soxas

Final Fantasy

Rekomenduojami pranešimai

Mano pati geriausia dalis buvo VIII. Gal kam buvo kita? Padiskutuokim apie sena, gera RPG. :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na galiu pasakyti, kad šis žaidimas (tiksliau 8 ir 9 dalys tik) tikrai pakeitė gyvenimą :P 8-klasės vasarą išgelbėjo Final Fantasy 8, visą vasarą iki paryčių lošiau kol išėjau. Pasakiškas žaidimas!! Tikrai nepakartojamas.

Vėliau išbandyti teko ir FF IX, tikrai neblogai patobulinta, bet kažkaip 8 ir 9 dalies nelaikau 'konkurentėmis' man abi labai patinka, ir net nežinau kuriai atiduočiau pirmą vietą :P 8)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias slash

man tai the best yra FF VII.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As taip pat zinau, kad visame pasaulyje yra pripazinta VII dalis kaip geriausia. Tai specialiai del to ji ir parsisiunciau ir pasidejau i savo kolekcija. Kai pasensiu arba nukvaksiu reiks pazaist.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias slash

As taip pat zinau, kad visame pasaulyje yra pripazinta VII dalis kaip geriausia. Tai specialiai del to ji ir parsisiunciau ir pasidejau i savo kolekcija. Kai pasensiu arba nukvaksiu reiks pazaist.

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip turiu visas dalis nuo 7 iki 11. bet gaila kad 11 dalis online. O kadangi online, tai reikia visokiu raktu kuriuos gali gauti tik kai perki originalu diska. :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi lygiai taip pat kaip Soxas pasidariau jau prieš 5 metus. Persikopijavau FF7 ir pasidėjau į tamsiausią užkampį, gal kadanors pabandysiu. Tiesa ir buvau pabandęs lošt bet man jis kažkodėl VISAI nepatiko :x nors negarantuoju, kad nepasakyčiau priešingai pažaidęs dar ilgiau. Jau beje yra išėjęs ir FF12, bet tik japonų kalba kolkas. Nekantriai laukiu USA versijos! 8)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane jau 83.4% jau parsiusta FF XII. Aisq, kad jap kalba.Tikiusi, kad greit aprasysiu apie ji, jeigu viskas bus normaliai. :twisted:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kaip, soxas, ar teko jau FF 12 išbandyt ping-pongų kalba? :D Aš apsiėmiau po biškutį žaisti Final Fantasy X tai esu ne tas žodis pakerėtas VISKO ką tik pamačiau šiame žaidime, nors dar toli nesu nuėjęs. 8)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, FF7 faina, perejau iki paskutinto boso tai mane ten suvarydavo...:[ kadangi zaidziau ant PC, atsisiunciau seivus su neribotom gerybem ir svaikatom:]] tai tada uzkaliau ir titrais pasigrozejau, bet siaip visas gameplay'jus super ir personazai cool :wink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

FF X shaunus visai pasirode, grazus video intarpai ir aplinka smagi. Nuliudino ir man bent jau pasirode ne vietoj, versti zaideja zaisti koki tai "BlitzBall", man jis kaip zaidimas zaidime pasirode kvailokas, numuse upa varyt toliau, bet kai kitus grajus busiu apsizaides, manau grysiu prie FF X.

Visumoj, vertas demesio :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu FFX dar nepradejau, laukiu ziemos, bet siaip apie tos serijos zaidimus vien tik geri prisiminimai :lol: Tikrai paliko dideli ispudi :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidima Final Fantasy perejau 2 kartus. Pirma karta pralosiau BlitzBall ir zaidziau toliau. Antra karta ismokau gerai zaisti ta povandenini futbola ir laimejau turnyra. Ir zinai - vel nieko. Gauni taure, tau padekoja ir zaidi toliau. Zinai neverta mest to zaidimo. Geriau varyk toliau. :wink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui SOXAS, nuraminai, ignorinsiu ta blitzball'a ir tesiu toliau:DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.