Shliuzas

End of Eternity a.k.a. Resonance of Fate

Rekomenduojami pranešimai

atrodo geras zaidimas bus,kazkaip tikrai sudomino,toks tamsokas,tinka mano skoniui,taip kad laukiam

Ne į temą

o del japonu tai as irgi mokiausi jei ka :thumbsup4:

na pagr zodzius pasakyt,aisku ne rasyba,ten tai tamsus miskas,na nzn kam idomu tokie dalykai,pvz man tai labai idomu tai kodel gi kazko tokio nepabandzius,ma nkaip tik tas visiskai ne dle darbo ,o siaip va kad zinociau pagr zodzius,kuriuos vartoja kad ir anime

siaip idomu pabendraut su jais kokiuose chatuose pvz,na aisku per verteja varai,bet idomu kai gali parasyt jiem ju paciu kalba

Ne į temą

damn as irgi noreciau ismokt JAP tiesiog del saves lavinimo. bet kai pasiziuriu i tuos heroglifus tai kazkaip "nu gal kita karta" :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Grafika ps2 lygio iš screenų.

Ne į temą

Reishkia senai su ps2 zaidei arba tau sd kokybes screen'uose sunku iziureti kanors.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

JP zaidimo versija bus isleista siu metu gale, o vakarai sulauks zaidimo kitu metu pavasari. Sega apibudino zaidima kaip turinti isskirtine istorija, realistiskas ginklu kovas ir 'stilinga grafika'. Na pokolkas zaidimo screen'ai man labai patinka, surudyjusio metalo ir kitos niurios spalvos , bent jau man labai dera prie sio utopinio pasaulio.

Keletas nauju screen'u:

Nuotrauka Nuotrauka Nuotrauka Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai koksnors rpg jau beveik gimsta, čia man džiaugsmas kaip kokio kūdikio gimimas :)

Nu tikrai unreal po kolkas atrodo, moka pirma įspūdį sudaryti kūrėjai, tikrai moka. Patinka man irgi tokie niūrūs rpg, todėl taip ir dievinu ATLUS ir jų Shin Megami Tensei serijas. Vis kažkas geresnio nei pastovus fantasy pasaulis, bet aišku dėl fantasy nesiskundžiu man šis žanras patinka.

Gal jau kiek pabodo mecha-high-tech-future tipo rpg su erdvėlaiviais, nors gal ir perdaug nėra tokių bet mažiausiai prie širdies. <.<

Man įdomu kaip čia jie padarys tus battle visus ir t.t, kažkaip daugiau man į action užneša, bet jau kiekvienam gali būti aišku, kad šis geimukas turi Parasite Eve kraujo (ginklai ir rpg) ..o tas yra tiesiog 'sugoi'! ^.^

Grafika ps2 lygio iš screenų.

Tokie kaip tu mane ir nevina labiausiai, eik tu š.... su savo suknista grafika. Sorry, bet nervai man nelaiko nuo tokių.

Grafika man superinė atrodo, gal ir CG kaikur čia yra, bet rpg ne GRAFIKA ESMĖ, atsibuskit jūs grafikos pumpėjai, jau geriau lievesnė grafika, bet geresnis geimas.. =_=

Sorry, bišk nesusivaldžiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai koksnors rpg jau beveik gimsta, čia man džiaugsmas kaip kokio kūdikio gimimas :D

Nu tikrai unreal po kolkas atrodo, moka pirma įspūdį sudaryti kūrėjai, tikrai moka. Patinka man irgi tokie niūrūs rpg, todėl taip ir dievinu ATLUS ir jų Shin Megami Tensei serijas. Vis kažkas geresnio nei pastovus fantasy pasaulis, bet aišku dėl fantasy nesiskundžiu man šis žanras patinka.

Gal jau kiek pabodo mecha-high-tech-future tipo rpg su erdvėlaiviais, nors gal ir perdaug nėra tokių bet mažiausiai prie širdies. <.<

Man įdomu kaip čia jie padarys tus battle visus ir t.t, kažkaip daugiau man į action užneša, bet jau kiekvienam gali būti aišku, kad šis geimukas turi Parasite Eve kraujo (ginklai ir rpg) ..o tas yra tiesiog 'sugoi'! ^.^

Tokie kaip tu mane ir nevina labiausiai, eik tu š.... su savo suknista grafika. Sorry, bet nervai man nelaiko nuo tokių.

Grafika man superinė atrodo, gal ir CG kaikur čia yra, bet rpg ne GRAFIKA ESMĖ, atsibuskit jūs grafikos pumpėjai, jau geriau lievesnė grafika, bet geresnis geimas.. =_=

Sorry, bišk nesusivaldžiau.

Ne į temą

Čia jei ką kūrėjai Sega

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Čia jei ką kūrėjai Sega
Klysti , kurejai tri-Ace , o Sega - leidejai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

o tai tri-Ace yra Atlus?

Ne į temą

NE

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Čia jei ką kūrėjai Sega

Ne į temą

Zmogau, cia jei ka as net neturejau omeny, kad kurejai ATLUS. As sakiau, kad dievinu niurus rpg, o dauguma tokiu RPG kuria ATLUS, net neuzsiminiau, kad galvoju kad cia jie kurejai... cia tik nukrypimas i ps2 buvo..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

;) Radot dėl ko ginčytis. Aš nesuprantu, koks jums skirtumas kas kūrėjas? :D Man tai vienodai rodo. Niekada ir nesigilinu į tokius nereikšmingus dalykus, tuo tarpu kai kiti vos ne mintinai žino visų kompanijos darbuotojų pavardes. :D Kartais visai nežinoma kompanija sugeba padaryti šedevrą, o kartais ir žinomiausi "brandai" mėšlo pridrebia. Apskritai niekada nesupratau tų žmonių, kurie svaigsta nuo konkrečių "markių". Tipo jei geimą daro ar tiesiog išleidžia SEGA, tai jau: "Vau! Tikrai afigienas žaidimas bus.". Dzin. Nors leidėjas ir Maxima būtų. Išeis geimas - pažiūrėsim. Aš bent jau vertinu gatavą produktą, o ne kažkokį "vardą". Čia kaip ir filmus žmonės nurašo, dėl patinkančio/nepatinkančio aktoriaus. Kaip sakoma: "bulshit". :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

:D Radot dėl ko ginčytis. Aš nesuprantu, koks jums skirtumas kas kūrėjas? :D Man tai vienodai rodo. Niekada ir nesigilinu į tokius nereikšmingus dalykus, tuo tarpu kai kiti vos ne mintinai žino visų kompanijos darbuotojų pavardes. :notworthy: Kartais visai nežinoma kompanija sugeba padaryti šedevrą, o kartais ir žinomiausi "brandai" mėšlo pridrebia. Apskritai niekada nesupratau tų žmonių, kurie svaigsta nuo konkrečių "markių". Tipo jei geimą daro ar tiesiog išleidžia SEGA, tai jau: "Vau! Tikrai afigienas žaidimas bus.". Dzin. Nors leidėjas ir Maxima būtų. Išeis geimas - pažiūrėsim. Aš bent jau vertinu gatavą produktą, o ne kažkokį "vardą". Čia kaip ir filmus žmonės nurašo, dėl patinkančio/nepatinkančio aktoriaus. Kaip sakoma: "bulshit". :D

Ne į temą

Bisk nusvaigai. Kur tu cia matai ginca? Ir siaip tai niekam nerupi kas kurejai, cia paprasciausiai nesusipratimas buvo. Tiesiog zmogus pagalvojo, kad as galvoju, kad cia ATLUS kure ir norejo pataisyt. Jokiu diskusiju as cia nematau. Tai aisku, kad kurejaus nesvarbu, niekas cia ir nieko nesake: "Geras kurejas, bus geras geimas".

Reik isiskaityt kaip kalbama pries rasant kanors. <.<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.