DaftPunk

Ps3 Screenshot

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, nezinau ar teisingai darau kurdamas nauja tema, taciau man reikia jusu pagalbos. Iskilo man klausimas ar ant Ps3 eina padaryti is zaidimu Screenshotu? Na as galvojau, kad ar butu kazkokia programa ar koks nors budas, kad zaidimo vaizdu nufotografuot butu galima ir juos harde turet? :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai manau galima kaip visoki žurnalai padaro screenus ir panašiai tik va nežinau kaip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek dar panaršiau supratau kad galima pasidarius 2.5 updet'a arba Dazzle DVD Recorder išbandyti tik reikia pereiti sistema ,buvo youtubej įdėtas video kaip taip padaryti ,bet kažkodėl jį įštrynė

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

DaftPunk atsakimas yra D.U.K.

Na as bandes esu ta buda kur DUK yra bet man neisejo. Bandziau su dviem keyboardais ant kuriu prt sc veikia, bet nesigavo.

O Dazzle labiau skirtas gameplay irasyti, turiu as ji, kokybe siaip gera.

Va sita video irasiau su Dazzle:

Jokiu nustatymu nekeiciau (galima pagerint kokybe), ir be to galejau su Sony Vegas kokybe padaryt HD bet tingejau, tai su WMM editinau. :throw: aj + YouTube kokybe suprastina. :book:

EDIT: jei norit tik XMB PS3 irasyt arba screen'a padaryt, tai galima su nulauztu PSP. Padarai Remote Play ir tada jei i PSP imestas RemoteJoy Lite plugin'as galima redirect'int i PC ir tada irasyt su Fraps (turiu pilna versija, jei kam reikia prasykit), arba screen'us su prt sc padaryt.

Redagavo mazhas08

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ta belaidė klavietūra, kuri tvirtinasi prie ps3 pultelio, ji neturi kokio nors print screen mygtuko ar kokios nors funkcijos, kuri leidžia daryt žaidimo nuotraukas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvau prisijunges klavke pire ps3. Viskas veike gerai, taciau spaudziau scrn darymo mygtuka ir vistek nieko. Ar kazka blogai darau? Gal kokiu nustatymu reikia? Ar tiesiog klavke netinkama ir tiek? O seip viskas veike man ir pan. Mano ps3 80gb versija, o klaviatura Logitech. Padekit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai manau galima kaip visoki žurnalai padaro screenus ir panašiai tik va nežinau kaip

jie paprasciausei turi dvd recorderi , arba pigesnis sprendimas nusipirkit tv tunneri (su av jungtim) prie pc , ir prisijunkit ps3 . Tada record ir viskas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu paklausti galit viska isdestiti jeigu nesunku kaip nufilmuoti su ps3 kanors: game, bet ka kad ir su psp kaip reikia? ir gal galima su kokia programa kad nereiktu nei psp?? laukiu atsakymu !!!!!!!!!!!

Redagavo Lukis12

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.