sonic

Playstation 3 80gb, Padekit

Rekomenduojami pranešimai

Taigi parsiunte man Playstation 3 80gb konsole. Jos komplektacija nera pilna, truksta hdd ir pultelio. Ant maitblokio raso 120v, cia negerai taip ? Ka visu pirma reiketu ziureti, kaip patikrinti ar veikia BD romas? Yjungti neleidzia, liepia ideti correct hdd. Pats esu is siauliu gal ka rekomenduotumete? Ar patartume ar verta isvis pirkti hdd nezinant ar jis veikia ir pns? Zodziu taip -"i ka tureciau atrkeipti demesi?" Aciu uz pagalba

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi parsiunte man Playstation 3 80gb konsole. Jos komplektacija nera pilna, truksta hdd ir pultelio. Ant maitblokio raso 120v, cia negerai taip ? Ka visu pirma reiketu ziureti, kaip patikrinti ar veikia BD romas? Yjungti neleidzia, liepia ideti correct hdd. Pats esu is siauliu gal ka rekomenduotumete? Ar patartume ar verta isvis pirkti hdd nezinant ar jis veikia ir pns? Zodziu taip -"i ka tureciau atrkeipti demesi?" Aciu uz pagalba

pirma isidek hdd, na bet koki kurie tinka,ir pulteli isigyk o tada jau galesi ismegint konsole,siaip ijungt gali ir be pultelio,tik hdd idek,ir po meniu vaiksciot galesi ir su bet kokia usb pele,aisku itampa netinka,del to manau reikia itampos converterio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip sakant skupas moka du kartus :D tu dabar uz ta konverteri sumokesi apie 200lt uz pulteli 200lt~ uz harda 150-250lt~ na tai keik sutaupei? :D dabar ziuriu skelbimuose naujus 80gb zmones pardavineja uz 900-1200lt :thumbsup4: tai manau gerai susimoviai , dar klausimas ar koks bdromas nesudeges ar dar kas neveikentis jai is kokio ebay pirkai :thumbsup4:

Redagavo Nourishing

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:D Siandiena buvau pas pazystamo pas jo 60gb versija. Idejom hdd, taciau neveikia, raso kazka apie software ir pns. O tas sutaupymas tai gavau dykai as jy :thumbsup4: tik reikia pagalvot ar verta jy man atkelti :thumbsup4: O hdd tinka is laptopo ar kaip ? dar galima paprasta prijungti, taciau nelabai suprantu kaip hdd paprastam maitinima pateikti. Patartumet be konverterio nejungti jo taip? Siaip tai veikia ir be konverterio. Ir beto as esu gan zalias ant situ dalyku :D Dekui uz atsakymus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D Siandiena buvau pas pazystamo pas jo 60gb versija. Idejom hdd, taciau neveikia, raso kazka apie software ir pns. O tas sutaupymas tai gavau dykai as jy :thumbsup4: tik reikia pagalvot ar verta jy man atkelti :thumbsup4: O hdd tinka is laptopo ar kaip ? dar galima paprasta prijungti, taciau nelabai suprantu kaip hdd paprastam maitinima pateikti. Patartumet be konverterio nejungti jo taip? Siaip tai veikia ir be konverterio. Ir beto as esu gan zalias ant situ dalyku :D Dekui uz atsakymus

Jei naudosi savo konsolę be srovės išlygintojo (ilgesį ar trumpesnį laiką), ji garantuotai iškeps, kaip ir bet kuris kitas elektros prietaisas. Jai užtenka 120V, o tu paduodi 220V. Kokios apkrovos. Speju, jog čia iš kokios JAV gauta konsole taip? :D

Redagavo Kalelas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei naudosi savo konsolę be srovės išlygintojo (ilgesį ar trumpesnį laiką), ji garantuotai iškeps, kaip ir bet kuris kitas elektros prietaisas. Jai užtenka 120V, o tu paduodi 220V. Kokios apkrovos. Speju, jog čia iš kokios JAV gauta konsole taip? :D

Taip, jus teisus. :D Taciau kiek man pinigu investuoti minimaliai kad butu galima pazaisti ir kaip sakant nedaryti rusisko biznio, gal uz tuos pinigus geriau nusipirkti nauja ps3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, jus teisus. :D Taciau kiek man pinigu investuoti minimaliai kad butu galima pazaisti ir kaip sakant nedaryti rusisko biznio, gal uz tuos pinigus geriau nusipirkti nauja ps3

Na mano galva, jei tu gavai tą neveikiantį PS3 už dyką, tai nieko dar nepraradai. Jei pirksi hardą bei taisysi konsolę, nėra garantijos, jog ji veiks ir kad ateity kas nors vėl nesuges, prarasi pinigus. Jei nusipirksi naują konsolę, išleisi pinigus, bet būsi tikras, jog ji veiks ir dar gausi garantinį taloną, su kuriuo galėsi nešt ją taisyt ištikus bėdai. Aš eičiau link to, jog geriau reiktų pirkt naują konsolę, nei bandyt atgavint padėvėtą ir neveikiančią be kai kurių dalių :D

Redagavo Kalelas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galiu savo konverteri itampos parduoti jei reikia (srr uz skelbima priimkit tai geranoriskai :D) ten is 120v i 220v :D Jei reikia i PM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai rizikuosi kisdamas pinigus. mano nuomone tavo ps3 bus sugedes , nes:

jis be visu priedu kurie konsoles sugedimo atveju gali/buna parduodami. gal paieskok kompu meistro kokio kad turetu konverteri ir keleta hardu, tai butu paprasciausias varijantas patikrint ar ji veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau neverta rizikuoti ir pirkti hdd.Siulau pirkt nauja konsole ir viskas 100% veiks. :D

o gal kas rekomenduotumet koki meistreli siauliuose? aciu uz atsakymus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o gal kas rekomenduotumet koki meistreli siauliuose? aciu uz atsakymus

Gaila negaliu nieko rekomenduoti, nes pats dar nieko netaisiau, bet galiu pateikt kaip faktą, jog anksčiau buvo taisomi ps3: Draugystes 21a, 3 aukste. Telefonas: 867696285, paštas: mjarosius@gmail.com. Skamtelk, pasiteirauk, gal galės padėt, nežinau koks ten stovis dabar :whistling: O šeip Šiauliuose gan sunku rast mestrą, kuris tvarko PS3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei naudosi savo konsolę be srovės išlygintojo (ilgesį ar trumpesnį laiką), ji garantuotai iškeps, kaip ir bet kuris kitas elektros prietaisas. Jai užtenka 120V, o tu paduodi 220V. Kokios apkrovos. Speju, jog čia iš kokios JAV gauta konsole taip? :whistling:

Itampa matuojama voltais, V.

Srove - amperais, A.

Maisyti srove su itampa yra ziauru.

Tavo atveju, tau reikejo rashyti ne apie srove ir ne apie ishlyginima, o apie itampos konverteri, transformatoriu. Ji rinktis reiktu pagal suvartojama max galinguma.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

arba as durnas, arba plaukt nemoku :D bet ps3 turi savo sroves konverteri ;D ir jam nereikia jokio pirkt .. hehe :) ir cia rase apie maitbloki... koki dar maitbloki ? kur tu toki radai? pas mane paprastas laidas ir tiek ....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gaila negaliu nieko rekomenduoti, nes pats dar nieko netaisiau, bet galiu pateikt kaip faktą, jog anksčiau buvo taisomi ps3: Draugystes 21a, 3 aukste. Telefonas: 867696285, paštas: mjarosius@gmail.com. Skamtelk, pasiteirauk, gal galės padėt, nežinau koks ten stovis dabar :rofl: O šeip Šiauliuose gan sunku rast mestrą, kuris tvarko PS3.

Taip cia meistras kuris tvarko ps3, palikau jau jy. Ziures lazeri nesuka cd :doh: aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.