosiuosi dabar matematikos valstybiniam egzaminui, ir norejau paklausti gal kas noretu prisijungti ir mokytis kartu? Veiksmas vyktu Kaune (tiktai, nes as is kauno).

Mes galetume susesti ir paprasciausiai vienas kitam padeti spresti uzdavinius. As turiu nusipirkes knygele su valstybiniu uzdaviniu pavyzdziais ir taigi butu ka veikti.

Ka as ismanau:

-Galimybiu teorija (stohastika); Su % ir t.t.

-Algebra

mano silpnybes: geometrija, tiksliau: ploto apskaiciavimas koordinaciu plokstumoje pagal duotas salygas arba F(x) lygti ir t.t.

Labai butu faina, jeigu kas nors atsilieptu. Reiketu viska greitai susiorganizuoti, nes egzaminas jau labai greitai.

Tikiuosi manes nepalaikysite isprotejusiu del sios idejos, na tiesiog sugalvojau ir pabandysiu. Gal tikrai kam nors daugiau nei man faina kartu grupeleje mokytis ir ruostis egzams.

Rasykite!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

šiaip man to prireiks po 4 metų ,tačiau idėja nuostabi ,manau tikrai atsiras norinčiu :)
Redagavo Baikas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

kiek pamenu laikydamas 12 math valstybini, tai ir logoritmus ismanyt reikejo, beij integralus (biski integruot)

Ne į temą

Kiek aš pamenu, tai patį paprasčiausią integravimą tikrai reikėjo mokėti. Bet šiaip laikai keičiasi, tai gal ir reikalavimai keičiasi :notworthy:
Redagavo griauciai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

o gal kas nors galėtų pamokyt 8-oka kuriam ta macė visiška pieva :notworthy:
Ne į temą

Visiška pieva dėl to, kad tavo manymu nesąmones mokinatės, ar pieva dėl to, kad nesupranti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Visiška pieva dėl to, kad tavo manymu nesąmones mokinatės, ar pieva dėl to, kad nesupranti ?
Ne į temą

ir dėl to ir dėl to , daugumos man dalykų ten tikrai neprireiks ,nebent būsiu koksai inžinierius :X

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labas,

labai klaidingai esi nusiteikes apie matematika. reikia taip galvoti: sprendziant uzdavinius (bet kokius) tu automatiskai lavini savo logini mastyma, tu tobuleji, tavo smegenys igyja daugiau potencialo, kitaip tariant tu protingeji, nesamoningai. Ir visai nesvarbu, kad tu nesprendi uzdaviniu, kuriuos galima butu tiesiogiai panaudoti praktiskai gyvenime, tavo smegenys vistiek tobuleja.

Va kaip yra

Pieva ne pieva, kas su manim ruosis dabar egzui, blem.b.a reikia ji islaikyti kaip nors, nu!

Redagavo konni

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Islaikytas labai senai. O po jo dar kelliokia valstybiniu.

Beje: problemos su monitorium? Kodel postai rasomi "boldu" - pajuodintu sriftu? Kitaip nesimato?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš aštuntokas ir pirmam pusmety man ėjo 5,o dabar jau eina 7 ,kadangi pradėjau stengtis,kai mokaisi,matematika tampa visiškai lengva.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

uiii :D mokykla labai jau senai tas bivo :D as tai jau dirbu :) senai jau egza belaikiau :)
Redagavo Baikas
Tagai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.