Vytautasxp

Xbox-sky open reg!

Rekomenduojami pranešimai

Kam reikia atidaryta registracija vėl.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ty, prisireginsiu vel, kazkodel megsta jie ismetinet is to puslapio... praeita karta atsisiunciau viena soundtracka ir po dvieju dienu BAN :badmood: wtf?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ty, prisireginsiu vel, kazkodel megsta jie ismetinet is to puslapio... praeita karta atsisiunciau viena soundtracka ir po dvieju dienu BAN :badmood: wtf?

neseedinai gal, mane irgi buvo ismete is ten, tai kita kart atsisiunciau kazka is video apie 2-3gb faila sviezia ir palikes seedint buvau ir tebe seedinu, tai reiskias neismete dar, nors nuejes nebuvau prachekint :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neseedinai gal, mane irgi buvo ismete is ten, tai kita kart atsisiunciau kazka is video apie 2-3gb faila sviezia ir palikes seedint buvau ir tebe seedinu, tai reiskias neismete dar, nors nuejes nebuvau prachekint :badmood:

parsisiunciau ~150MB soundtracka ir kaip ir kiekviena kita faila palikau seedint, specialiai nieko "sunkaus" pradziai nesisiunciau kad netureciau bedu ir BAC! sedek.. nu nieko netaip ir butina ten jau lyst...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziurekit, jeigu as parsisiusiu koki Xbox zaidima, neperdaryta, o tiesiog paprasta xbox zaidima. Ar jis veiktu ant xbox360? Pvz.: Halo2? Ar ji butina perdaryt ir rasyt i Dl? nes as tik noriu ji per xbconnect palost ir viskas.

Redagavo Shock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziurekit, jeigu as parsisiusiu koki Xbox zaidima, neperdaryta, o tiesiog paprasta xbox zaidima. Ar jis veiktu ant xbox360? Pvz.: Halo2? Ar ji butina perdaryt ir rasyt i Dl? nes as tik noriu ji per xbconnect palost ir viskas.

ten yra xbox 360E ar kazkas tokio, tipo perdaryti zaidimai Xbox1. bet man atrodo turet reik priega prie live ir atsisust kazkoki update.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ten yra xbox 360E ar kazkas tokio, tipo perdaryti zaidimai Xbox1. bet man atrodo turet reik priega prie live ir atsisust kazkoki update.

nu man neveikia isirasyt xbox zaidimai i dvd5 reikia padaryti ,kad butu kaip xbox 360 zaidimas per xdvd mulleteri

Ne į temą

- Launch XDVDMulleter Beta 9.2

- Go to Build/Rebuild an ISO, click Next

- Load your Xbox 1 ISO, click Next

- Select Create DVD9 ISO with zeroed padding (Xtreme compatible + ISO), click Next

- It should start validating the XBE of the game, when it passes, click Next

- Click Load from File, browse & open SS.bin, click Next (only if you have original game to obtain ss.bin, otherwise choose universal security sector)

- Click Load from Files, under DMI File, browse & open DMI.bin, under PFI File, browse & open PFI.bin, click Next

- Click Don't Alter Layout if you don't have a .lyt for the game, otherwise click "Load a layout file from disc", browse for the .lyt file & open (you can get the layout by using XBC 2.5 under DVD Drive Tools > Save Layout)

- Click Make ISO

- Burn

va cia viskas ko reik yra isbandziau ant burnout 3 veike.

Ne į temą

Jai reik LM pakvietimo sakykit 4 turiu.
Redagavo Skeith
Naudok off tagus. Pakvietimams skirta atskira tema

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na snd beveik parsiunte Halo2 bandysiu neperdares, jei neveiks tai tada bandysiu per Dl. 2lt tai ne 7:D

Ne į temą

Neveike zaidimas, ismete klaida kazkokia ir viskas... Gal Pirmo xboxo zaidimus reikia kaipnors kitaip rasyt? Nes as rasiau per Nero burn image.
Redagavo ViPeRkillz
off-topic tagai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu problema uzsireginau tik kad nesiuncia torrentus nu pajungiu siust error nepavyko o is torrent.lt tai paleidzia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kokie torrentai sitoj skilty [Xbox360E] ??

juk rasyta virsui, kad cia yra pirmo xboxo zaidimai perdaryti ant xbox 360.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.