airidas20th

Blogos naujienos PC geimeriams

Rekomenduojami pranešimai

https://www.windowscentral.com/gaming/days-after-sonys-helldivers-2-psn-debacle-ghosts-of-tsushimas-pc-release-gets-delisted-from-steam-in-over-170-countries

Kaip Jums nauja Sony PC strategija? Lietuvoje ir kitose Baltijos šalyse nebegalima nusipirkti Ghost Of Tsushima ir Helldivers 2 iš Steam, nes Lietuvos nėra PSN regionuose. Kas yra labai keista, nes ant PS5 gali susikurti regioną kitoje šalyje ir viskas veikia Lietuvoje. Dabar pradėjau nervuotis, kad Sony nesugalvoti kokios nesąmonės ir nepradėtu blokuoti PSN ant PS5 Lietuvoje.

Bet mane labiausiai skaudina toks požiūris į kitas šalis. Aš nesupratau, ar jie mano, kad tipo neparduosim, nes tos šalys mums neneša pelno, nes kaip ir minėjau PS5 PSN kuo puikiausiai veikia Lietuvoje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš galvoju, gal ir gerai, kad įvyko ši situacija, gal tai paskatins pagaliau baigti malti š. su tais regionais ir susitvarkyti visiems, ne tik Sony, savo sistemas taip, kad kiekvienoje šalyje legaliai pradės veikti atitinkamos online paslaugos.

Antraip bus :pirate2:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kol nebus PSN baltijos regionų ar bent visiems globalaus regiono tol PS exclusive bus imami iš piratų.

P.S turės būti region change galimybė, kad galėtume į savo regioną persikelti. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 2 valandas, Impaler parašė:

Aš galvoju, gal ir gerai, kad įvyko ši situacija, gal tai paskatins pagaliau baigti malti š. su tais regionais ir susitvarkyti visiems, ne tik Sony, savo sistemas taip, kad kiekvienoje šalyje legaliai pradės veikti atitinkamos online paslaugos.

Antraip bus :pirate2:

kiekviena valstybe turi savo istatymus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tokiais įstatymais, pasakysiu, kad nesidomėjau nei kiek. Žinai konkrečiai kokių įstatymų pvz. lietuvoje trūksta?

Bet kaip ir visur, įstatymai yra daromi ir padaromi. Spėju reikia tik užsimti tuo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau, kad problema ne įstatymuose, o investicijose. Kodėl PSN oficialiai veikia Lenkijoje? O dabar ir dar vienas aktualus pavyzdys: Nintendo. Jie oficialiai atėjo į Lietuvos rinką ir leidžia rinktis Lietuvos regioną. Paprasčiausiai Sony nenori (bent jau kol kas) investuoti į Baltijos šalis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
2024-05-12 17:18, liencas parašė:

kiekviena valstybe turi savo istatymus

Prie ko čia valstybės įstatymai? Nelabai supratau. Čia yra vidinė SONY politika ir tiek žinių. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nors aš esu senas Sony konsolių vartotojas, bet jų politika mane kartais siutina. Suprantu, kad neapsimoka atskiro puslapio laikyti ir aptarnauti vien Lietuvos PSN svetainės. Tai padarykit jūs pagaliau vieną PSN svetainę likusioms mažesnėms šalims, kad ir anglų kalba. Ir pridėkit Lietuvos regiono pasirinkimą registruojant PSN akauntą. Viskas! Jau nuo PS3 laikų ta problema egzistuoja ir niekaip jos neišsprendžia. Kai Lietuviai bandė laiškus dar PS3 laikais rašyti Sony, tai viskas ką jie patarė tai pasirinkti kitos šalies regioną, jos adresą, pasto kodą ir adresą. Nu kas per nesamonė?! Iki šiol pamenu kaip googlinau kazkokio viešbucio Anglijoje rekvizitus. Nu šakes. Kokia pagarba čia savo gerbėjams?! 

Ps. Atsiprasau visų, bet čia mano sielos šauksmas. Nu prikepė per tiek metų

Redagavo Luigi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Luigi Tegul padaro bent bendra Baltijos šalių regioną ir tas jau būtų labai gerai.

Aš irgi googlinau adresą kažkokį usa pati pirmą radęs įrašiau :D

Bet jeigu netyčia atsirastų Baltijos regionas tai turėtų įjungti leidimą migruoti į Baltijos regioną kas esą iš Baltijos šalių ir norėtų pasikeisti 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.