BacKye

pirmasis PSP

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

tai va nusipirkau siandien psp. devetas bet gerai veikia turiu 3 orginalius zaidimus kuriuos pridejo kai pirkau :pirate2: (£75 kainavo). noreciau paklausti kaip suzinoti kokia softo versija yra ant mano psp?

ir is kur parsisiusti softa ar ka nors tokio kad eitu zaidimai parsiusti. sorry uz tokia tema .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

tai va nusipirkau siandien psp. devetas bet gerai veikia turiu 3 orginalius zaidimus kuriuos pridejo kai pirkau :pirate2: (£75 kainavo). noreciau paklausti kaip suzinoti kokia softo versija yra ant mano psp?

ir is kur parsisiusti softa ar ka nors tokio kad eitu zaidimai parsiusti. sorry uz tokia tema .

Savo PSP firmware versiją galite sužinoti nuėję į "Settings" --> "System Settings" punktą.

O koks pas tave PSP? FAT, SLIM, BRITE?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Savo PSP firmware versiją galite sužinoti nuėję į "Settings" --> "System Settings" punktą.

O koks pas tave PSP? FAT, SLIM, BRITE?

na man atrodo kad mano psp yra fat ;) nes pas mano drauga slimas ir tas plonesnis nei mano. pazerejau ten System Information: System Software 3.80,

Redagavo Isstatu1: Niekada, niekada! Neatskleisk savo MAC numerio

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man atrodo kad mano psp yra fat :first: nes pas mano drauga slimas ir tas plonesnis nei mano. pazerejau ten System Information: System Software 3.80,

Redagavo Isstatu1: Niekada, niekada! Neatskleisk savo MAC numerio

Matau, kad youtube ir visur slepe mac nr, bet niekaip nesuprantu kodel?

Gal galit paaiskint?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nes pagal mac, galima surasti tavo gyvenamaja vieta

Ne į temą

net jeigu jis pirko psp anglijoj? :thumbsup4: kazkodel abejoju kad su tuo MAC kanors atseksi

If assigned by the manufacturer, a MAC address usually encodes the manufacturer's registered identification number.

is esmes manau tai yra kaip prekes kodas su kuriuo galima ja atsekt jeigu kas pavogia daikta, arba igalina prisijungima prie jo (lygtias kai pavogia MOB. tai jeigu zinai MAC'a tai uzblokuoja mobilu)

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne, mobulu blokuoja per IMEI, ji taip pat ir suranda, MAC adresas, panasus kaip kad IP. Pagal ji galima susekti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

tai va nusipirkau siandien psp. devetas bet gerai veikia turiu 3 orginalius zaidimus kuriuos pridejo kai pirkau :D (£75 kainavo). noreciau paklausti kaip suzinoti kokia softo versija yra ant mano psp?

1. Tau reikia susizinoti koks Tavo PSP (Fat; Slim; Brite). Jei Brite, tai jis dar neatrisamas, jei Slim, tai ju daugelis atrisami, o Fat - visi atrisami.

2. Norint PSP atsiristi (po atrisimo pasileidzia is interneto parsisiusti zaidimai, programos (homebrews), temos, filmai muzika ir t.t), Tau reikia:

a)Pasidaryti Pandora baterija ir Magic Memory Stick, po to instaliuoti custom firmware pvz. 3.71-m33;

b)Tiesiog nunesti pas meistra ir jis tau atris PSP :D .

Kaip pasidaryti Pandora baterija gali skaityti siame gide, o Magic Memory Stick siam. Sekmes! Taciau as Tau patariu nunesti PSP pas meistra ir nebus jokiu vargu!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.