DerBio

TV per PC problema

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, turiu tokia problemele. Pajungus TV per kompiuteri (HDMI kabeliu), ziurint filmus ir jeigu isjungiu kompiuterio monitoriu pradeda trukciot vaizdas per TV, ijungus vel monitoriu vel tvarkingai, svariai rodo. Bandziau irasyt kitus grafikos kortos driverius, taciau nepadejo. Gal kam yra taip buve ir zinot kaip butu galima issprest sita problema? TV: Philips 42'' video korta: Geforce 9600GT.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Keista, pas mene tokiu problemu nebuvo, nors as naudojau VGA.

Kazkaip nlb susieju monitoriaus isjungima ir Tv vaizdo trukciojima, juk vaizdo korta paduoda i monitoriu signala nesvarbu ar jis ijungtas ar ne.

Nebent kazkaip vaizduske kazkaip pamato tai ir pradeda puliuot.

Pabandyk kita playeri naidot, gal kas pasikeis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na keista ir man kodel taip vyksta, bandziau ivairius player`ius taciau su visais vienodai.. Keiciau ir kabeli, nepadeda.. Butu kompas biski toliau nuo teliko nesukciau sau galvos, nes dabar ziurint TV akies krasteliu matosi ir monitorius, kazkaip trukdosi ziureti..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tu padaryk primary butu TV o secondary is vis nedaryk ir i monitoriu ir vis neateis signalas.

Na, bet taip kaskart ir reiks perjunginet, noretusi, kad viskas veiktu kaip reikia <_< na bandysiu dar ieskot problemu.. Dekui uz atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokia pas tave os nes man buna taip su win xp o ant win 7 viskas puikiai veikia video 8600 GT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokia pas tave os nes man buna taip su win xp o ant win 7 viskas puikiai veikia video 8600 GT

Jo butent pas mane ir XP yra, sakai del jos taip vyksta? Reiks pamegint notebook`a pajungt, jame Vista, gal su ja normaliai veiks..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo butent pas mane ir XP yra, sakai del jos taip vyksta? Reiks pamegint notebook`a pajungt, jame Vista, gal su ja normaliai veiks..

Siaip jo, pas mane irgi vista ant laptopo ir viskas normaliai buvo.

Bet is tiesu ir ant xp neturi kilt problemu, cia pas tave kazkas pjaunasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.