SHin

PS3 prie PC

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Tai va susiduriau su tokia problema padėkit išspresti.

Noriu prijungti PS3 prie PC ir neišeina... Knygelei parašyta, kad turi matyti per LAN, bet pas mane jo nemato.

Gal reikia ką nors PS3 nustatyti? Nes šiaip Network Media Connection "Enabled"

Padėkit iš karto Ačiū.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o kaip suprasti tu nori ps3 prijungti prie pc ar kaip? ar vienu internetu naudotis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo as pagavau ko jis nori , kaip suprantu tu nori persikelinet failus tiesiogiai is PC i PS3 ? jai tjp tj tu turi turet wireless Routeri namuose , per PC media playeri tu turi sharing with other devices isijungti ir tada per ps3 prie video,muzikos,ar paveiksleliu tau atsiras media server icon , ir per ten galesi pc failus i ps3 kelti, jai reikia daugiau pagalbos parasyk kokia media playeri turi .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as viska pasidariau aciu uz imformacija mano ps3 rodo mano kompa per neta bet kaip man dabar tuos failus ideti ? ir dar as supranti radau muzika gal ten blogai ikelta raso man noriu ja kopijuoti raso There are no titles that can be copied??? kokio dar titles reikia kad leistu kopijuoti

???

Redagavo Lukis12

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va man paciam sita yra beda. Draugas yra pasidares sita dalyka, bet net pats sake nesupranta kaip jam pavyko ir tiesiog atsirado jam ant ps3 iconele jo pc. Tai gal kas placiau galit padet? Ta prasme kas tas PC Media Player? Apie toki net girdejas nesu. Kur ji rast?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va man paciam sita yra beda. Draugas yra pasidares sita dalyka, bet net pats sake nesupranta kaip jam pavyko ir tiesiog atsirado jam ant ps3 iconele jo pc. Tai gal kas placiau galit padet? Ta prasme kas tas PC Media Player? Apie toki net girdejas nesu. Kur ji rast?

Ok pirmiausia bent jau as naudoju windows media player 11 nu ka as zinau tu turi jy tureti man rods visi ji turi jeigu ne parsisiusk. Tada nueini i ji turi buti ijungtas ps3 ir media player'yje ant LIBRARY desni peles miktuka ir tada spausk Media Sharing.. tada ten uzrasai pavadinima koki nori kad ps3 rodytu vidui ir kaip ten jau baiksi viska tada nueik : ps3 video ir turi buti Widows Media Player ir ka uzrasiai kompe pavadinima koki nu ir turi jy matyti ps3 jau iskart matysi kaip ijeisi i vidu jeigu eisi iejas i video tai ijeisi i vidu to failo kur atsirado tai tau turetu ismesti Music Video Pictures Playlist tai jeigu esi iejas meniu video tai iejas i ta faila kur atsirado irgi eik ant video ir all video ir palauk tada iseik i ps3 meniu ir nueik i music ir ten vel ant to failo kur yra naujas atsirades tada music nes jau esi iejas i music ir ten taip pat all music... :D :D :D tikiuosi kaskam padejau tikiuosi suprasit ka cia prikringeliojau jaigu kas klausik ka as rasiau tai bent jau pas mane taip nezinau turetu buti taip ir pas jus as naudojau media player 11 parasyk kaip sekesi. Uzmirsau pamineti tu turi tureti routeri jeigu nezinai kas yra routeris (toks daigtas kad gali pvz: turi laktopa ir gali naudoti intika be laido zinai tikiuosi) :D

Redagavo Lukis12

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet gaila, kad per kompa negalima ištraukti iš PS3 muzikos, video ar paveiskliuku :innocent:

O tai kaip man ištraukti muzika iš PS3?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet gaila, kad per kompa negalima ištraukti iš PS3 muzikos, video ar paveiskliuku ;)

O tai kaip man ištraukti muzika iš PS3?

muzika,video,foto,zaidimu seivus gali kopint i usb laikmena,tiesiog uzeini ant failo,spaudi :) ,tada pasirenki copy ir parenki savo usb laikmena

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu arba nesupratau kaip buvo paaiskinta arba kazka blogai darau.

Isijungiu Windows Media Player. Spaudziu libary, desini mouse'a tada media sharing ir ismeta man tokia lentele:

http://www.ipix.lt/desc/79865791/jpg

Tada spaudziu settings ir atidaro tokia lentele:

http://www.ipix.lt/images/14559107.jpg

Uzrasiau ten savo norima pavadinima "DaftPunkPc" ir spaudziau Apply ir Ok. Ir viskas? Daugiau nieko? Nes ps3 nieko naujo neatsirado. Ka blogai daarau?

Redagavo DaftPunk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu arba nesupratau kaip buvo paaiskinta arba kazka blogai darau.

Isijungiu Windows Media Player. Spaudziu libary, desini mouse'a tada media sharing ir ismeta man tokia lentele:

http://www.ipix.lt/desc/79865791/jpg

Tada spaudziu settings ir atidaro tokia lentele:

http://www.ipix.lt/images/14559107.jpg

Uzrasiau ten savo norima pavadinima "DaftPunkPc" ir spaudziau Apply ir Ok. Ir viskas? Daugiau nieko? Nes ps3 nieko naujo neatsirado. Ka blogai daarau?

darei gerai tik ne iki galo padarei, tai va uzrasei varda spaudi ok, jei naujas irenginys neatsirado vis dar,tada atzymek varnele nuo apacioje kaireje esancio Allow new devices automaticaly,tada ziuri ar atsirado,jei dar ne,reiskia neleidzia tavo firewall,eini i jo nustatymus per control panel,ir nesvarbu kad ir jis isjungtas eini i jo Exceptions ir atzymi win media player sharing service visus,ir advance skyriuj atzymi ta rysi kuriuo jungiesi su ps3, tada vel eini i media palyer sharing settings ta langa,vel atzymi varnele nuo Allow new devices automaticaly ir wualia,atsiranda visi nauji irenginiai,tada jau gali uzdet varnele ant to Allow new devices automaticaly

as taip pasidariau ir man viskas veike,bet is media playerio tolko nedaug istikro,na bent jau ne filmam,nebent tik avi jei ziuret,manau cia geriau tversity tikrai

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daugiau apie Tversity papasakokit. Prie seses laptopo tai lengvai per ta media player prijungiau o per savo vis dar nieko neina. Kas per tversity? Geriau kazkas? Is kur gaut kas kur kaip gal galit paaiskint?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesiog pagooglink...Irasyk TVersity ir tikrai rasi aprasymu sitam media serveriui.Labai geras dalykas keliant pvz. HD filmus i PS3,kurie tikrai daug vietos uzima ir kazkaip kitaip ikelti i PS3 butu labai nepatogu.Video,foto,muzika galima perkelti,gal dar kazka imanoma,bet dar neprireike.Is PC i PSP netgi galima puikiausiai perkelti video,muzika,foto per TVersity media serveri.Nuostabus ir puikiai veikiantis dalykas.Net nebutina perkelti kokio filmo ar muzikos,galima tiesiog ziureti tiesiai is PC naudojant ta TVersity,o foto man tiesiogiai neskaito,tenka perkelti ir tik tada paziureti,nezinau kodel...Keliant i PSP video,TVersity pats konvertuoja faila i toki,kuri nuskaitys PSP.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.