giunteriz

Padėkit su PSP 2004 :(

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, pries savaite internetu uzsisakiau PSP 2004, ieskojau kur pigiau ir padariau greiciausiai didele klaida kad nepasidomejau pries uzsisakydamas del PSP 2004 nulauzimo. Tai va uzsisakiau is puslapio pigugu.lt ten PSP 2004 SILVER BASE PACK CONSOLE kainuoja 520 LT. Gal galit kas padeti ir paaiskinti man ar sie pigesni PSP 2004 silver yra nenulauziami, ar del to uz PSP 2004 black kainuoja 200 lt pigiau. Man kilo itarimas kodel visur PSP 2004 silver dviem simtais litu pigesnis uz PSP black, nejau viskas del spalvos kas butu nelogiska. Pasakykit prasau ar ta PSP silver kuri uzsisakiau uz 520 LT bus galima atristi, gal kas irgi neperseniausiai pirkot is mano minetos svetaines?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Atidaręs pamatysi, beje man ta sidabrinė spalva tai šlykšti... (gal dėl to :D )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atidaręs pamatysi, beje man ta sidabrinė spalva tai šlykšti... (gal dėl to :) )

Ne į temą

Man tai juoda jau per gerkle lenda, jau geriau baltas.

Gali buti, kad silver neatrisami, o black atrisami, dbr tokios parduotuves kaip pigu.lt taip ir uzsideda sau pelno.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Man tai juoda jau per gerkle lenda, jau geriau baltas.

Gali buti, kad silver neatrisami, o black atrisami, dbr tokios parduotuves kaip pigu.lt taip ir uzsideda sau pelno.

Ne į temą

Nieko jos ten neužsideda. Paprasčiausiai jie ima prekes iš GNT, o ten ta kaina taip pat kažkodėl skiriasi. Na nebent čia jau GNT užsideda :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nieko jos ten neužsideda. Paprasčiausiai jie ima prekes iš GNT, o ten ta kaina taip pat kažkodėl skiriasi. Na nebent čia jau GNT užsideda :thumbsup4:
Na tikriausiai taip ir yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.