Dziukas

Assasin's Creed 2

Rekomenduojami pranešimai

Taigi glyphai,vilos tobulinimas,kryptos. Tai irgi duoda bonusų arba papasakoja daugiau istorijos ypac glyphai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi glyphai,vilos tobulinimas,kryptos. Tai irgi duoda bonusų arba papasakoja daugiau istorijos ypac glyphai

Dabar renku tuos kur video atsirakint, o šiaip jau viloj tai nėra nieko nei rink nei ką nes ir statulas visas surinkau viską :rofl: kaip sakant vila 100proc ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ir visa perejau, labai geras zaidimas, per ji po ban zaist pradejau. Visiem rekomenduoju, bet pabaiga... Patyliu.

Ateiviai b***, kas toliau? Marsas atakuoja?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tos misijos kur

sarkofagus atidarineji ir codex page renki tai cia papildomos ar ieina i story?

Redagavo Sarasnoos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tos misijos kur sarkofagus atidarineji ir codex page renki tai cia papildomos ar ieina i story?

Papidomos, ir naudok spoiler tagus!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesa, kaip atlikt low profile kill'us? :thumbup:

Kai pas davinci kieme mokinais tris killinimo rusis pameni? Tai kazkuris is tu killu (arba visi tie killai taip vadinas net neisivaizduoju) low profile.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai pas davinci kieme mokinais tris killinimo rusis pameni? Tai kazkuris is tu killu (arba visi tie killai taip vadinas net neisivaizduoju) low profile.

Taip, pamenu, bet aš atlikau high profile ir nepastebėjau ką ten rašė apie low profile. ;DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va baigiau story line ir as :thumbup:

Pabaiga visai patiko, ypac kautynes su Rodrigo Borgia :unsure: vis niekaip neduoda uzmust jo is pirmo karto. Idomu bus kitoje dalyje, nes kiek matau dar cia niekas nebaigta ir vel reiks eit zudyt kitu :D. Lauksiu. Kadangi nezaidziau pirmos dalies negaliu lygint su sia, bet story man patiko. Na o dabar pamazu reikes damusinet pasalines misijas, ieskot glyphu ir tu plunksnu ir kitokiu suduku :D.

Redagavo Sarasnoos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai pirmo ir nežaisk, nes susigadinsi nomuonęs, bent jau man pirmas buvo visiška nesamonė. Ypač kai kalbėjo prieš išleidimą apie misijų laisvę ir panašiai, praktiškai jokios laisvės ten nebuvo, tik, kad galėjai ateit stogais arba žeme ir open world map'as. O šiaip tai nesamonė, tą patį per tą patį ten vykdyt reikėdavo - užlipi ant bokšto, atsidengi map'ą, įvykdai 3 misijas (pavogt ką nors, sumušt, dar ten buvo, tokios lievos, neįdomios) ir eini to tipo 'boso' pribaigt. : ) labai neįdomus ir nuobodus žaidimuks.

O šitas antras tai įdomus, tik pačios neįdomiausios misijos man bent jau nešt ką nors ar rinkt kokius šūdukus. Kautis tai patinka. ^^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar man dar daug liko zaisti Ac2 iki storyline galo? As esu dabar ten kur pasake kazkoks kaimietis kad Da Vincis isvyko i Venecija :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Spausk ant Start(Pultelyje) Tada options tada stats ir paziurek kiek procentu perejes, story baigiasi sulyg 60%.

P.S dabar Viloj renku tas skryneles viena yra kazkur name bet neisivaizduoju kur.. ant stogo nera, balkonuose irgi, lyg ir pogrindim bet kaip ten nusigaut?

Gal kas zinot? Nuotrauka

Redagavo Sarasnoos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.