Dziukas

Assasin's Creed 2

Rekomenduojami pranešimai

As ir ismeginau tai tikrai :lol: MW2 SP man nublanko pries si zaidima, nors zandrai skirtyngi aisku MP tikrai nepakeis iki BF BAD COMPANY 2 :D O Assasin's Creed 2 tikrai patariu visiem :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labas, jau gal loset ac2 man reikai pagalbos kaip pereiti ta misija kur

paveikslus kazkokius sudeliot reikia?? duoda 10 pav ir reikai 5 isrinkti nesuprantu ka ten padaryti...

Gal kas zinot?>?

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesiog gali nutraukt, as irgi sito klausiau sake reikia dar rast panasiu paveiksliuku ant sienu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakykit, agbx360 man rodo, kad verification failed, ar tai blogai ? Kadangi tai bus pirmas mano wave 4 žaidimas reikia išsiaiškinti :) nes nesenai įsigijau xbox, tai reikia viską išsiaiškinti. Tai vat ar dar kam nors xgbx360 rodo VERIFICATION FAILED ? Ar ažidimas visiškai normaliai pasileido ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsisiusk nauja abgx versija is abgx360.net, tada praeis verification.

Kaip matai pas mane agbx360 naujas ir jis nieko nesutvarko :)

post-27010-1258230716_thumb.jpg

Redagavo Drummer

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip matai pas mane agbx360 naujas ir jis nieko nesutvarko :)

Nekaltint kitu kol pats vysko neisiaiskinai. Assassin creed 2 dar nera ofilialiai isejes todel jis neturi vertification. Dabar zinok,kad kita karta neklausinetum.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kartais level3 autofix neuzstates? Pas mane ac2 praeina pro abgx be problemu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va katik perejau zaidima, man asmeniskai labai patiko daug idomesnis single player nei MW2 tai manau kad drasiai gali tituluoti i geriausia 2009m game. AWESOME

Ipac idomi pabaiga viskas persipyne su religija ir 2012m pasaulio pabaigos teorijom, isnykusiom civilizacijom ir tt... tikiuosi bus 3 dalis

Redagavo kiberboi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma dalis man nepatiko, antra labai kabliuojanti. Žaidžiu antrą parą. Labai smagu laipioti į didelius pastatus, ypač ieškant tų sarkofagų...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va katik perejau zaidima, man asmeniskai labai patiko daug idomesnis single player nei MW2 tai manau kad drasiai gali tituluoti i geriausia 2009m game. AWESOME

Ipac idomi pabaiga viskas persipyne su religija ir 2012m pasaulio pabaigos teorijom, isnykusiom civilizacijom ir tt... tikiuosi bus 3 dalis

Ne į temą

Bleha kilerboi būtina buvo išvis tą spoilerį parašyt :D dabar susišiko man viskas :D, galit išvis nerašyt apie game pabaigas ir pan :D

O apie game tai tikrai man labiau patinka nei AC, nors LM rašė jog jei galima ir nelošti AC vistiek istoriją suprasi ar pan, bet ką galiu pasakyt tai jei pradėsit nuo AC2 pradžios iškart nepagausit :( , o šiaip man tikrai game patiko, dar neperėjau bet ir nesistengiu greit pervaryt kaip su episodes from liberty city ar MW2 :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Bleha kilerboi būtina buvo išvis tą spoilerį parašyt :D dabar susišiko man viskas :D , galit išvis nerašyt apie game pabaigas ir pan :D

Ne į temą

as biksi atidengiau to spoilerio, pamaciau kad pabaiga awsome... kazkas tokio ir nutraukiau pele i sona :( atsargiai cia su tais spoileriais reikia :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Užstrigau. :\ Gal padės kas?

Kur reik pasirinkt 5 paveikslus kurie ale turi panašumą, kuriuos rinktis? Ten jų 10. ;\

Jei vis dar nepavyko, tai ten reikia pasirinkt 5 paveiksliukus kuriuose matytusi obuolys :(

Dabar pats uzstrigau.

Kai persikeli su Desmondu i Ailtair laikus reikia vytis ten ta templieriu.Tada jis ibega i boksta ir uzsidaro durys.parodo trumpa filmuka kad reikia uzlipti iki boksto virsaus,bet uzlipus iki tos pirmos pakilos daugiau nebera kur eit.Gal kas gali padet?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.