Impaler

Narys realsense - a goddamn pussy :D

Rekomenduojami pranešimai

Jei rūpi manuo nuomonė: tai manau kad tų naujienų nereikia ,viesvien jos būna arba jau skaitytos arba neįdomios ,nes dauguma manau žino kas yra games.lt ir jie ten skaito naujienas ,o čia tik papraščiausias "copy" ir 'paste"

Ne į temą

Man jas cia labiau patinka skaityt :) nzn kodel

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei rūpi manuo nuomonė: tai manau kad tų naujienų nereikia ,viesvien jos būna arba jau skaitytos arba neįdomios ,nes dauguma manau žino kas yra games.lt ir jie ten skaito naujienas ,o čia tik papraščiausias "copy" ir 'paste"

As pats skaitau games.lt naujienas bet cia buna tokiu kokiu nera ten . Tiesiog nenoriu nieko praleist ir manau rasykit jus tas naujienas ir busit saunuoliai :notworthy:.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Čia labiau pasiūlymas, padarykit skyrių žaidimų arba konsolių ar panašiai apžvalgoms ,pats su mielu noru parašyčiau kokia apžvalgą :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

holy shit, dont mention games.lt !!!!

heh... n00bz vat kazkaip nervuoja tokie zmones tipo iseit su trenksmu o ne tai kad normaliai atsisveikint ir atsimint... o cia pyst pyst istryne tipo labai kietas.. nu betn jau naujienas pravale not a very big deal.... kazkaip cia sunkokai, kuo toliau tuo daugiau tokiu issidirbinetoju

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jo ,galėjo tiesiog paskyt atę ir būt vis dar gerbiamas PM ,bet ne reikia išeit su trenkstu ,psichas...

annyway, reikia ir jo pasitisinima išgirsti..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jo ,galėjo tiesiog paskyt atę ir būt vis dar gerbiamas PM ,bet ne reikia išeit su trenkstu ,psichas...

annyway, reikia ir jo pasitisinima išgirsti..

Jis niekada negrys, o jei grys kitu nicku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm nu taip jau dėmesį atkreipėt į mažą nevykėlį...galėjot naujienų puslapy parašyt pirmiausia: 'Gerb forumo lankytojai, Velykų proga mus gausiai dovanomis apipylęs user'is realsense atgaliomis bus apdovanotas velykiškuoju ban'u :) su Šv Velykom, realsense ;)'

o dabar ritatės iki jo lygio ir patys būnat piktybiški :)

heh. ;)

nešvaistykim laiko tokiems fainuoliams gi ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nedaeina man į galvą pats rašė naujienas nors ir kopijavo, bet vistiek yra darbo šiek tiek ir taip paimt ir ištrint, nežinau man būtų gaila ;), gal tiesiog pas jį problemos šeimoj padaro nervuotus vaikus, po to ant PLM išsiliejo, na ką sėkmės jam :) PLM toks fruktas nenugriaus ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ch0k3,pats naujienu redaktorius,ir tik 1 naujiena per menesi idejai? :whistling: Tai kam tokie redaktoriai reikalingi isvis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1 naujiena? C'mon man, wake up.

Redagavo Shock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

b***** praziurejau,sorry ch0k3 :whistling:. O tu Shock valdyk bazara, mastyk ka sneki,koks man tolkas butu trint? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ch0k3,pats naujienu redaktorius,ir tik 1 naujiena per menesi idejai? :whistling: Tai kam tokie redaktoriai reikalingi isvis?

Ne į temą

Kada aš įdėjau 1naujieną per visą mėn?

b***** praziurejau,sorry ch0k3 :). O tu Shock valdyk bazara, mastyk ka sneki,koks man tolkas butu trint? :)

Ne į temą

Tai kitą kart nepražiūrėk, beto kaip matai realsense buvo tolkas tai čia ką gali žinot ;)
Redagavo ch0k3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.