Dziukas

Assasin's Creed 2

Rekomenduojami pranešimai

nors neatkreipiau demesio bet man atrodo normal mappinga o ne paralaxa naudoja :) bet kad detales zymiai geresnes tai cia faktas, ne i vandeni isokus drabuziai suslampa :)

Ogi paprasta. Todel kad is esmes AC2 grafika yra zymei detalesne. Ta prasme arti esanciu objektu. Jie yra zymei detalesni. kad ir paimkit cepres kur lakstot. Matet kad jos 3D (nors jauciu ten paralaxa naudoja). O AC1, stolai lygus, plokstes. Pastatai ir paprasti, langai tiesiog kvadrato skyles ir pan. O ant AC2 viskas apipavidalinta iki bele. Todel jie gavo ideti blur effekta kad toli objektus lietu (nes ju detalumas krenta, bet ne taip baisiai atrodo), Bo burbut xbox ne tai kad nevelka, bet ciuju RAM neuztenka...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ubisoft Dates First Assassin's Creed II Expansion

The first downloadable expansion pack for Assassin's Creed II is set for release next week, publisher Ubisoft confirmed this morning via Twitter.

Battle of Forli, the first of two planned DLC packs for the title, will be available worldwide on January 28 for 320 Microsoft points or $3.99 on PlayStation Network. The second pack, The Bonfire of the Vanities, has no set release date, but will be available sometime next month for $4.99

And just as a reminder, each pack will require about 1GB of free memory space, so fans may want to do some house cleaning this weekend to prepare.

Battle of Forli DLC trailer

Redagavo Dzozas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Turiu klausimą: ar būtina praeit 1 dalį, kad žaist šitą? Ta prasme ar lengva susigaudyt kas ir kaip pirmą kart žaidžiant šitą game ar patartina pereiti prieš tai pirmą, kad suprastum visą esmę?

Ir šiaip man idomu ar tesinius geriau žaisti tada, kai pirmesnes dalis pereini ar iš kart galima pradėt nuo tesinių? Kai kurių žaidimų ankstesnės dalys kelių metų senumo, tai nesinori taip nugrimst į praeitį :pirate2:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Turiu klausimą: ar būtina praeit 1 dalį, kad žaist šitą? Ta prasme ar lengva susigaudyt kas ir kaip pirmą kart žaidžiant šitą game ar patartina pereiti prieš tai pirmą, kad suprastum visą esmę?

Ir šiaip man idomu ar tesinius geriau žaisti tada, kai pirmesnes dalis pereini ar iš kart galima pradėt nuo tesinių? Kai kurių žaidimų ankstesnės dalys kelių metų senumo, tai nesinori taip nugrimst į praeitį :pirate2:

Tikrai nelošk pirmos dalies, viską suprasi pradėjęs nuoantros, o ir pats žaidimas antroje dalyje laaabai patobulėjęs :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

iskart taip sakyt kad tikrai nelosk , tai kazkaip keista :pirate2:) pirma dalis irgi turi savo pliusu :) zodziu daryk kaip nori bet jei patiks ta dalis kuria zaidei suzaisk ir kita

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

iskart taip sakyt kad tikrai nelosk , tai kazkaip keista :)) pirma dalis irgi turi savo pliusu :pirate2: zodziu daryk kaip nori bet jei patiks ta dalis kuria zaidei suzaisk ir kita

Nu, kai pirmą pažais ir atsbos ta monotonija, tai antro nebenorės, nors antras yra nerealus geimas ;D

Tad tikrai pirma patariu pažaist antrą dalį, o po to jei dar norėsi veiksmo pirmą, manau turėtum viską suprast :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nors gal ir buvo siekt tiek monotiniska pirma dalis,bet man asmeniskai vistiek labai patiko.O antra dalis dar geresne,pilna visokiu naujoviu ir pns.Manau gali pamegint sulost ir pirmaja dali :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As taip pat perejau pirma dali. TIkras meno kurinys savo laiku buvo. Gaila jog ipusejus jau buvo sokia tokia monotonija ir negaledavai zaist visa diena, reikdavo eit ka nors kita zaist, ir pratest tik rytoj. Bet paskutines misijos tikrai buvo ydomios.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neblogas grajus ;)

Ne į temą

Nenoriu įžeisti,bet neatsibodo floodint? Atėjau i puslapį žiūriu gal 6 temos vien tik tavo parašyta,ir nei vienam pranešime nėra nieko įdomaus,naudingo,vien tik laukiam,geras grajus,man nelabai ir pan.Matosi kad naujokas esi,tad suprantama nori postų pasikelti,bet šitaip prie gero neateisi...
Redagavo Klubas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ubisoft has announced that the second bit of DLC for Assassin’s Creed 2, Bonfire of the Vanities, will be released tomorrow, February 18, 2010, via PSN and XBL. Players will gain access to a new district of Florence in the DLC as well as Ezio’s new “spring jump” move as they work with Machiavelli to free the city from the grip of the mad monk Savonarola by targeting influential citizens under his control.

You’ll be able to pick up the DLC by itself for $4/320 MS Points or bundled with three Templar Secret Locations described below for $6.50/520 MS Points.

Palazzo Medici – Located in Florence, the player gets to explore the house of the Medici family. It is located in the San Marco district of Florence.

Santa Maria dei Frari – Located in Venice, in the San Polo district, the player gets to explore this renowned church built in the XIIIth century.

Arsenal Shipyard – Venice was known for its Arsenal, a shipyard that was settled in the eastern part of the city. The last Templars’ Lair is located there, and lets the player explore the Drydocks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai geras zaidimas ,istorija itraukianti grafika nuostabi , laukiam pratesimo ubisoft sake jog siais metais jau bus AC2 pratesimas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas zino kaip rasti visus 30 codex'u? Turiu tik 18...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas zino kaip rasti visus 30 codex'u? Turiu tik 18...

Jie issideste po visa pasauli. Eik i tuos miestus, kuriuose seniau budavai ir rasi. Nueini i sena miesta ir ir per mapa susiziuri. Daugiausiai lygtais Venecijoj radau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jie issideste po visa pasauli. Eik i tuos miestus, kuriuose seniau budavai ir rasi. Nueini i sena miesta ir ir per mapa susiziuri. Daugiausiai lygtais Venecijoj radau.

Pagal mane tai jie Zemelapi nepazymeti, ar klystu? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos