Dziukas

Assasin's Creed 2

Rekomenduojami pranešimai

mar -> nieko naujo nepasakei ko nežinočiau. ;) trumpai apibūdinai storyline'ą, bet mano klausimai visai ne tokie buvo.

"Biški kas story nupasakokit trumpai, nes praleidinėju aš kelias vietas tai nebesuprantu. ;DD"

ne tavo žodžiai?

paklausi kaip kas ir kur, o gavęs atsakymą sakai - ko čia pasakinėji...

keistas tipas ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nieko nieko. :D žaidime patio keleta misijų gražiai susuktų, kaip ta:

kur Leonardo reikia su arkliais ir karieta reikia vežti.

;DD

Už pirmą tai tikrai daug geresnis.

Klausimas:

Kai Mario (atrodo, ar kaip ten tas, nu dėdė krč) parodo Altair'o armorus rūsy, aš nerandu kaip antrą kart ten įeit, pro kur?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sveiki, kaip jum ta vieta kur reikia uzduotis daryti kad gauti Auksine Kauke, nes su ja tik i puota eina papult, tai kaip jum ta kur reikia checkpointus pereit tipo duota 2 min laiko ir 16 turi pereit. As viena pabandziau nespejau tik 8 perejau.. Sunki atrodo vietele ;). Kaip jum?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta vietelę perėjau iš antro karto (ir tai tik dėl to ,kad pirmą kartą picture in picture akistata per tv 3 ziurejau ir zaidziau tuo pat metu ;)).Ir dar 20 s prie finisho buvo like.Tikrai nieko sunkaus.Jau sunkiau kai reik vėliavas nešiot.Gal ne taip kažką darai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta vietelę perėjau iš antro karto (ir tai tik dėl to ,kad pirmą kartą picture in picture akistata per tv 3 ziurejau ir zaidziau tuo pat metu ;)).Ir dar 20 s prie finisho buvo like.Tikrai nieko sunkaus.Jau sunkiau kai reik vėliavas nešiot.Gal ne taip kažką darai.

Na o man su veliavom is antro karto pavyko, o del tu checkpointu idomiai cia jeigu tau netgi 20s lieka.. Hmm.. idomu kame reples? Kai prasideda checkpointai nebe ant zemes o ten balkonuose tu nusileidi dar ant zemes ar visus praeini karstidamasis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na o man su veliavom is antro karto pavyko, o del tu checkpointu idomiai cia jeigu tau netgi 20s lieka.. Hmm.. idomu kame reples? Kai prasideda checkpointai nebe ant zemes o ten balkonuose tu nusileidi dar ant zemes ar visus praeini karstidamasis?

Tik karstydamasis .Seip ant sito žaidimo reitai kada tenka nuo chekpoint aplamai grizt ar mirt.Nera jis sunkus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik karstydamasis .Seip ant sito žaidimo reitai kada tenka nuo chekpoint aplamai grizt ar mirt.Nera jis sunkus.

Nu bandysiu kaipnors, o tu jau perejai visa istorija?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va perėjau, šiek tiek gailiuosi dėl to kad perėjau nes nėr ką lošt vėl :). Bet ištikro žaidimas patiko labai, bent man patiko labai

smoke bomb

gal vienas iš linksmiausių man priedų žaidime. O šiaip dabar laukiu AC3,

nes bent jau iš storyline supratau kad bus toks

. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va perėjau, šiek tiek gailiuosi dėl to kad perėjau nes nėr ką lošt vėl :). Bet ištikro žaidimas patiko labai, bent man patiko labai

smoke bomb

gal vienas iš linksmiausių man priedų žaidime. O šiaip dabar laukiu AC3,

nes bent jau iš storyline supratau kad bus toks

. :)

surink viską išskyrus 100 plunksnų. Then we'll talk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

surink viską išskyrus 100 plunksnų. Then we'll talk.

Tai bet jau čia tik dūrinimasis, o man pats įdomumas žaidimuose tai storyline misijos :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.