Dziukas

Assasin's Creed 2

Rekomenduojami pranešimai

Pagal mane tai jie Zemelapi nepazymeti, ar klystu? :D

Turetu buti pazymeti dar pasake kai jau reikia pradet ieskot kad Ezio gavo zemelapi kur visi Codex Page's yra. Pats vakar surinkau juos tai man buvo pazymeti nereikejo net lipt ant bokstu ir apsizvalgyt. Ir jei gerai atsimenu Venecijoj buvo 6, Florencijoj 5 ir dar dviejuose miestuose 4.

Redagavo Eimis223

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turetu buti pazymeti dar pasake kai jau reikia pradet ieskot kad Ezio gavo zemelapi kur visi Codex Page's yra. Pats vakar surinkau juos tai man buvo pazymeti nereikejo net lipt ant bokstu ir apsizvalgyt. Ir jei gerai atsimenu Venecijoj buvo 6, Florencijoj 5 ir dar dviejuose miestuose 4.

Ne į temą

Dekui. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va, ka tik gavau ir as creed 2 special edition is game.co.uk uz 25 svarus. Zaidimas po kol kas super!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagal mane tai jie Zemelapi nepazymeti, ar klystu? :)

siaip nebuna pazymeti,bet kai ilipi i tuos bokstus kad mapas atsidarytu tada matai kur yra tie kodekai,labai lengva rast,aisku juos visada saugo sargybiniai 4-5,tai tiesiog pasamdai merginu kad juos nuviliotu,ir paimi,tiek ziniu.visuose miestuose jie pazymeti,tik reikia visa mapa atsidengt.i dauguma bent jau tu stebejimo vietu ilipt reikia.

dar yra treasure zemelapiai pirkt pas kazkuri tai pirkli,tada visuose meistuose matai ir kur yra visi treasure taip.

siaip as tik dabar prisedau prie sio zaidimo,tik dabar laikas matyt atejo jam,ir tikrai va tas kelias dienas negalejau atsiplesti.na visa perejau jau su mazdaug 90%,nzn ar ieskosiu visko,bet bent jau visus nuzudymus atliksiu tikrai,visus stebejimo bokstus paimsiu,jau 61 turiu is 66,o daugiau nieko nera ka veikti labai,visi ginklai,visi sarvai,bapkiu,kisenes plysta,nera kur det.vila visa atsatyta ir miestas visas.zaidimas tiersiog nerealus,klausiausi idemiai kiekvieno dialogo,kiekvienos detales,losiau su ausinem nes muzika tikrai veza gerai,itraukia,garsai super,viskas ne priekaistinga.toks pat geras kaip pirmas AC, tik geresnis.tokie turi buti pratesimai. ;);)

manau po kiek laiko losiu per nauja vel,tikrai nesvarbu kad nieko naujo nerasiu,bet nu noriu vel.. :)

gaila tik kad Romos taip ir nedave losti,na juk gale i Roma variau,ir siek tiek miesto parode,bet gaila kad perejus Romos neliko,o galejo duoti ja panarsyt.bent jau man idomu kad dauguma ten pastatu ir isdetymas viskas atkurta pagal tikrus faktus.tai idomu pamatyt visas tas baznycias ir siaip garsias vietas.daugiau miestu dabar noretusi,butu kokie dlc pvz su miestais,naujom misijom,idomu butu. :)

dar geras bajeris kai reikia tuos kalbetojus uzciaupt duodant $500 kad nekalbetu ko nereikia,aisku is to gauni tik -50% nuo savo ieskomumo,aisku gali pora skelbimu nulupt ir bus tas pats ir uz dyka,bet geras dalykas juo apknist. duodi jiem tuos 500 jie uzsiciaupia,tau nuima 50% nuo ieskomumo ir iskart juos apiplesi praeidamas,atgauni savo $500 plius $5 nuo ju dar nuvogi,jie nieko nepastebi,ir tu lieki su visais pinigais,ir dar pliuso gauni :):)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

perejau ir as neperseniausiai, na ziaurus man kablys buvo ant jo. perejau 100% tai dar prie to surinkau visas tresure (nu nevisas, nekaip nerandu kur ta tresure paimt viloj - rodo kad prie pat ijejimo, o balkone nera ir ant stogo nera, net nerodo kokiam auksti ta skrynia yra... ), pasilikau dar tik keleta assassination contracts, kad po kiek laiko nereiketu to pacio daryt tai bent toliau ka nuveiksiu, o siaip visa kita tai done.

kai gavau ta paskutini Cape'a su savo inicialais, tai jo ir nenusiemu, smagiau lost kai visada raudonas ir visada atkreipia demesi i tave sarybiniai, bet pvz jei reikia nubegti kazkur i kita mapo dali, tai selint nereikia, tiesiog begi pro visus sargybinius jie net nesiveja, dazniausiai nespeja net suprast kas prabego.

dar daug kas patiko, labai gerai padarytas visapusiskai, aisq randi keleta glichu ar siaip nesamoniu, bet tai visai neko negadina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

perejau ir as neperseniausiai, na ziaurus man kablys buvo ant jo. perejau 100% tai dar prie to surinkau visas tresure (nu nevisas, nekaip nerandu kur ta tresure paimt viloj - rodo kad prie pat ijejimo, o balkone nera ir ant stogo nera, net nerodo kokiam auksti ta skrynia yra... ), pasilikau dar tik keleta assassination contracts, kad po kiek laiko nereiketu to pacio daryt tai bent toliau ka nuveiksiu, o siaip visa kita tai done.

kai gavau ta paskutini Cape'a su savo inicialais, tai jo ir nenusiemu, smagiau lost kai visada raudonas ir visada atkreipia demesi i tave sarybiniai, bet pvz jei reikia nubegti kazkur i kita mapo dali, tai selint nereikia, tiesiog begi pro visus sargybinius jie net nesiveja, dazniausiai nespeja net suprast kas prabego.

dar daug kas patiko, labai gerai padarytas visapusiskai, aisq randi keleta glichu ar siaip nesamoniu, bet tai visai neko negadina.

treasure kur viloj rodo tai jie po zeme,juk atsidarei sulini salia vilos pameni? iseini is vilos,eini is desines jos puses netoli pastato bus tas sulinys,i ji ilipi ir ten buna 2 skrynios. :D

..kaip suprast visas raudonas buni? juk gavai Altair sarvus ane.kurie buna juodi,bent jau pas mane,ir po to nesvarbu ka tu dek,jau spalva nesikeicia.patys graziausi sarvai is visu.hmm.... :D

glichu kad ir buvo tai jie visai netrukdo,tikrai.faina tuos mapus pirkti ar paveikslus.jau nera daugiau ka pirkt tai dabar perku visus meno kurinius visuose miestuose ir bus baigta,liko irgi tik keli assassination uzsakymai.tu racing tai net neisiu,nedomina.siaip kardai gal ir grazus ginklai bet beveik beverciai bent jau man sitam zaidime,beveik visa laika gali pereit viska su tais hidden blade savo,isskyrus kelias vietas kai reikia kautis ten su tais pagr priesais,o siaip nera lengviau jeigu kad ir galybe tu sargybiniu uz puola,tiesiog greitai uzlipi ant stogo,ir lauki ju prie krasto kol jie lips,tada visus padedi graziai.toks zaidimas ir turi buti ne kardu mosavimas ,o slaptas tylus,nuzudymas. :) kitokio ir nemegstu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

treasure kur viloj rodo tai jie po zeme,juk atsidarei sulini salia vilos pameni? iseini is vilos,eini is desines jos puses netoli pastato bus tas sulinys,i ji ilipi ir ten buna 2 skrynios. :D

..kaip suprast visas raudonas buni? juk gavai Altair sarvus ane.kurie buna juodi,bent jau pas mane,ir po to nesvarbu ka tu dek,jau spalva nesikeicia.patys graziausi sarvai is visu.hmm.... :D

aciu uz uzuomina, eisiu pasiimt kita karta.

o del to raudonumo, tai turejau omeni kad mano Notoriety (ar kaip ten) pasidaro raudonas kai uzsidedi (blm einu issigooglinsiu ta pavadinima) Auditore cape, net yra ach tam. reikia surinkti plunsksnas visas kad gautum ji. o as ringdamas plunsnas dar rinkau tresure tuo paciu ir dar viska dariau zaidimo eigoj, kad nebutu monotoniska ant pacio galo rinkti collectibles.

isigijes Altair armora pastebejau, kad ju nereikia repairint niekada, jie kazkokie shustri turbut labai.

sakei nedarysi lanktyniu, kodel? man pasirode jos labai smagios, tokia faina melodija paleidzia begant, o tau tereikia pasileist i ta puse kur arsiranda markeris, visas kelias ten paruostas tau, labai smagiai begasi - pabandyk :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu uz uzuomina, eisiu pasiimt kita karta.

o del to raudonumo, tai turejau omeni kad mano Notoriety (ar kaip ten) pasidaro raudonas kai uzsidedi (blm einu issigooglinsiu ta pavadinima) Auditore cape, net yra ach tam. reikia surinkti plunsksnas visas kad gautum ji. o as ringdamas plunsnas dar rinkau tresure tuo paciu ir dar viska dariau zaidimo eigoj, kad nebutu monotoniska ant pacio galo rinkti collectibles.

isigijes Altair armora pastebejau, kad ju nereikia repairint niekada, jie kazkokie shustri turbut labai.

sakei nedarysi lanktyniu, kodel? man pasirode jos labai smagios, tokia faina melodija paleidzia begant, o tau tereikia pasileist i ta puse kur arsiranda markeris, visas kelias ten paruostas tau, labai smagiai begasi - pabandyk :)

jo Altair armor nereikia remontuot,bet damage vistiek gauni tu,tai tada pats pasigydai,bet armoro nereikia.na cia kaip ir nieko nekeicia is esmes.tiesiog graziai atrodo tas armoras.del plunksnu tai tikrai visu nerinksiu,kaip ir lobiu,na kiek prabegu pakeliui paimu.na dauguma tu skryniu surinkau,o plunksnu tik virs 40 kol kas turiu.bet ju kazkaip nereikia.ir tas truth video tik 6 slaptus kodus ant sienu radau.net zinau kur kiti yra na teritorija zinau,nes pasako kai i ja ieini bet nervina ten trintis ir ieskot dabar ;)

del auditore jo zinau,bet nu argi idomu kad ten jau busi kaip ir nelieciamas isvis.nzn.juk nesunku tiem kalbetojam sumoket ir apvogt iskart,be to linksma,as visada apvogiu muzikantus gatves nes jie i akis lenda,tai kelias kapeikas kai is ju nuvogi tai jie meta instrumentus ir bega vilti prarade :) na manau daugiau negros jau jie. :)

nu nzn racing nelanai megstu,kai uz ko uzkliuni netycia ar dar kas po kojom pasitaiko ir vel pradek is naujo.net kitus vagis buna sunku pagaut.

na kagi uzsakymai liko tik Florencijoj,jau visur kitur viskas ivykdyta.ehh reiks ir pirma AC pereit,nes tada niekaip nebaigiau. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su Auditore cape yra atvirksciai, kaip tik pasidarai pajieskomas ir visalaik uzkliuni sargybiniams.

plunksnu reikejo nerinkti, nes db ziauriai pasisunkinai sau uzduoti (aisq tu jos ir neturejai), nes db nezinai tiksliai kurias paimei o kurios liko, jei jieskosi teks biski paklaidziot, nors nuejus i DNA bar, gali pamatyt kokiam rajone kiek plunksu tau yra like. as pats per wikicheats.com mapus su Feathers ir Glyphs locationais paziurejau ir perbeges surinakau.

pacias Glyphs puzzles labai smagu daryt, pradzioj sekesi gerai, po to jau kosmosas prasidejo ;) o tas the truth video yra awesome, jei nori dar pazaisti zaidima tai susirink pats glyphs'us ir issispresk juos, neziurek kokiam youtube.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mmmm, žaidžiau ACII, bet galiu pasakyti, kad po kolkas nelabai ir įtraukė mane.

Tikrai nežinau, tikėjausi kažko daugiau, bet nežinau ko, tiesiog ne tiek įsitraukiu kiek tikėjausi. Po kolkas esu Venecijoje tai dar žiūrėsim kaip ten bus su šiuo žaidimu.

O šiaip tai geras. Po kolkas daug bugų nepatyriau nei nieko. Vienas iš geresnių žaidimų tikrai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip gauti Altair armora? :/

Surink visusus assassins pieces is Assassins Tomb's, ju man regis yra 6. Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.