FuturesF1re

DEL VIDEO UMD

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, nusipirkau umd filma (priestai atsirisau), bet db kai idedu umd video diskeli man rodo This disc cannot be started. The region code is not correct. Ka man daryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pas mane tik gali buti ant fake region: disabled, japan, america, europe, korea, united kingdom, mexico, australia/new zealand, east, taiwan, russia, china, debug type 1, debug type 2, bet nera enabled

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirkau video is elektro markto (is pat pradziu galvojau nustaciau europe , bet vis tiek tas pats), db paziurejau kad gaublyje parasyta 2 ir pasirnkau debug type2, bet db vidtiek ta pati s raso), taip bandziau su america, europe, unated kindom, debug1, debug 2 ir nieko rodo region blogas

p.s.o negali buti taip: pas mane amerikoniskas psp, o umd diskelis europietiskas(pal) del to ir nepaleidzia?

Redagavo FuturesF1re

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirkau video is elektro markto (is pat pradziu galvojau nustaciau europe , bet vis tiek tas pats), db paziurejau kad gaublyje parasyta 2 ir pasirnkau debug type2, bet db vidtiek ta pati s raso), taip bandziau su america, europe, unated kindom, debug1, debug 2 ir nieko rodo region blogas

p.s.o negali buti taip: pas mane amerikoniskas psp, o umd diskelis europietiskas(pal) del to ir nepaleidzia?

del to taip ir yra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.