VeriGud

Little Big Planet ar GTAIV?

Rekomenduojami pranešimai

Tai kaip manot, kuri labiau apsimoketu imti is situ zaidimu? Abu zaidimo zanrai man taip pat patinka.

Butu idomu isklausyti tu zmoniu, kurie turi tuos zaidimus ir pakomentuotu + ir - tu zaidimu.

Redagavo VeriGud

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai kaip manot, kuri labiau apsimoketu imti is situ zaidimu? Abu zaidimo zanrai man taip pat patinka.

Butu idomu isklausyti tu zmoniu, kurie turi tuos zaidimus ir pakomentuotu + ir - tu zaidimu.

Little big planet neturiu bet jis toks labiau vaikiskas ten statyt visokes nesamone o gta4 MINIMUM 30valandu zaisi o ta zaidima per pora dienu pereisi. Cia mano nuomone.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi: nori gilios istorijos ir shooterio imk GTA4

nori zaisti ilgesni laika galbut tai imk LBP

nors man tas lbp neatrodo toks labai idomus, o GTA4 atrodo siektiek bukas, tai abudu isbandyciau tik del viso hype besisukancio aplink situos zaidimus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nevilti aš, nes norisi abu imti, o finansai leidžia tik vieną iš jų pokolkas. :D

Redagavo VeriGud

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pradziai imk GTA4 o kai pereisi susitaupysi ir ant LBP. Aisku jei nepirski to papildymo xD.

Redagavo Shock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip lbp atrodo apie 10 svaru kainuoja dbr (http://www.zavvi.co.uk/zavvi/9996132.product) o gta 24,tai kaip ir abu imanoma nusipirkt,nes ne taip jau ir brangu.Na as turiu abu ir tiesa sakant man LBP tai visiska pieva,palosiau pora dienu ir man ten kazkoks vaikiskas tas geimas,nusibodo vien ziuret i tuos mike pukuotukus.O gta gal ir ner toks idomus kai pereini bet as vistiek ji isijungiu ir pagrajinu karts nuo karto.

Redagavo defknight

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai turbūt paimsiu pradžiai GTA IV, paskui LBP.

Labai dėkingas, kas pakomentavot apie abų žaidimus !

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusipirksi GTA 4, pereisi ir parduosi ir bus pinigu ant LBP, bet jau manau visi jau ji turi GTA4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Griebk Gta IV misijas pavygdysi,su masinom palakstysi.O del to LBP tai nepatarciau nezinau kodel bet as nepirktau ;/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na čia priklauso ką tu labiau mėgsti ,jeigu jau esi GTA fanas tai imk GTA4 ,o jei ieškai kažko naujo ir mėgsti smagiai praleist laiką imk LBP

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei turi PSN (greiciausiai, kad turesi) tai visomis keturiomis balsuoju uz LBP. Linksmas zaidimukas, ryskios spalvos (ne kaip GTAIV tamsus miestas, pilna tamsiu kampeliu ir t.t. , bet toks ten tas miestas), zaistum manau tikrai ilgai, ir be to ne tik tu galesi zaisti, bet ir visa tavo seima. :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.